Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 10:59:43
|
|
|
|
Lu
|
Skontala sam Ja sam imala samo kolica i AS uz njih, bez korpe.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 11:03:08
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: serendipity odluka je pala da cemo izeti Pegperego switch, u kojoj verziji ne znamo sve zavisi na kakvu ponudu naidjemo... postoji i jeftinija varijanta iz Segedina... znam da je vise para, ali bolje da sam sigurna da ce mi biti dobra kolica nego da lupam glavu posle. Imamo ta, isto u Segedinu uzeli pre 2 godine. Nijedan momenat nisam zažalila.
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 11:22:04
|
|
|
|
Anoniman
|
mi imamo chipolino ultra i to bas braon verziju i odusevljeni smo. mada, otvaranje i zatvaranje jednom rukom ne dolazi u obzir
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 11:26:55
|
|
|
|
Anoniman
|
gae, prvo smo hteli combi family, ali gledajuci detaljnije vise nam se dopalo comby baby pa smo to i uzeli.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 11:48:53
|
|
|
|
marijana22
|
Mislim da sam se lose izrazila i unela malu zabunu Ako bi uzela cam kolica uzela bi ih bez korpe (samo kolica ) kao ova npr. http://www.nonstopshop.rs/i-3470/kolica-pretty-cross-0m-cam-832823 Htela sam da kazem da ako hocu da okrenem kolica da gledam bebu moram ceo ovaj deo gde beba lezi/sedi da okrenem. Na nekom drugom sajtu sam videla da se AS montira na ova kolica (verovatno tako sto se skine ovaj deo sa rama pa se onda postavi AS). Planiram da odem do akse pa da vidim i da ih pitam. Hvala svima na komentarima. Imam vremena do maja da odlucim
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 11:50:33
|
|
|
|
gracia
|
Ima li neko iskustva sa ABC design kolicima? Nesto mi se ona najvise dopadaju... trenutno Razmisljam svakako o 3 u 1, mada sad sve vise naginjem na 2u1, tj kolica + ravna korpa, korpa mi deluje mnogo udobnije za malu bebu od jaje AS, ne znam koliko cu koristiti i jedno i drugo, oba su za prve mesece. Posle tih 5-6 meseci svakako mora da se kupi novo auto sediste, a i beba ide u sportska kolica. Sta mislite?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 14:08:09
|
|
|
|
Azra_
|
Maslackic, naravno da znam da se salis... Ja sam poznati baksuz...nista me vise ne moze iznenaditi.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 18:25:40
|
|
|
|
Cinderella7
|
Danas sam obisla mali milion radnji po celom Beogradu i razgledala kolica,i nekoliko prodavacica mi je,posto nisam u mogucnosti da bacim ogromne pare na kolica,preporucilo Camova Apolo kolica,jedna mi je cak pokazivala slike svoje bebe u njima. Inace u nekoliko radnji su mi rekli da ih ocekuje poskupljunje od prvog marta. Tako da li ima neko iskustva sa tim kolicima.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 19:28:30
|
|
|
|
soni
|
Mi smo danas videla ovakva i svidela su nam se... samo sto treba da kupimo sediste za auto i onaj deo tj korpu koja ide na kolica bas za bebe jel i kod nas kupujete sve to ili vase bebice od prvog dana stavljate samo u ova kolica?? ovde svi imaju tu korpu za bebe , a ja ne znam jel mi je stvarno potrebna ili ne??? Emmaljunga Nitro City, svedska
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 19:32:09
|
|
|
|
Cinderella7
|
Dopadaju mi se kolica,gde si ih videla,koja im je cena?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 19:39:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Na žalost, njih nema kod nas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 20:14:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni, korpa nije neophodna ali je jako korisna!
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 20:48:30
|
|
|
|
soni
|
cinderela ne znma da li ih ima kod nas, ovde u Norveskoj su oko 600 e..... zato i pitam da li mi treba sva ta dodatna oprema i ta korpa... znam da mi je sediste po zakonu obavezno ..hmmm
< Poruku je uredio soni -- 27.2.2012 20:50:26 >
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 21:08:19
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: soni Soni super su
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 21:38:45
|
|
|
|
Lilla
|
soni, mi smo uzeli sve, sjediste ti je obavezno, korpa za lezanje nije ali ako planiras da iznosis bebu vani kad se tek rodi (i prvih mjeseci) onda ti treba i korpa, ta sjedeca kolica su za djecu od 6 mjeseci, e jedino moze ako kao kod aktagracovih sjediste za auto moze da se uklopi u kolica, onda ti korpa za lezanje ne treba. Ja sam pogrijesila sto nisam uzela aktagraco kolica jer imam to sjediste za auto, mogla bih samo da ga zakacim na kolica za sjedenje i tutanj, ovako mi je cijeli stan zatrpan sa raznoraznim korpama i sjedistima. Onda sam gledala na stabilnost i izgled, a sada bih samo na prakticnost
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 21:45:06
|
|
|
|
soni
|
hvala ...uzecu i ja najverovatnije sve to..sta da radim..trebace imi i za drugo znaci tu bebi korpu mogu da koritim do 6, a od 6. onaj drugi i super!!!
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 21:50:48
|
|
|
|
Anoniman
|
apolo sam i ja gledala, odustali smo jer je prodavacica kao manu navela onaj deo gde su stopala, ne moze da se pomera (? slagacu te, davno je to bilo pa ti proveri) pa detetu vire noge napolje kad poraste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:25:25
|
|
|
|
Cinderella7
|
Pa dobro,to nije problem,nasledila sam od drugarice kisobran kolica,za period kad dete poraste,pa ako ih preraste mogu da koristim ta.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:35:12
|
|
|
|
Anoniman
|
sony, bas lepa kolica. mislim da korpu neces tako dugo koristiti, G ima 3 meseca i mrzi kad lezi, hoce da vidi sveta. a i lekari savetuju da se naslon digne za 1 prenos izmedju 3 i 4 meseca. mi smo klasicnu korpu koristili mesec ipo dana. iz bolnice, do lekara i kuci i to je to, i postala mu je mala pa smo presli na AS. sreca da smo je pozajmili.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:49:01
|
|
|
|
soni
|
a sta je AS??? Nisam upucena
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:50:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Auto Sediste
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:51:21
|
|
|
|
soni
|
sad sam procitala ... logicno ..hvala...
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:51:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty sony, bas lepa kolica. mislim da korpu neces tako dugo koristiti, G ima 3 meseca i mrzi kad lezi, hoce da vidi sveta. a i lekari savetuju da se naslon digne za 1 prenos izmedju 3 i 4 meseca. mi smo klasicnu korpu koristili mesec ipo dana. iz bolnice, do lekara i kuci i to je to, i postala mu je mala pa smo presli na AS. sreca da smo je pozajmili. Naša korpa je bila prostrana i podiže se naslon na 2 pozicije. Koristili 5 i po meseci i na kolicima i kao kolevku.
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 22:56:59
|
|
|
|
Anoniman
|
super kolica! kolica koja sam ja gledala (sa korpom) su bila fixna - korpa kao ona za iznosenje, bez mogucnosti savijanja. gae, koja su u pitanju?
|
|
|
|
RE: Kakva kolica? II deo 27.2.2012 23:08:56
|
|
|
|
Anoniman
|
CAM Comby Family - korpa nam je plastična kao kadica, kod nogu malo uža, dosta duboka, uzglavlje se diže u dva položaja (osim ravnog), ima kao dve poprečne plastične lervice sa donje strane koje mogu da se izvuku i na podu ljuljaš korpu kao kolevku.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Velicina grudi posle dojenjalola78Da li su vam grudi ostale iste posle dojenja, ili su manje/vece nego pre trudnoce i dojenja?Manje (
32%)
Vece (
22%)
Iste su (
20%)
Iste su, samo opustenije (
25%)
Ukupan broj glasova: 139Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!