degu -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (16.5.2020 14:15:08)
|
IZVORNA PORUKA: branki* Degu, kako se hraniš? Ja uopšte nisam mršava. Mislim nisam ni debela. I nisam mršava. A ja volim da ide na mršavo. KOd sebe bar.sebi nekako tako više prijem. Ne znam.jedino me grudi onda još više nerviraju. Jer su male. Da, kad smrsam a desilo se da sam.uspela na 55 posle Bogdana dok sam bila na onoj ishrani bez mleka, jaja i svega, grudi su mi bile kao suve sljive. Sad sa ovom kilazom su se povratile, ok su, lice na one sike pre dojenja.Meni si ti npr mrsava, po slikama bar jer ja zapravo ne volim mrsavo, volim tu kad sam 53-54kg.Kako se hranim...inace retko veceram, stizem s posla oko 16-17h, tad rucam i to mi je zadnji obrok, u 10h doruckujem. Ne jedem gluposti iz pekare. Slatko ako pojedem je stangla cokolade. Zainatim se ponekad pa izbacim skroz slatko i testo, pravim.sama hleb od integralnih brasna i posle nedelju dana gladovanja nikad nema rezultata i smorim se i odustanem. I onda sam sebi rekla nema veze, radi vezbe zbog zdravlja, ne jedem posle 17h zbog zdravlja i bar se dalje ne gojim. Posle Teodore sam imala 48 kg, nisam se ni trudila, samo je otislo, posle Bogdana sam imala bas puno bezuspesnih pokusaja. Ali ajde, radim vezbe i dalje.
|
|
|
|