|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
12.1.2012 11:12:06   
isidora88
zene treba mi savet,planiram da kupim kisobran kolica.
dvoumim se izmedju chicco liteway i chipolino omnia
evo chicco KLIK

evo chipolino KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu ivas)
Direktna veza do poruke: 276
12.1.2012 11:16:25   
peca
Isidora, ako cemo po estetici plava mi deluju lepse user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 277
12.1.2012 11:25:23   
isidora88
ja ne mogu da se odlucim ni po estetici ni po funkcionalnosti user posted image
za nijansu vode chicco user posted image
ima li neko nekas od ovih kolica da cujem utiskeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 278
12.1.2012 11:33:19   
New Mom
Isi, kišobran kolica <- klik, vidi, možda je neko već pisao.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 279
12.1.2012 12:35:19   
isidora88
nisam nasla na toj temi ono sto me zanimauser posted image
zene pisite koja od ovih da uzmem,ajmo glasanjeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 280
12.1.2012 12:53:52   
Sesilija 83
Devojke
gledala sam u Uscu kolica Cam 3u1 a kvalitet je extra,ima asod0-13kg,nosiljka koja se koristi isto od 0 meseci sa 3polozaja ima i neku nogicu ispod pa kad je skines sa kolica moze da se njise kao kolevka,navlaka za kisu ,1 manji i 1 veci pokrivac za noge,torba,ono za presvlacenje,2 polozaja za okretanje bebe,sklapaju se u 2 poteza i malo mesta zauzimaju,tockovi su gumeni a deseni prelepi,mm kaze da su super stabilna i verovatno cemo njih uzeti,ipak bolje sve odjednom nego posebno kolica,pa nosiljku...... ovako jeste da das malo vise para odjednom ali imas sve. Ima li neko iskustva sa Cam kolicima?

Direktna veza do poruke: 281
12.1.2012 12:58:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sesilija 83

Devojke
gledala sam u Uscu kolica Cam 3u1 a kvalitet je extra,ima asod0-13kg,nosiljka koja se koristi isto od 0 meseci sa 3polozaja ima i neku nogicu ispod pa kad je skines sa kolica moze da se njise kao kolevka,navlaka za kisu ,1 manji i 1 veci pokrivac za noge,torba,ono za presvlacenje,2 polozaja za okretanje bebe,sklapaju se u 2 poteza i malo mesta zauzimaju,tockovi su gumeni a deseni prelepi,mm kaze da su super stabilna i verovatno cemo njih uzeti,ipak bolje sve odjednom nego posebno kolica,pa nosiljku...... ovako jeste da das malo vise para odjednom ali imas sve. Ima li neko iskustva sa Cam kolicima?

Ja sam nadugačo i naširoko pisala o našim CAM Combi Family. Prezadovoljna sam. 7 meseci ih akamo, ravnu korpu smo do maksimuma iskoristili, as i dalje koristimo. Ma ne bih ih menjala ni za šta na svetu!!!

(odgovor članu Sesilija 83)
  Direktna veza do poruke: 282
12.1.2012 13:05:46   
slavica.
Devojke,kako vam se cine ova kolica? http://www.walmart.com/ip/Graco-Quattro-Tour-Deluxe-Stroller-Zurich/10769881
Rekla mi je zaova da pogledam da li mi se neka svidjaju,pa da mogu svekar i svekrva da mi donesu kada se budu vracali,jer ako ih salje postom,izadje mnooogooo skupo. I sad,nemam previse vremena za odlucivanje! A nisam to planirala,pa nisam ranije gledala po njihovim sajtovima...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 283
12.1.2012 13:15:02   
Jeca.V
Slavka,mnogo su slatka,mada su meni malo lepsa ova sa tufnicama ali vidim da su ta braon mnogo kvalitetnija!Baci se zeno na istrazivanje,sto da ti ne posalje kad su kod njih em jeftinija em mnogo kvalitetnija.user posted image

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 284
12.1.2012 13:20:59   
Jeca.V
Isidora,ja imam ta chicco samo narandzasta,meni su bila odlicna,a ta su verovatno i unapredjena sobzirom da su moja od pre 6 godina!user posted image  

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 285
12.1.2012 13:24:03   
slavica.
Ma evo,trazim od jutros,oci me vec peku!
Gledam da bude neka pristojna cena,da ne budem bezobrazna,pa da trazim neka preskupa,a opet necu ni neka najjeftinija,tako da gledam da bude neka srednja cena,a zadovoljavajuci kvalitet. Mnogo bi mi bilo lakse da ih vidim uzivo,ali eto,koliko sam citala komentare kupaca,zadovoljni su...
Da,kod njih je sve to mnogo jeftinije (pogotovo kad uzmes u obzir kolike su im plate),a kvalitetnije se radi za njihovo trziste...

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 286
12.1.2012 15:20:42   
isidora88
zna li neko da li se zatvorio turbo limac? i ako neko slucajno ovih dana bude setao po BG-u ako mu nije tesko da mi vidi za cene ovih kolica sto sam gore postavilauser posted image hvala

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 287
12.1.2012 16:29:17   
Sashica82
Isidora, neki dan sam gledala Liteway, odlična su! Koštaju 14150 din u Chicco prodavnicama, na akciji.
I ja nameravam da ih uzmem jer imaju skroz ležeći položaj, lagana su, 7 kg, i imaju zimski muf, znači i letnja i zimska kolica.

Za Chipolino ne znam, ali po slici, Liteway su lepša. Još samo da ubedim muža user posted image

Direktna veza do poruke: 288
12.1.2012 16:32:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isidora88

zna li neko da li se zatvorio turbo limac? i ako neko slucajno ovih dana bude setao po BG-u ako mu nije tesko da mi vidi za cene ovih kolica sto sam gore postavilauser posted image hvala

Turbo Limač je zatvoren 24. decembra.

Direktna veza do poruke: 289
12.1.2012 16:32:29   
Sashica82
E da, postoje dve varijante Chicco LiteWay, Basic i Top.
Sve je isto s tim što Liteway Top imaju zimski muf i koštaju 14150 din. Meni ta odgovaraju. Basic su jeftinija, nisam pitala koliko.

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 290
12.1.2012 16:56:28   
Jeca.V
Evo nasih kolica Peg perego,model iz  2004,ali su bas ocuvana i koristicemo ih i sada.Uz njih imam i navlaku za noge i kisu.Kad smo napunili godinu kupili smo ta kisobran chicoo i prezadovoljna sam sa oba modelauser posted image

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 291
12.1.2012 17:14:39   
Jeca.V
A evo ih i chiccouser posted image

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 292
12.1.2012 17:20:54   
smeskicTB
isidora, prekljuce sam gledala chiccova liteway kolica! odusevila sam im se! izuzetno su pokretna, lagana, dobija se i muf i za kisu dodatak..lako se sklapaju.
toliko sam se odusevila sam pocela da razmilsjam o spojnicama koje se mogu uzeti i napraviti blizanacka. na chicco licenci pise da su od 0+, a ne 6+ i stvarno-imaju pet polozaja..taj prvi lezeci moze slobodno za rodjenu bebicu.
kumi sam ih bas preporucila.

cena u letu van snizenja je 14 000, a dobijes i vaucer 10% od cene kolica, pa uzmes u tom iznosu sta ti treba.
cula sam da ce u januaru februaru u enciju biti snizenje starih modela..pa mozes da sacekas..

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 293
12.1.2012 21:17:21   
Sashica82
Eno, na Enci Menci sajtu, sniženo za 5%. Sad su LiteWay Top 13400 dinara, a Basic od 9500 do 10500, zavisno od nijanse.

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 294
12.1.2012 21:21:29   
isidora88
bila sam danas da gledam liteway i nisam nesto odusevljena,nekako su mi nestabilna,tvrda,deluju neudobno,tockovi nikakviuser posted image
ne znam ni sama sta da radim,necu da dajem vise od 150 e za kisobran kolica a chipolino sam uspela da nadjem u krusevcu u jednoj radnji ali su 13000user posted image ,to mi je preskupo za tu marku a i moja drugarica ih je platila 5800din

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 295
13.1.2012 22:43:59   
marijana22
Meni  se  svidjaju  ova
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=3264&osCsid=em2mboke5n0ol3nc0jknmulnm3

Videla  sam  u  DexyCo  takva  teget  deluju  mi  ok,  al  su  mi  crvena  lepsa. Kako  vam  se  cine?????

Jel  nije  bezveze  da  kupim  crvena  kolica  za  decaka?user posted image

Direktna veza do poruke: 296
13.1.2012 23:57:06   
IVA 11
Ne. zasto, to je univerzalna boja. user posted image Mi imamo Maxi Cosi crvena(kisobran) i super su.  user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 297
14.1.2012 16:34:23   
marijana22
Pa i ja isto mislim, ali mm........
A sta mislite o kolicima?

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 298
15.1.2012 15:15:17   
slavica.
Marijana,kolica su lepa,i takodje delim misljenje da nema veze sto su crvena,ali dobro se raspitaj o Bertoni kolicima,ja sam se isto prvo zakacila za nekoliko njihovih,jer su lepa,a nisu skupa,ali sam cula od vise njih da kvalitet nije bas na zavidnom nivou...
Ja sad razmisljam o ovima... http://www.amazon.com/Graco-Alano-Travel-System-Strata/dp/B002TUTPM8 jer sam shvatiila da se kod onih braon ne okrece rucka,tako da ne bih mogla da gledam u dete... Jesu mi ta braon lepsa,ali... Joj,ne znam,videcu jos...

< Poruku je uredio slavica. -- 15.1.2012 15:17:36 >

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 299
15.1.2012 17:06:05   
zeci
Sesilija, koja je cena tih Cam 3u1 na Uscu?
Da li postoji neko sem gae_gr da ima iskustva sa Cam kolicima?

Gae_gr, hvala sto si iznela svoje iskustvo sa Cam kolicima, ali mislim da bi bilo preterano vise ponavljati, svako ko se interesuje za kolica procitace bar par strane unazad...a tamo ima dovoljno tvojih istih postova, nadam se da neces pogresno razumeti

< Poruku je uredio zeci -- 15.1.2012 17:07:55 >

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Vase ime
Pansophia

Da li ste voleli svoje ime kada ste bili mali? Ako niste, kada ste ga zavoleli?

Da (57%)

Ne i ne volim ga ni danas (11%)

Ne, ali sam ga zavolela kada sam zavoleo/la u pubetetu (8%)

Ne, ali sam zavoleo/la posle puberteta (24%)

Ukupan broj glasova: 74

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here