Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:19:53
|
|
|
|
Čerupač Pilića
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ...Bog je onaj koji jeste..i to je kraj price.. ...osim ako je onaj koji nije... IZVORNA PORUKA: anuksunamun ...i to je kraj price.. Volim ovo nasleđe inkvizicije.
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:23:47
|
|
|
|
Čerupač Pilića
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: Čerupač Pilića IZVORNA PORUKA: anuksunamun ,ima ljudi koji zive od solarne yoge.. Pravi li se u obliku krekera? Ima li je u McDonald's-u? u mc donalds -u ce da ti kazu hoces li ziveti jos 20 godina...idi pa se raspitaj U MCu ću kupiti 3 deke solarne joge (pardon, yoge) sa ukusom jagode i s tim ću biti miran do strašnog suda. Osim ako joj nije prošao rok, vrućine su...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:25:41
|
|
|
|
anuksunamun
|
videcemo sta je...rekoh ti knjigu u sake,ja ti nisam laki rival..nisam rival uopste ali vidim da ti mislis da znas puno...e pa da ti kazem ...i meni se poneko znanje nakacilo... molim te,nemoj da se ljutis ,ja sam bas dobronamerna...Ja sam koji jesam-nije nasledje inkvizicije ..vec Stari zavet...ne znas ni sta je inkvizicija zato shhhhhhhhhh
< Poruku je uredio anuksunamun -- 19.8.2011 19:27:01 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:26:40
|
|
|
|
jelena038
|
anuk, opet propovedas po forumu? ko je momak?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:28:43
|
|
|
|
anuksunamun
|
Da te ne znam bolje, mislila bih da si ti :):):)ja ne propovedam ja govorim istinu!zavrsila sam sa ovom temom i ovim deckom ,cije bih roditelje volela da upoznam zivi bili svi!!
< Poruku je uredio anuksunamun -- 19.8.2011 19:31:29 >
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:38:12
|
|
|
|
tina37
|
odawno sam prestala da trazim odgovore na neka werska pitanja,jer se osecam wernikom.Medjutim,pre par dana sam izgubila sestricnu od 13 g,i ne mogu naci utehu,a Bog mi je dalek,kao da sam otupela,kao da je moja vera poljuljana.Rado bi da me neko posavetuje kako da druge i sebe utesim u owim teskim trenucima.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:49:33
|
|
|
|
minavb
|
Anuk, sto se nerviras aman?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:51:37
|
|
|
|
anuksunamun
|
ej bre ..ovo je za mene malo razgibavanje sive mozdane mase...mada kada sam videla nepismenost u akciji ..nije zanimljivo...covek koji nema argumente zeli u argumentaciju necega sto se ne moze zapravo argumentovati deca aman :):):)jos pride neobrazovana :)
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 19:58:00
|
|
|
|
jelena038
|
ahaha, anuk, nisam, ja sam duhovita osoba mada, musko na ovom forumu.. mozda bih trebala da preispitam svoja verska ubedjenja
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 20:02:40
|
|
|
|
anuksunamun
|
versko ubedjenje-zar to nije pleonazam... a "razlike izmedju polova nema -i zene prde "
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 20:09:03
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun versko ubedjenje-zar to nije pleonazam... a "razlike izmedju polova nema -i zene prde " nije
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 20:28:19
|
|
|
|
anuksunamun
|
tastina praznine na povrsini
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 20:35:50
|
|
|
|
viking
|
Tina, jako mi je žao zbog toga što se desilo. Ne znam šta pametno da ti kažem, ne mogu ni da zamislim kako je vama, porodici u ovim trenucima... Ja nisam vernik pa mi je utoliko teže da ti pričam o poljuljanoj veri. Pokušaj da neđeš utehu i podršku u sebi i drugim bliskim osobama i pusti da vreme malo ublaži bol koja verovatno nikada neće u potpunosti nestati. IZVORNA PORUKA: tina37 odawno sam prestala da trazim odgovore na neka werska pitanja,jer se osecam wernikom.Medjutim,pre par dana sam izgubila sestricnu od 13 g,i ne mogu naci utehu,a Bog mi je dalek,kao da sam otupela,kao da je moja vera poljuljana.Rado bi da me neko posavetuje kako da druge i sebe utesim u owim teskim trenucima.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 22:25:55
|
|
|
|
Čerupač Pilića
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun Da te ne znam bolje, mislila bih da si ti :):):)ja ne propovedam ja govorim istinu!zavrsila sam sa ovom temom i ovim deckom ,cije bih roditelje volela da upoznam zivi bili svi!! Gospođice/gospođo, Prvo, dečko nisam, a to što ste Vi vinuli toliko visoko, lični je Vaš problem. Što se roditelja tiče, mislim da Vam ne doliči da prozivate, pošto tvrdite da ste to što jeste. Ja bih isto tako mogao svašta nešto da kažem za Vas i Vašu familiju, na osnovu opiširnog Vam izlaganja i polemisanja, ali mi ne priliči. Dalja rasprava počinje da mi vređa inteligenciju, tako da, zipppppp...
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 22:38:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Molim da se vratite na temu, i ne prozivate međusobno
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 22:43:50
|
|
|
|
Čerupač Pilića
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Molim da se vratite na temu, i ne prozivate međusobno Respect!
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 19.8.2011 23:15:37
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: tina37 odawno sam prestala da trazim odgovore na neka werska pitanja,jer se osecam wernikom.Medjutim,pre par dana sam izgubila sestricnu od 13 g,i ne mogu naci utehu,a Bog mi je dalek,kao da sam otupela,kao da je moja vera poljuljana.Rado bi da me neko posavetuje kako da druge i sebe utesim u owim teskim trenucima. Tina37 jako mi je žao zbog tvog gubitka Ja verujem u Boga, bez obzira na sve loše što mi se dogodilo i ono što se i dalje događa. I sama sam izgubila mnogo, mnogo dragih bića. Nisam ostala ogorčena zbog toga, jer sam naučila da budem zahvalna na vremenu koje sam provela sa tim ljudima. Srećna sam što sam uživala u njihovoj ljubavi iako je kratko trajala. Čuvaj uspomenu na svoju sestričinu i veruj da je ona i dalje tu negde uz sve vas, a sa verom u Boga će ti i ona ostati blizu
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 0:16:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve i ima razvijen osecaj za moral i etiku, za dobro i lose. Pa, ovo mi baš i nema veze sa verom u Boga. IZVORNA PORUKA: anuksunamun cak su i matematicki dokazali postojanje Boga... Kaži mi gde da nađem knjigu u kojoj je to dokazano. IZVORNA PORUKA: anuksunamun ko je dozvolio prirodi da postoji ????
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 0:17:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ej bre ..ovo je za mene malo razgibavanje sive mozdane mase...mada kada sam videla nepismenost u akciji ..nije zanimljivo...covek koji nema argumente zeli u argumentaciju necega sto se ne moze zapravo argumentovati deca aman :):):)jos pride neobrazovana :) O, prelepa Da li je ovo momenat da zapevam Nek puknu dusmani???U ime moje ljubavi prema tebi hoces li molim te da objasnis delu stada tvojega zasto ga nema na tvojoj listi prijatelja. Ja verovatno jesam Lamija (od djavola data), ali se ne bakcem sa uskomozdanima. Ovo je avaaaaaaaaj, vapaj moj. Pomozi mi da skinem buve sa grbe P.S. Verujem u Boga...I verujem u nauku...ja sam bi
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 1:31:46
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: verolino P.S. Verujem u Boga...I verujem u nauku...ja sam bi Nedostajala si mi
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 1:33:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Bar nekom
|
|
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 9:09:27
|
|
|
|
tina37
|
Hvala vikingu na saosecanju.Degu rekla si uprawo stwari koje stalno ponawljam i tako tesim najmilije,da treba da zahwalimo Bogu sto nam je dao to drago bice da bude s nama,da ga wolimo i ona nas.
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 19:58:24
|
|
|
|
PoisonEve
|
Trazila temu na RR al nisam nasla pa ajde ovde da napisem. U dvoristu nasem zive strina mm koja je clan verske grupe Nazarena (sad sam nesto sto posto lose napisala, nisam sigurna kako se pise) i zivi tetka mm, zenica od 80 godina takodje njihov clan. One me nikada nisu smarale tim verskim stvarima, niti ih pominjale uopste. Ali evo primetila sam da su mnogo veci ljudi od nekih koji se predstavljaju kud i kamo velikim pravoslavnim vernicima. Evo dosla ta baka malopre kod mene gore u stan da me pita kako sam, kako podnosim vrucinu i da mi donese malo voca. To nikada nisam dozivela od svoje svekrve, cak ni lepu rec, da me pita jesam li dobro, kakvi su mi rezultati sa UZ. Aj da ne sirim dalje, htela sam da vas pitam imate li vi neka slicna iskustva?
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 22:37:43
|
|
|
|
World
|
Vjerujem da Bog postoji, jer da je suprotno, mnogo stvari ne bi imale smisla. Nisam bas sigurna kakva je to vjerska grupa o kojoj pricas, vjerovatno jedna od mnogih sekti. A iz mog iskustva, pripadnici vecine tih sekti su vrlo miroljubivi i 'dobri' jer tako valjda namame ljude da im se pridruze. Dok sam studirala, jednom se desilo da su mojoj cimerki i meni dosli na vrata neki pripadnici ne sjecam se cega i bili mnooogo fini i uljudni, prosto da pozelis da se druzis s njima, a cak su nam nudili i novac da nam pomognu dok studiramo. Ne znam sad da li ce se neko naci uvrijedjen, ali nekako mislim da je bolje drzati se nekog, uslovno receno, ispravnog vjerovanja (mada je to sad pitanje vrlo komplikovano, sta je 'ispravno'). Mislim da je u sustini bitno ne ciniti zlo i pomagati ljudima, nebitno da li ih znate ili ne znate. Vjerujem u 'dobro se dobrim vraca', kao i ono kako god radis drugima, tako ce ti se i vratiti. Bas sam se raspisala......
|
|
RE: Verujete li u Boga? 20.8.2011 22:49:16
|
|
|
|
Olga75
|
za vreme studija sam stanovala kod jedne starije gospodje koja je Nazarenka i PE u pravu si , uopste nisu navalentni , vrlo su ljubazni ali je ona bila jako zauzeta u svojoj zajednici : cetvrtkom , subotom i nedeljom je po ceo dan bila tamo a utorkom je ceo dan bila u karitativnim posetama starim i nemocnim clanovima svoje zajednice
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.