Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 21:10:17
|
|
|
|
jess021
|
Jeste odradile trening danas? Ja nisam. Prosto nisam imala kad, malopre usli u stan, sad je kasno. Sutra cu morati.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 21:15:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam jutros odradila. Krenula sam izazov sa Heather - 12.nedelja, 5 puta nedeljno. Nisam vezbala u cetvrtak i petak jer nisam uspela, jos sutra moram da zavrsim ovu nedelju. Ona mi bas prija, iako je jako tesko nekada. Trening traje pola sata - 45 min. Nekada kad uspem, odradim jos i 10tak min.onih nekih standardnih vezbi za oblikovanje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 21:31:52
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo mama Jo.👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 21:45:52
|
|
|
|
jess021
|
Mama jo, ja sam zavrsila 6. nedelju 😊 Da, nekad budu bas jaki treninzi, ali tek te ceka😝Ja uglavnom posle odradim jos 10-tak min plank, stomak ili noge. Isto sa njom.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 21:46:17
|
|
|
|
jess021
|
Da ti napomenem trebace ti i pilates lopta i tegovi, ako ih vec nisi uzela.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 22:03:44
|
|
|
|
mama Jo
|
Aaaa jess i ti radis tih 12 nedelja, super, znaci da se pripremim tek 😊 Da, videla sam da ce mi trebati tegovi i lopta i jos uvek nisam nabavila... Tegove sam gledala vec po nekim sportskim radnjama pa cu uzeti mozda vec sutra, a loptu jos nisam ni gledala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 22:16:39
|
|
|
|
pari
|
Meni je Heather teška... Ja vežbam svako jutro pilates i onda predveče vežbe za guzu ili stomak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 6.6.2020 22:20:03
|
|
|
|
flamingos
|
A ja ću da vežbam u selu-gore,dole,briši čisti.😀Nije ni to loše vežbanje.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 8:38:38
|
|
|
|
jess021
|
Ja cu danas, verovatno sa yugoslovenkom da me dokusuri😝
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 12:58:02
|
|
|
|
emicaa
|
Pari ja radim uz nju pojedinacne za stomak,ruke,noge.Ubije ali prija.Ali kad radim noge recimo odradim jedne od 19 i druge od 10 minuza Tako i za stomak,uglavnom dvoje razlicite pa ukupno bude 20-25 minuta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 13:52:42
|
|
|
|
jess021
|
Rasturila sam se, nisam doruckovala, ja igralistu mi se bukvalno slosilo. Iskreno, sama sam krivo. Bas sam se lose organizovala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 13:54:27
|
|
|
|
pari
|
Ajoj jess...pazi se... Ja sam jutros uradila 1h pilates sa ovom mojom Nicole,strašno mi prijaju njeni treninzi, svako jutros radim uz nju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 17:11:00
|
|
|
|
emicaa
|
ja danas pauziram.6 dana sam radila.Od sutra opet.Fotkala sam se kad sam pocela prije 3 sedmice i juce,vidi se razlika.Iako vaga ne misli tako 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 17:16:57
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Emice.Pusti ti vagu,neka se ne slaže sa tobom.Samo napred od sutra.Navijam.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 17:48:53
|
|
|
|
pari
|
Super Emice! Meni žao što se nisam izmerila...obime...i slikala...ali dobro, po osećaju radim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 17:59:09
|
|
|
|
emicaa
|
Primjetila sam i da mi se nakon vjezbi izduva stomak,ajo se naduvao posle jela.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 7.6.2020 19:56:56
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,opušteno,samo nastavi i ostvarićeš svoj cilj.Uz tebe sam svim❤Naravno,navijam i za sve vas koje vežbate,drugaRRke moje.❤
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.6.2020 15:43:36
|
|
|
|
jess021
|
Week 7, day 1. Plus stomak 10min. Zadovoljna sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.6.2020 16:05:28
|
|
|
|
pari
|
Super jess! Ja sam jutros jogu radila zbog stomaka...i 15tak min posle noge...Mozda kasnije odradim jos nesto...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.6.2020 16:46:56
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,Pari,bravooooo!👍
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.6.2020 21:28:40
|
|
|
|
mama Jo
|
Super jess Pari odlicno Kod mene week 2 day 1, bas je prijalo, krenuh sa tegovima 😊 Nisam vise nista, ali posteno sam se preznojala. Mozda odradim sromak jos malo pred kupanjac, sad kad decu strpam u krevet.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 8.6.2020 23:34:10
|
|
|
|
emicaa
|
Pari kakvu jogu zbog stomaka? Ja sam juzros 20 minuta stomak i 10 minuta ruke.Sutra dan za noge,nasla sam neki trrning od 40 minuta pa cu pokusati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 9:00:53
|
|
|
|
remix
|
Veliko BRAVO!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 9:07:03
|
|
|
|
pari
|
Emice, nije joga specijalno za stomak nego sam juče dobila pa sam radila jogu jer me boleo stomak...na to sam mislila :) Evo ja sad uradila jedno 50min pilates vežbi.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 9:17:53
|
|
|
|
emicaa
|
Ma kontam te Pari,mislim koju jogu.Uz koga 🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Koje ime vam se najvise svidja?Jana (
38%)
Iskra (
16%)
Mila (
25%)
Jovana (
21%)
Ukupan broj glasova: 224Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!