Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 9:22:22
|
|
|
|
pari
|
Nicole Kastoun na yt :) Radim njen pilates, ima i jogu, istezanje . Jako mi prijaju njene sve vežbe
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 16:19:02
|
|
|
|
jess021
|
Jel vezbate danas? Ja sam odradila, spas mi je mama pa je moram oko rucka, taman kad dodjemo sa igralista, njima uzina a ja vezbam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 16:45:17
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros jedno 50 min...kasnije cu neke vezbice za guzu ili noge
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 16:46:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nista ne vezbam. Posle one povrede vezvala sam malo i odustala sam. Moram sebe da nateram.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 17:07:39
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam danas noge i stomak opet.Ali sam posle tog jela lubenicu i opet me naduvalo 🤦♀️
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 18:49:02
|
|
|
|
pari
|
Ja ssm evo sad 20min noge, crkla sam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 18:54:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam odradila drugi dan u drugoj nedelji 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 9.6.2020 19:28:26
|
|
|
|
emicaa
|
Ja bih jos jednom stomak ali necu stici vjerovatno.Jedino kad djeca odu na spavanje ali tad se ulijenim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 11:20:49
|
|
|
|
emicaa
|
Odradih i danas,jedva.Nasla neke kardio i abs.Odradila 15 minuta i evo jos me ziga nestobsa lijeve strane 🤦♀️ odradila jedna od 12 minuta za stomak i kao da pokusam jogu.Nisam nikad.Mogu vam reci da mi se bas svidjelo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 11:35:49
|
|
|
|
pari
|
Super su joga i pilates! Ja uradila jutros 40 min pilates sa onom Nicole
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 11:41:02
|
|
|
|
emicaa
|
Pilatus ne mogu,nemam loptu ali joga mi je bas godila.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 11:43:55
|
|
|
|
pari
|
Ovo nije sa loptom...samo vezbe...ukucaj Nicole Kauston na yt, super je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 16:31:59
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ja sam seljanka mislila da za to obavezno treba lopta 🤣 Nije ni djavo dao mira pa sam odradila jos jednu seriju za stomak od 12 minuta
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 16:57:58
|
|
|
|
jess021
|
Odradila!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 17:10:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Super jess, ja cu sad, svakako pada kisane mozemo nigde da idemo. Jess, u kojoj nedelji Heather radi sa loptom?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 17:21:36
|
|
|
|
emicaa
|
bravo djevojke 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 18:09:31
|
|
|
|
pari
|
Ja sam istezanje uradila malopre jer me sve živo boli...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 18:13:11
|
|
|
|
jess021
|
Mama Jo, nisam sigurna ali mislim da vec u četvrtoj treba.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 20:04:20
|
|
|
|
mama Jo
|
Znaci moram uskoro da je nabavim pod hitno. Odradih evo danasnji trening. I J radila malo sa mnom pa sela, i posle 10 min kaze,, Joj mama ja sam se umorila od samog gledanja kako ona vezba''
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 10.6.2020 20:53:47
|
|
|
|
emicaa
|
Mm gledao za vikend kako radim,kaze ona to radi kao od sale,a kod mene izgleda teze.On kao nebi mogao vjerovatno ni dvije minute izdrzati 😅
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2020 16:29:47
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila 20 minuta stomak i do pola pilates,ne mogu slusati onu.Nekako mi jako iritantno zvuci 😬 Za sledeci put cu potraziti neku drugub😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2020 16:33:18
|
|
|
|
pari
|
A ja zbog njenog glasa baš volim, mene umiruje njen glas 🙂 neverovatno kako se razlikujemo svi... Ja radila jutros njen pilates onaj od 1h
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2020 16:49:25
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam pocela neki od 20 minuta i 10 sam izdrzala nekako 😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2020 16:55:57
|
|
|
|
pari
|
Da,neverovatno ..a ja zbog glasa i njenog objašnjavanja radim svako jutro njene vežbe evo već dve nedelje :)
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 11.6.2020 18:29:02
|
|
|
|
emicaa
|
Meni je Heather savrsena,ne prica puno a ima umiljat glas.Ali nisam vidjela da ina pilates a trazila sam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: