Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 18:41:17
|
|
|
|
maslackic
|
pa nista ,slikaj ta kolica da vidimo 'kaka' su super kad imas od koga da uzmes ocuvano...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 18:43:52
|
|
|
|
peca
|
Pa eto, potrefilo se Za koja si se ti na kraju odlucila, nisam skontala... Ja sad imam drugu muku, u cemu izneti bebu i koje auto sediste, ima ona sedista sto su i nosiljka i sediste, a meni treba neko koje ce da odgovara 3 tipa automobila ili 4 Ako si podkovana znanjem predji u temu as
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 20:56:23
|
|
|
|
peca
|
E, to su ova kolica, neka italijanska "zibibo" kupljena na Kipru
< Poruku je uredio peca -- 18.12.2011 21:14:56 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:03:15
|
|
|
|
mama kukunka
|
Peco, super su kolica...Ja volim ta na 3 tocka..samo sto ih nemam ..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:05:13
|
|
|
|
JellK
|
Evo mene,stigla iz skitnje Nisam uspela da nadjem tu prodavnicu kod Akse na N.Beogradu pa otisli do Zire.Ima svasta nesto lepo u tom turbo limacu ali vecina rasprodata,mada imaju lepih posteljina i cene su 50 posto nize verovatno zbog zatvaranja.Kupila sam posteljinu sa ogradicom za 1300 kinti (ima i posteljina za 500-600 din).Ima i vreca za spavanje,veci je izbor za devojcice i ako vec imate klince lep izbor garderobe.Sto se kolica tice ima jos samo par modela,nista zanimljivo od tog sto je ostalo.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:08:26
|
|
|
|
peca
|
Jellk jel ogradica trostrana ? samo to da pitam, necu da sirim temu, pogresno je mesto za to ...
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:11:03
|
|
|
|
mama kukunka
|
Jellk, probaj sutra u Nusicevoj, sinoc je bilo i kolica i autosedista.. Te posteljione su mnogo slatke..
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:12:22
|
|
|
|
JellK
|
Peco meni bi bilo koja bila super samo da ne moram da ih kupim,nemam od koga da se uzajmim ali ce mi drugarica dati nosiljku pa mi je malo lakse (i budzetu )i sam srecan
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:15:04
|
|
|
|
JellK
|
Jesu trostrane i mnogo su slatke! Idem sutra sigurno do Nusiceve
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:17:31
|
|
|
|
peca
|
Jellk ja se ne opterecujem markama, bojama, samo da sluze svrsi, ova kolica znam da su dobra, dvoje dece su izvozala, i dalje su kao nova, e to je kvalitet, a i volim crvenu boju Sto je najlepse, poklon je, pa cu ih posle ja nekom pokloniti i tako
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:18:33
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka Peco, super su kolica...Ja volim ta na 3 tocka..samo sto ih nemam .. Eto vidis mama, ja vise volim sa 4 tocka... Nije bitno kakva su kolica, vazno je sta je u njima
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:20:36
|
|
|
|
mama kukunka
|
OVA su bila za 4-5000 juce
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:21:35
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka OVA su bila za 4-5000 juce Lepa su Deluju prakticno i lagano
< Poruku je uredio peca -- 18.12.2011 21:22:32 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:39:59
|
|
|
|
JellK
|
Ma Peco tek se ja ne opterecujem markama,niti se nesto razumem,samo da sto ti kazes sluze!Moj problemje sto ne znam da izaberem kolica tj sta bi trebalo da imaju.Danas gledala ceo dan,te ova imaju zimsku opremu,polozaja ovoliko-onoliko,ova se kace na plafon,druga kuvaju rucak a meni trebaju najednostavnija kolica!Naravno jedini uslov je da ne budu crno-bela (tata navija za zvezdu ) Treba se popeti do cetvrtog sprata Kad bi mi neko od mojih uvalio kolica pa da mi bude lakse
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:46:57
|
|
|
|
peca
|
Gledaj neka sto laksa da uzmes... Ja sam na 3.spratu ali nemam nameru da vucem kolica gore, drzacu ih ispod stepenica u ulazu, ako imas tako nesto u zgradi, to nije losa varijanta Verujem da tu nema mnogo filozofije, jedino moze da bude razlika u velicini, materijalu, dodacima i sl. Sad prave ova sto se sklapaju kao lego kocke Kolica su kolica...
< Poruku je uredio peca -- 18.12.2011 21:48:39 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:51:15
|
|
|
|
JellK
|
+ visoko prizemlje imam podrum ali ne znam gde mi je kljuc
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:54:12
|
|
|
|
maslackic
|
Peco, izbrala sam chicco living...lagana i lako skopiva, i njih ce mi sestra kupiti...nemam d oga da dobijem polovna... i as ce kupiti kuma isto chicco...insistirale su obe da to budu pokloni za bebu...tako da ce mene kostati 0 din... a bebu iz bolnice cu u nosiljci platnenoj da iznesem...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:55:34
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: JellK + visoko prizemlje imam podrum ali ne znam gde mi je kljuc Najmanji problem je nabaviti kljuc od komsiluka ili predsednika kucnog saveta, samo ne znam koliko je pametna ta varijanta sa podrumom, ima svakakvih zgrada, ja recimo imam predvorje tamo gde su podrumi, i nema vlage, mogu komotno i hranu tamo da drzim koliko je cisto !!!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:57:45
|
|
|
|
JellK
|
Ej Maslackic,ne brini snasla se danas,stigla cak do Zire i ja cu prasica u platnenoj da iznesem!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 21:59:00
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: maslackic Peco, izbrala sam chicco living...lagana i lako skopiva, i njih ce mi sestra kupiti...nemam d oga da dobijem polovna... i as ce kupiti kuma isto chicco...insistirale su obe da to budu pokloni za bebu...tako da ce mene kostati 0 din... a bebu iz bolnice cu u nosiljci platnenoj da iznesem... Lepa su (samo skupa) ja postavila sliku onih mojih \ Bravo i za as Lepse je kad od nekog imas da uzmes nova a ne polovna Ti si super prosla, lepo je kad imas ljude koji te vole A platnena korpica je 2.5oo rsd. Ja nemam as tako da sam u dilemi dal da kupujem obe stvari ili nosiljku i as u jednom...
< Poruku je uredio peca -- 18.12.2011 22:00:55 >
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 22:05:02
|
|
|
|
JellK
|
Ja u moj podrum ne smem da udjem,salim se ima i ovde pre podruma jedna prostorija,deluje skroz ok,a u podrumu nisam bila godinama moracu ovih dana da izvidim situaciju!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 22:06:18
|
|
|
|
mama kukunka
|
nosiljku platnenu ne kupuj, trebace ti samo za iznosenje bebe..Ako ne kupis AS..A njega ces svakakko kupiti..i njih je bilo u turbolimacu, cini mi se 7-8000 pa na pola..sto ce reci za hiljadu -dve vise od korpe ces dobiti autosediste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 22:08:49
|
|
|
|
peca
|
Znam mama, ali znam slucajeva da se zene zeznu, uzmu ono malo as pa ih nikad ne upotrebe, bude im jednostavno malo, nisam pametna Svakako nisam to jos planirala da kupujem, samo malo razmisljam na tu temu, ali ova snizenja privlace
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 22:09:55
|
|
|
|
JellK
|
Slazem se sa mama kukunkom!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 18.12.2011 22:12:23
|
|
|
|
mama kukunka
|
ajd na trece,pa da tamo caskamo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
ime za princaMAMINJAbalša (
32%)
aljoša (
68%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!