|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
18.12.2011 22:14:15   
JellK
Peco imas varijantu sedista za dete do 3-4 godine sa uloskom tako da ga mozes koristiti od prvog dana pa kad preraste skines ulozak i imas veliko sediste.Nije ni neka razlika u ceni!

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 226
18.12.2011 22:19:49   
babybeemaja4
meni su mnogi preporicili Jungle i Lazzaro kolica jer nisu skupa a kazu da su dobra. Mi jos uvek nismo odlucili koja cemo uzeti. Jungle mi se svidjaju u sivo zelenoj boji. Mislim da je to ovaj model.
klik
Sa jajetom su oko 17-18000 din. A Lazaro ima jedna moja drugarica i kaze da je zadovoljna.

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 227
18.12.2011 22:39:02   
JellK
Lepa su!I ja bih zelena user posted image
Ok im je cena mada bi ja bez dodataka,samo kolica.

(odgovor članu babybeemaja4)
Direktna veza do poruke: 228
18.12.2011 23:24:58   
babybeemaja4
ona sama su oko 12000. Mislim da jungle ima svoju radnju u Bg-u pa mozes da ih pogledas a mozda su i povoljnija nego u NS-u. Ja sam i m poslala poruku preko tog sajta pa su mi rekli da rade samo veleprodaju i dali su mi spisak meni najblizih prodavnica gde mogu da odem i pogledam njihove proizvode.
Ako ih budes videla, volela bih da cujem i tvoje misljenje o njima jer su kod nas u najuzem izboru za kupovinu.

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 229
19.12.2011 0:11:21   
JellK
Ja sam ovih dana u fazonu kupovine kolica.
Ta su mi skroz ok,model,posebno boja (obozavam zelenu) i cena!
Idem i ovih dana u razgledanje,potrazicu i njih pa ti javljam.Mada su mi vec sad simpaticna!

Direktna veza do poruke: 230
19.12.2011 0:17:16   
peca
meni je ovo skroz ok :)
Ili ovako nesto :)\\

Pristojna cena, lepa i lagana, kako se vama dopada ?

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 231
19.12.2011 0:29:19   
JellK
Ej pa bas su slatka,takva im je i cena user posted image taj deo mi se najvise svidja!
Nama odgovaraju zelena, mi smo decak user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 232
19.12.2011 0:33:39   
peca
Ima i lepa zelena nijansa user posted image

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 233
19.12.2011 0:38:15   
JellK
Kod mene je sve zeleno,tepih,zavese,prekrivaci,soljice za kafu,cak sam videla i krevetic sa zelenim detaljima,mada tu se jos sporimo user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 234
19.12.2011 8:16:56   
Makica99
I meni je su za lazaro vise njih rekli da su super. Ovako su fina, samo sto mi se nije dopala boja, svuda su ona sivo narandzasta, medjutim, u aksi mi decko rece da imaju varijantu svetlije i tamnije plave i pokaze mi drugi lazaro model u tim bojama - fenomenalne su! Neke neobicne, pastelne plave, ali mnogo lepa kombinacija, tako da one dolaze u obzir. Isto mi se svidjaju, mozda i malo vise chipolino pooky, ali taj noviji model (model je isti kao i stari samo sto mi je dezen lepsi). Ta koja se meni svidjaju su neka pesak sivkasta boja sa narandzastim i tirkiznim detaljcicima. U stvari model je skoro identican kao i lazaro. I jedna i druga su do 20000 sa jajetom. Jos uvek razmisljam da li da uzimam 2 u 1 ili da uzmem samo kolica i neko najjeftinije jaje, s obzirom da ce ga beban brzo prerasti. Sta mislite? Odluke, odluke...

(odgovor članu JellK)
Direktna veza do poruke: 235
19.12.2011 9:28:22   
Azra_
Ja sam se definitivno odlucila za Hauck, samo jos da se reim koji cu model posto se dvoumim izmedju tri modela.
Samo sam htela da dam jedan savet mama. Kad god da resite da kupujete kolica, za obilazak i razggledanje istih ne cekajte kraj trudnoce kao sto sam ja napravila. Sve kao ima vremena. Uzasno je tesko sa stomakom, sva troma i nikakva da podizem kolica, isprobavam sklapanje i rasklapanje jer su mi u ovakvom stanju svaka teska. Dakle, razgledajte ranije, pa ce za kupovinu biti vremena.

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 236
19.12.2011 9:52:49   
smeskicTB
mi smo se odlucili za as do 13kg, jer koliko god malo traju su mi sgurnija od ovih do 18kg. mozda gresim..ali dobijamo jedno, a jedno cemo kupiti..pa cemo na jesen ono do 36kg.

kolica su mi bila prava zavrzlama-broj modela za blizance je ograniceniji..a tezina mi je bila presudna-jer se secam koliko je to i snaji sa jednom bbeom bilo bitno.
ne svidjaju mi se ova vozic..a za maclaren znam da su super uradjena, sa laganim ramom i lakim upravljanjem..
ona su 42-46 000..
u uzi izbor su usla i peg perego..deset_ hiljada jeftinija, ali nemaju lezeci polozaj sto je bas nedostatak...

imaju super chipolino-bas su lepa!, ali se sklapaju kao kocka, pa kada stavimo dva as na zadnja sedista, ta glomazna kolica u gepek, gde cu jos neku stvar..a cesto cu biti kod mame, pa do grada..znaci mi..

i daa, maclaren su nam najlaksa, sto mi je sa dve bebice bitno..kao kisobran su..

ako uspem preko da ih kod mm-ih narucim, pa budu jeftinija..

< Poruku je uredio smeskicTB -- 19.12.2011 9:54:31 >

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 237
19.12.2011 12:24:48   
babybeemaja4
I ja sam veliki obozavalac zelene boje u kombinaciji sa sivom, tako da takva i kolica trazim.
U stanu dominira zelena boja sa srebrno sivom, belom i crnom.
Mozda malo i preterujem u tome ali sta cu kad volim. user posted image
A sad su i skoro svi oko mene zavoleli te boje!!

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 238
19.12.2011 12:41:51   
peca
Sad sam nesto razmisljala, i dosla do zakljucka da ova kolica sto dobijam od drugarice ne mogu da se sklope nikako, jesu lepa, ali glomazna, to znaci da cu moci da ih vozim samo po kraju ? Nema sanse da se strpaju u kola user posted image

Tek sad nisam pametna... Videla sam na netu slucajno, neka lepa polovna kolica, za 4000rsd nosiljka i kolica, pa ne znam da li ta da uzmem, za svaki slucaj...

user posted image

user posted image

user posted image

Sta mislite vi o tome? Ja nemam problem sto su polovna user posted image

Direktna veza do poruke: 239
19.12.2011 12:48:12   
mama kukunka
Odlicna su kolica , Peco..AKo na njima pise GEoby-ne  vidim, takva sam kupila za cerku na buvljaku, kad jeimala 2 meseca i izbacila chicco iz upotrebe.. Chicco mi nisu stajala u auto, bila su mi niska, i nisam mogla sama sa  bebom da se spakujem u auto.Pisala sam negde o tome,mislim da Zivka ili BlackBetty imaju takva
POsle Jsu izvozale jos 2 decaka i opet su mi se vratila..
Samo ja za njih nisam imala AS, nego sam koristila chiccov
SUper je i cena!!

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 240
19.12.2011 12:55:42   
peca
Mama meni deluju skroz ok, videla si ona kolica sto mi drugarica daje, svakako bi morala da kupim as ili tako nesto sto opet kosta bar toliko koliko su ova, to nemam od koga da pozajmim, pa mislim da je ova varijanta ok... dobijem i jedno i drugo, i vecu funkcionalnost... user posted image

Pise na njima Space Duo, ne znam koja je to marka, ne razumem se u marke kolica user posted image

< Poruku je uredio peca -- 19.12.2011 12:56:36 >

(odgovor članu mama kukunka)
Direktna veza do poruke: 241
19.12.2011 13:08:38   
bea83
Peco ekstra izgledaju,ne razmišljaj puno nego uzimaj ako imaš parice odmahuser posted image
Ona što si dobila od drugarice su skoz ne praktična, imala je moja zaova slična, ogromna su

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 242
19.12.2011 13:37:09   
maslackic
Peco, super su kolica :-) uzimaj dok su u ponudi :-)
Mislim na oko su lepa, koliko su teska? Kako se sklapaju? Jel imaju nulti polozaj?

Smeskic, vidim da dosta blizanackih mama izbere mclaren, to sam videla u kraju kod mene...

Peco, baci pogled na Kupindo...snajka mi rekla da svasta ima :-)

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 243
19.12.2011 14:45:27   
smeskicTB
peco, samo obrati paznju na tezinu i nacin sklapanja..a inace suuper izgledaju!user posted image

imam mogucnost d auzmem peg perego blizanacka, polovna, predivna sivo plava..za 18 000..ali samo me zeza to jer nemaju lezeci polozaj..pa bi morala cekati barem do maja..a nesto mislim da bebice mogu vec krajem marta, aprila da se lepo vozikaju..

maslackic, pa prakticna su, vrlo lagana, laka za upravljanje..i cak ne moraju kisobran kasnije da se uzimaju.
moja braticina je imala roze braon kombinaciju i kao nova su posle godinu ipo dana svakodnevnog koriscenja, putovanja..

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 244
19.12.2011 14:48:15   
Anoniman
PegPerego blizanačka nemaju ležeći? Eto, baš sam iznenađena jer meni ta kolica izgledaju vrh, ja imam PP, samo za jednu bebu. 

Direktna veza do poruke: 245
19.12.2011 15:44:41   
smeskicTB
peg perego aria twin..imaju dva polozaja..bas steta jer su zaista strava i imaju sve pohvale..

vidis Tash
klik

a imaju mnogo lepa sivo nebo plava..i jeftinija su dosta od maclaren..a isto su oodlicna!
ako neko cuje nesto o njima u smislu kada mogu bebe u taj polusedeci polozaj, neka mi kucnu..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 246
20.12.2011 11:44:54   
maslackic
najbolje Smeskic da vidis kolica uzivo... i vidis koliko moze da se spusti...
u par prodavnica su mi rekli za neka kolica moze 100posto u lezeli, ali ono nije lezeci vecimaju oderdjeni stemen nagiba..user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

Direktna veza do poruke: 247
20.12.2011 11:55:16   
slavica.
Gledam nesto po netu,i naidjem na ovo http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=4214
e sad...ne znam u cemu je fora,ali nesto mislim da su bas povoljna. Nisam ih videla uzivo,pa je mozda materijal losiji. Da li neko uopste ima iskustva sa takvim,ili slicnim,i kakav je kvalitet te marke Bertoni?

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 248
20.12.2011 12:14:36   
nada78
Slavice, nisam sigurna da su dovoljno dobrog kvaliteta da izdrže dvoje dece, mada ne znam ni kakvi su vam planovi. Nešto mi je to isuviše povoljno iako u suštini najviše iskoristimo samo taj sportski deo dok nosiljka i korpa ostanu skoro pa nove, kratko se koriste.

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 249
20.12.2011 12:24:39   
slavica.
Da,i meni je povoljno,pa zato i pitam... I ja cesto mislim da ime istine u onome "nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine stvari"... Ne znam,za sada bi da obezbedim ovo jedno user posted image  a za posle cemo videti!

(odgovor članu nada78)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

Anketa

Imena dece
Mica93

Koje biste ime najpre dali detetu?

Nikolina (22%)

Aleksandar (15%)

Stasa (35%)

Dejan (10%)

Milica (15%)

Slavica (2%)

Ukupan broj glasova: 40

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here