Brana
|
IZVORNA PORUKA: Katychoo IZVORNA PORUKA: Brana Verujem u Boga prvo to da kazem. Ima jedna predivna poruka i misao od velikog oca Tadeja koja glasi:"Sa Bogom se ne treba opterecivati,sa Bogom treba ziveti".I po tom pravilu ja zivim,verujem da postoji neko bice uzviseno i neka visa sila,imala sam dosta prilika u to da se uverim.Duhovni svet postoji to smo svi mogli oset__iti,jer mi smo bica koja imaju svoju energiju(pozitivnu ili negativnu),a energiju ne mozemo videti ali mozemo oset__iti,e tako isto ja smatram i za Boga ne mogu da ga vidim ali mogu da ga oset__im. Naravno postoje mnoga pitanja na koja ne mozemo odgovoriti kao npr.zivot posle smrti,ja ne znam u kom stanju cemo mi biti posle smrti ali verujem kao sto je i Verus rekla da cemo svi biti neka energija sigurno,e sad koji oblik naseg bica to cemo i sami videti. Drugo ljudi koji su ateisti,ne moraju da veruju u Boga ali sam nacin koji propoveda vera tj,zapovesti su nacin zivota kojim svi ljudi treba da teze jer je to normalan nacin zivota(ne,ubiti,ne krasti,ne zeleti lose,ne varati..). Vera je po meni jedna velika NADA i cilj zasto zivimo i ja zelim da verujem jer u suprotnom ne bih znala zasto smo svi ljudi stvoreni ako posle smrti vise nema niceg,onda cemu svrha zivota?! Po meni je Bog beskrajna LJUBAV koja nas svuda prati iako je mi nekada svojim delima odbijamo od sebe i onda se pitamo zasto mi Bog nije pomogao ili zasto je kaznio nekoga,mozda su u tim slucajevima ljudi sami sebe kaznili a da toga nisu ni svesni,pa pripisuju Bogu...sve sto radimo radimo sebi,ali nekada drugi nazalost ispastaju za to.. Sve u svemu verujem,i uvek cu verovati ali nisam fanatik odmah da se razumemo jer i krajnosti u verovanju ne podrzavam. Brano, potpisujem u potpunosti... Upravo zavrsih citanje knjige '' Voda iz kamena'' koja govori o onima koji ne videse a poverovase i onima koji videse i ne poverovase....a onda ugledah ovu temu... ima tu necega Katy,tek sada videh tvoj post ima,ima
< Poruku je uredio Brana -- 25.8.2011 19:01:17 >