|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica? II deo
27.2.2012 23:10:06   
marijana22
Soni super su kolica!!!1

Moram da se umesam u diskusiju o korpi (mada jos nemam iskustva ni sa kolicimauser posted image ). Svi moji poznanici koji imaju dete nemaju korpu, i preporucili su mi da je ne kupujem jer se skupa a relativno kratko se koristi. Da je bolje kupiti kolica na koja se montira AS,jer beba cim poodraste voli da razgleda okolo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 376
27.2.2012 23:12:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijana22

Soni super su kolica!!!1

Moram da se umesam u diskusiju o korpi (mada jos nemam iskustva ni sa kolicimauser posted image ). Svi moji poznanici koji imaju dete nemaju korpu, i preporucili su mi da je ne kupujem jer se skupa a relativno kratko se koristi. Da je bolje kupiti kolica na koja se montira AS,jer beba cim poodraste voli da razgleda okolo.

To je savet onih koji nemaju korpu. Ko je korpu isprobao i zna njene prednosti to ti neće reći, veruj mi!

(odgovor članu marijana22)
  Direktna veza do poruke: 377
27.2.2012 23:17:30   
Sanchy
IZVORNA PORUKA: BlackBetty

mi imamo chipolino ultra i to bas braon verziju i odusevljeni smo. mada, otvaranje i zatvaranje jednom rukom ne dolazi u obzir

a gledala sam na internetu prezentaciju bas tih kolica chipolino ultra 2011,i tip ih je jednom rukom otvorio i zatvoriouser posted image ...a bas su mi se svidela a nisam u fazonu da dajem silne pare za te stvari kad cujem cenu od 600 evra za kolica digne mi se kosa na glavi..znas li gde bih mogla da ih pogledam?

< Poruku je uredio Sanchy -- 27.2.2012 23:18:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
27.2.2012 23:32:27   
marijana22
Sanchy ako si iz bg imas na bulevaru bebi butik, kad krenes od liona ka djermu pa posle onog soko starka. Ja ih tu vidla pre 2-3 nedelje

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 379
27.2.2012 23:40:16   
Sanchy
Jesam,hvala ti,ali ako ne mogu jednom rukom da se sklope i rasklope onda bezveze ili je onaj muskarac na snimku jaci pa on mozeuser posted image ..a i dezen mi se dopao bas ta braon...

Direktna veza do poruke: 380
27.2.2012 23:57:14   
Anoniman
e, i momak koji je kod mene sklapao kolica je to uradio jednom rukom. napomena - MOMAK. ja sa sve bebom to vala ne mogu. mozda ide lakse vremenom, tj kad se razdrndaju, ali sta dotle? i inace, imaju 11 kg, nije bas lako dizaati to jednom rukom.
na srecu nemam toliko potrebe da su sklopljena, koristim ih za setnju (ns je mali, kolicima idemo svuda - nema potrebe da me neko kolima voza do negde pa onda da koristim kolica. u bg je vec druga prica).
inace su super - jako dobro su se pokazala sad po snegu i bljuzgavici. isli smo naplje i na minus 5 i malom je nos bio topao (ne produvava vetar kolica, ostatak deteta zatrpan skafanderom i salom i kapom). kad ih okrenes da beba gleda napoljje idu kao san. dok beba gleda pema tebi treba navici jer ti tockovi su dupli i rotirajuci. mi smo namerili da ova koristimo jesen/zima/prolece a na leto svakako da kupimo kisobran, lagana da se ne patimo.
prva opcija nam je bila dakota, ali ona ima 14 kg i otpala bi. racunaj uvek da to nije samo 14 kg, tu je beba od minimum 4 pa do ..., znaci kad se bas budes zaukala guraces 20 kg! malo li je ...
pogledaj na justclick, mi smo tu uzeli jer su bili najjeftiniji.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 381
28.2.2012 0:05:14   
Sanchy
Hvala ti...ma ja cu i onako uvek morati da imam pomoc i kad idem u setnju ,imam kamen u bubregu i nesmem nista tesko da nosim a bas me zanima kako ce to da izgleda kad dodje bebauser posted image ...ali ipak za svaki slucaj bih volela da mogu jednostavno da se sklope i rasklope ma ako mi se dopadnu uzivo to je to,i onako me smara da mnogo birkam onda tek necu znati sta cu...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
28.2.2012 8:43:01   
Cinderella7
Ima li neko iskustva sa chipolino kolicima? Ili eventualno Cam Portofino?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
28.2.2012 9:53:38   
Anoniman
uzivo smo ih jedino nasli u mrvici na n. naselju (sto ti bas nista ne znaci ako nisi iz ns ...)
pogledaj ishop.rs, tu imas puuuno bg prodavnica online, vidi gde ima pa idi
iskreno, nama se najvise svideo nania subway model, ali ga nema u ns ni od korova ... inace na slikama je savrsen!

(odgovor članu Cinderella7)
  Direktna veza do poruke: 384
28.2.2012 10:00:48   
malenac76
i mene interesuje da li neko ima iskustva sa CHIPOLINO kolicima

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
28.2.2012 10:05:32   
Olga75
ja sam najgora majka user posted image
mi smo dobili lazzaro kisobran kolica i ta smo izraubovali do neprepoznatljivosti
zvercica je bila bas mala kad se rodila , stala je u ta kolica na lezecem polozaju , imaju i onu navlaku
bila su nam odlican a jos i poklon
i da vam kazem jos ih povremeno koristimo user posted image
kao nemajka , ja o kupovini kolica nisam razmisljala , dobili smo ih i ishasnirali

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 386
28.2.2012 10:09:37   
jance
uuu Chipolino Optimaaa.. ja sam balavila nad tim kolicima 4 meseca svoje trudnoce valjda ( sad mi mm kaze da se ne seca zamislite!)... uzivo sam vecinu Chipolinovih kolica videla u jednoj radnji ovde u NS i izgledaju mi bas cvrsto i kvalitetno...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 387
28.2.2012 10:12:17   
Cinderella7
Ja Chipolinova kolica nisam videla uzivo,ali na slikama izgledaju prelepo,zato pitam ima li neko iskustva sa njima.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 388
28.2.2012 10:14:53   
Olga75
moja drugarica je kupila McLaren kolica , platila ih je boga oca i na kraju joj je otpao tocak user posted image
ne znam , nekada cena nije garant kvaliteta
a i deca jedno vreme drame u kolicima pa moras da nosis bebu a da guras kolica , takvo je moje iskustvo
i onda kolica treba da su sto laksa za guranje i sto manja i sta ja znam

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 389
28.2.2012 11:57:56   
slavica.
Ja nikako da odem uzivo da pogledam kolica,ali gledajuci na netu,zestoko sam se zalepila za Chipolino,mislim da je Lumina u pitanju....ali neko mi je ovde rekao da su nekako kratka,valjda im je sediste krace,pa ga dete jako brzo preraste....e sad,nadam se da ce se javiti neko ko bas ima iskustva sa njima,pa da ti bolje objasni. Ja sam pocela i druga da gledam,ali opet,jos uvek nisam sigurna.... Sad sam uzela u razmatranje i Cam Pretty Cross.....

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 390
28.2.2012 14:50:58   
soni
jaooo ima toliko vrsta, i svako razlicita iskustva ima..

sanchy i meni se od 600 e dize kosa na glavi ali ta su ovde najjeftinija user posted image

malenac ovi modeli jako lepo izgledaju, ali nemma iskustva..koliko su kod nas ta kolica???

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 391
28.2.2012 15:11:13   
*Alexx*

IZVORNA PORUKA: Olga RR

moja drugarica je kupila McLaren kolica , platila ih je boga oca i na kraju joj je otpao tocak user posted image
ne znam , nekada cena nije garant kvaliteta
a i deca jedno vreme drame u kolicima pa moras da nosis bebu a da guras kolica , takvo je moje iskustvo
i onda kolica treba da su sto laksa za guranje i sto manja i sta ja znam

Ja sam imala MacLaren kolica, Techno ... zaboravila sam celu oznaku. Mislim da su to najbolja kolica na svetu. Lagana, jako se lako njima manevriše... Kao nova su. Težina je 7.5 ili 8.5 kg, ne sećam se, što je jaaakooo lagano u odnosu na ostala što se nude. Jbg, svuda se nađe poneki komad koji ne valja, tako i kod tvoje drugarice.
Inače, što se tiče sklapanja kolica u jednoj ruci, a u drugoj vam je beba - zaboravite na to. Nema šanse (moje iskustvo, a probali smo gooomiiiluuu kolica pre nego što smo kupili ova).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 392
28.2.2012 16:04:03   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: dijana1

Chippolino kolica nikome ne bih pteporucila samo zato sto im ja mala korpa,.
Mom Vuku su kolica bila mala sa 4 meseca, noge vise. A kada je poceo da sedi , guza mu je bila pola u kolicima a pola van.
Uporedi korpu chippolino kolica npr. sa korpom peg perega i videces da je korpa duplo manja, a konstrukcija kolica glomazna.

Malenac ona jesu lepa ali su totalno ne prakticna, malo se teze sklapaju a i kada ih sklopis zauzmu ti ceo gepek.
Ja sam se pokajala sto nisam uzela bilo koja druga, ali zato sam posle kupila kisobran kolica peg perego i jos uvek ih koristimo i prezadovoljna sam kvalitetom.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 393
28.2.2012 21:23:29   
Cinderella7
A sta mislite o Cam porofino kolicima?
http://www.camspa.it/en/prodotti/a-passeggio/prodotto/?product_id=115

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 394
28.2.2012 21:28:45   
soni
pa meni sva kolica lepaaauser posted image

ja nisam za ova cula.. kakvi su komentari???

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 395
28.2.2012 21:32:28   
malenac76
ja mislim da cu na kraju ipak uzeti chicco ..bitno mi je da se lako sklapaju i da ih sama mogu strpati u auto i nositi ako treba

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 396
28.2.2012 21:40:31   
Cinderella7
Prodavacica u jednoj radnji gde sam gledala danas chipolinova i grakova kolica mi je preprucila da pogledam njih-Cam Portofino,jer ih je ona imala,iako ih ona ne drzi,tako da sam mislila da vredi baciti pogled. Sutra idem da ih vidim uzivo,skoro istih dimenzija su kao i chicco liteway,i lako se sklapaju,a lepo mi izgledaju,plus dobijes zimsku navlaku za noge.

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 397
28.2.2012 21:45:09   
marijana22

IZVORNA PORUKA: Cinderella7

A sta mislite o Cam porofino kolicima?
http://www.camspa.it/en/prodotti/a-passeggio/prodotto/?product_id=115

Ja koliko sam gledala ona su za 6+ meseci

Direktna veza do poruke: 398
28.2.2012 21:49:03   
Cinderella7
Jok na zvanicnom sajtu i na njihovoj deklaraciji pise 0+,bila sam u mendi juce,koja je njihov uvoznik i to su mi potvrdili,ima skroz lezeci polozaj...

Direktna veza do poruke: 399
28.2.2012 23:03:55   
Jelena80
I mi se dvoumimo izmedju Cam Pretty Cross-a i Portofina. Razlika je sto se kod Crossa okrece sediste a mose i AS da se namontira, a kod Portofina te opcije ne postoje. I naravno razlika u ceni od nekih 10.000. Ne znam sta je bolje, prakticnije i isplatljivije.
Inece i ja sam cula da bebi oprema poskupljuje od 1.3, nama su to rekli kad smo uzimali krevetac pre neki dan. To znaci da je sutra dan za kupovinu :) a ja jos uvek neodlucna.

Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Velicina grudi posle dojenja
lola78

Da li su vam grudi ostale iste posle dojenja, ili su manje/vece nego pre trudnoce i dojenja?

Manje (32%)

Vece (22%)

Iste su (20%)

Iste su, samo opustenije (25%)

Ukupan broj glasova: 139

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here