Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 12:28:09
|
|
|
|
maslackic
|
Mm je odmah na bertoni kolicima skontao tockove...plasticni su...i na nekim modelima suplja plastika ( inace mm najvise paznje obraca na tockove) i bas ga je zanimala razlika izmedju skupljiih i jeftinijih kolica... ja sam recimo primetila da su dosta nestabilna... jedino sto nisam skontala zasto su inglesina kolica tako skupa a kvalitet nije nesto posebno...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 14:45:34
|
|
|
|
IRJ82
|
peco, ova kolica su odlicna, moja komsinica ih ima, koristi ih za drugo dete, a kao da su nova, nisu teska, odlican izbor, samo je ovo sediste za auto malo teze, ali nije strasn
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 14:56:28
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: smeskicTB Jaoo smeskic, meni su ova kolica jako slatka, cena im je 18390.00 din, i ima u jos dve jako lepe boje Kolica za blizance Twiny 2011 - Coral Chipolino kolica za blizance Boja Coral Za decu od 0+ meseci Pet položaja naslona Podešavajuća podloga za noge Ručka koja se skida Velika korpa za odlaganje asesoara Dimenzije otvorenih kolica: 76 x 96 x 89 cm Dimezije zatvorenih kolica: 76 x 82 x 87 cm Težina: 14 kg Uz kolica se dobija: Torba za mame Dve zimske navlake Kišna navlaka
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 15:34:01
|
|
|
|
maslackic
|
Meni su ova blizanacka kolica prelepa videla sam ih uzivo u aksi Opis proizvoda: Hauck kolica za blizance Roadster Duo wheel sand • Kolica za blizance • Sa više položaja naslona: sedeći 107°, ležeći 157° • Prednji točkovi su rotirajući prečnika 24 m • Zadnji točkovi su prečnika 29,5cm • Prednja prečka se skida • Točkovi sa amortizerima • Tenda se lako podešava • Presvlaka se može prati u mašini • Sa velikom korpa za kupovinu • Poseduju sigurnosni sistem sa pet tačaka vezivanja • Dimenzije: sklopljena 89x77x42 cm, rasklopljena 87x77x105 cm • Težina: 14,3 kg
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 16:40:55
|
|
|
|
bea83
|
Ono što možda niste videle jeste da ova blizanačka teže oko 14 i više kilograma A to je mnooogooo...a ova PegPerego što se Smeškiću svidjaju su skoro 5 kg lakša što mnogo znači...Videćete i same koliko znače lakša kolica, znam pošto je meni moja sestra prosledila PegPerego skoro potpuno nova (bebu je vozila dva,tri puta) jer su teška(nije na to obraćala pažnju kad je kupovala) a sebi kupila Lazzaro i oduševljena je...E sad ja nisam oduševljena što ću tegliti PP,iako su ona zaista kvalitetna, ali šta da se radi, bolje i to nego da kupujem nova, vozaćemo se neko vreme pa posle kišobran i svi srećni
< Poruku je uredio bea83 -- 20.12.2011 16:41:34 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 17:04:55
|
|
|
|
smeskicTB
|
mile moj trudnicice peco, meni su se isto dopale chipolino..ima raznih dezena, nisu ni teska, stravaa cena, pokazala se blizanackim mama super...ali..sklapaju se kao jedna velika kutija, bas glomazno..i ako stavimo bebice pozadi u sedista, pa ta glomazna kolica u gepek, nemamo mesta za ista-a cesto cu biti na relaciji do mame, do grada..pa kasnije kada budemo zajedno isli... ova hauck su se i meni jako svidela! ali bas kao sto rece bea-tezina..moram misliti o tome. secam se da je snaja sa jednom bebom od drugog meseca imala problem..a zamislite mene sa dve bebe. ona je bila na drugom spratu, pa beba..pa torba..a kolica su bila najlaksa, bas maclaren. a maclaren imaju lagan ram, cvrsta, uska su, nisu glomazna i postojana..i ne moram kisobran uzimati;) ebg, na necemu ne mozemo ustedeti..opet me tesi da su ovo kolica za dve bebe
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 20.12.2011 17:12:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Smeškić, imaju u Turbo Limačuu Nušićevoj dvoja blizanačka, Jedna Graco gde su bebe jedna iza druge i jedna druga klasična. Al se ne setih da pogledam ni koja su ni koliko koštaju (svakako su na popustu 50% pa mora biti povoljno)
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 10:02:55
|
|
|
|
JellK
|
I ja sam ih videla juce u Nusicevoj,zapamtula cenu samo za Hauck,oko 12000! Imaju radnju i u Ziri,zatvaraju se a popust je do 24.12.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 10:10:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako sam dobro povezala ta hauck bi trebalo da imaju 4 položaja naslona i 12,5 kg što je mislim super za blizanačka kolica.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 10:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JellK I ja sam ih videla juce u Nusicevoj,zapamtula cenu samo za Hauck,oko 12000! Imaju radnju i u Ziri,zatvaraju se a popust je do 24.12. 12 je cena pre ili posle popusta?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 10:54:16
|
|
|
|
JellK
|
Sa popustom,mislim da je ok cena za takva kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 19:38:47
|
|
|
|
smeskicTB
|
devojke, hvalaaa vam punooo! ta cena je odlicna za blizanacka..cena je oko 26 000 u aksi..ali su teza ipak..14,5kg..a 4-5kg razlike na dvoje dece mi znaci..inace, model hauck mi se bas dopadao! kada budemo kupovali kolica, a to ce biti nakon porodjaja..pogledacu da li ima negde snizenja..recimo, sada su za maclaren izjednacene cene svuda..zapravo enci meni je malo skuplji..a moji su pre dve ipo godine za braticinu naisli u mother care-u na snizenju sa 35 na 28 000. a mozda i na 25 000..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 20:18:23
|
|
|
|
maslackic
|
bice sad novogodisnjih popusta...ili bude ksnije popusta na proslogodisnju kolekciju...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 21.12.2011 21:54:49
|
|
|
|
ivas
|
I ja se nadam novogodisnjim popustima. Odlepih na PP u teksas varijanti bas su slatka al skuupaaa...Mozda ako neko zapuca za Segedin pa mi donese, ne znam da li su tamo jeftinija. Maslackic, a sta ti deluje kod Inglesine da nije kvalitetno? Meni se cine sasvim fina...A i jako su mi lagana nekako imaju neku dobru geometriju kad ih podignes ko da sama teraju.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 12:45:34
|
|
|
|
maslackic
|
hihi, dobru geometriju nekako su mi nestabilna...mrdaju se puno levo desno, pogotovo primetis to kada pre toga pogledas neka stabilnija kolica...cena ista za per perego i inglesinu a per perego mnoogoo boljaa.. plus mm konstatovao da je na inglesini , osim tockova koji se njemu nikako ne svidjaju , materijal jako nekvalitetan...ja licno na materijal nisam puno obracala paznju
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 17:13:38
|
|
|
|
Nina551
|
DA li neko ima iskustva sa Cam kolicima za bebe?Prelepa su ,ali vidim da su kod nas retko zastupljena. Premisljam se izmedju njih i Peg perega pa ako neko ima neki savet neka pise.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 17:48:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nina551 DA li neko ima iskustva sa Cam kolicima za bebe?Prelepa su ,ali vidim da su kod nas retko zastupljena. Premisljam se izmedju njih i Peg perega pa ako neko ima neki savet neka pise. Ja imam CAM Comby Family i prezadovoljna sam. Reci šta te zanima, pa da ti napišem jer toliko sam puta pisala o njima, bojim se da ako napišem još jedan esej na temu da će me banovati sa foruma
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 17:59:44
|
|
|
|
smeskicTB
|
maslackic, u letu, bas preporucuju inglesinu..i ako ima i skupljih..secam se da je objasnjenje bilo da bas to sto tako izgledaju rasrafljeno, da su namerno napravljena tako i da su vrlo stabilna, a nisu kruta..i da mogu svasta i svaki put da izdrze.. to je bilo objasnjenje koje smo mi dobili.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 18:03:21
|
|
|
|
Nina551
|
Interesuje me kako se sklapaju,kakvi su tockovi,da li moze da se rotira korpa i gde mogu da nadjem nove modele u Beogradu.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 22.12.2011 18:57:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nina551 Interesuje me kako se sklapaju,kakvi su tockovi,da li moze da se rotira korpa i gde mogu da nadjem nove modele u Beogradu. Sklapaju se kao kišobran. Točkovi su odlični ma ne bi verovala po kakvom terenu ih "akamo", korpa ne može da se rotira, ona je za malu bebu pa samim tim i pravljena da beba gleda u roditelja. AS i sportsko sedište mogu da se rotiraju. Naravno, govorim o modelu koji mi imamo. Možeš ih naći u Medi u Piramidi.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.1.2012 0:21:08
|
|
|
|
Sashica82
|
Danas sam išla do Chicco-a da vidim autosedišta i bacim pogled na kolica. Mi imamo quinny buzz, polovna, dobili na poklon. Teška, glomazna, kada ih guram osećam se kao da vozim traktor s nima. Iako jesu upravljiva... Elem, iako nisam neki fan Chicca, pogledam kolica Lite Way, 7 kg, ležeći položaj, zimski muf, navlaka za kišu... Rade stvar u svim godišnjim dobima i lagana su. Koštaju 14000 din. Još samo da ubedim muža, a bio je presrećan što smo se "provukli" za kolica. A lagana su kao pero... Eee, kad dođe beba, poželiš da su kolica koja imaš što lakša i upravljivija.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.1.2012 9:54:20
|
|
|
|
suncica82
|
Jao ja sam veoma problematicna sto se tice kupovine kolica.Imam srece sto ovde mozes da isprobas kolica i ako ti se ne svide vratis i dobijes pare nazad.Prvo sam uzela Hauck Capri i vratila ih posle par dana.Naslon je uradjen nikako kao i sediste.Posle uzmem neku marku Hoco iz Austrie.I njih vratim jer su tockovi plasticni i mnogo bucni.Kao da vozim dete u kolicima za lutke. Na kraju sam se dvoumila izmedju Chicco Lite Way i Herlag Bari.Uzela sam Herlag i stvarno se ne kajem.Cena im je inace 200€ ali su ova bila snizena na 140€ i plus dobijes zimsku navlaku za noge.Imaju oko 9 kg sto nije mnogo.Eto moje iskustvo sa tri marke kolica
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.1.2012 12:19:27
|
|
|
|
tannata
|
Svima bih preporučila PegPerego. Neuništiva su, služe u svim godišnjim dobima, lako se sklapaju, ne zauzimaju puno mesta u gepeku, lako se skida navlaka za pranje. I ako vam je to prvo dete, ne morate da brinete, trajaće vam i za drugo i za treće..... Mi smo naša koristili i na planini i na plaži, i opet kada se operu i obrišu izgledaju kao nova!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 4.1.2012 16:56:21
|
|
|
|
Irence
|
Maslackic,ja imam Inglesina kolica Zippy model.Kupljena su jos 2005 god.kada mi se rodio sin.Posle njega ih je koristila moja zaova a sada ja.Ja sam sa tim kolicima presla mnooooogo kilometara,po svakakvim terenima sam ih vozila,spustala niz stepenice na zadnjim tockovima,sa pijace sam vukla boze me te sacuvaj sta sve(sto u korpi sto na ruckama) i evo i dan danas su u sasvim korektnom stanju.Tockovi su gumeni i uopste se ne cuju kada ih vozis.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 10.1.2012 22:24:24
|
|
|
|
ivas
|
Devojke imam priliku da nabavim kolica iz Segedina posto moji idu u soping pa ne znam gde je tamo najbolje gledati kolica, gde su najpovoljnija? Bio neko? Interesuje me Peg Perego ili Inglesina, vidim da Inglesine nema na onom Brendon sajtu pa me zanima ima li je uopste tamo?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za devojčicuDidyKoje vam se ime za devojčicu najviše sviđa?Sofija (
40%)
Jana (
28%)
Lena (
32%)
Ukupan broj glasova: 243Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!