RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.5.2020 22:27:46)

Pari i ja imam 53 😂 ali ih stvari ne osjetim.Samo mi je stoman kritican.Tu imam salceta a i duvanje pravi dodatni problem

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 7:13:32)

Fil, mogu ti reci da iako sve sa tusiranjem traje sat vremena, tesko mogi da se uklopim a da to nije uvece u 22h, a tad sam stvarno preumorna. Napolju smo 3 sata prepodne i tolikp poslepodne, rucak, stan.... Ali moram, tj hocu😊

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 8:11:47)

Ja radim prije podne Ako ostavim za posle znaci da ih necu ni odraditi.Danas necu opet stici,zato sam radila juce iako sam mislila subotu i nedelju pauzirati

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 8:34:25)

Ma mi idemo napolje oko 10h, nekad se vratimo vec bude skoro 14h

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 9:35:01)

Ja juce odradih sa Hetaher (navukle ste me) i bas sam se dobro oznojala. Radim onaj izazov od 6 dana.
Bas sam se zagrejala, ja bih sad svaki dan vezbala.
Ali imam isti problem kao jess...jer i nas dan tako izgleda... Vec razmisljam kad cu danas vezbati. Jedino uvece... Da se nateram.
Izmedju tog vremena napolju moram da kuvam, sklonim, i naravno svasta nesto.

Jess, kad ti vezbas?

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 9:43:20)

Mama Jo, uglavnom oko 14h kad dodjemo kuci, u slucaju da je rucak skuvan. Pa taman do 15h zavrsim, one rucaju, a ja onda malo kasnije. 

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 9:55:31)

Razumem, tako i ja planiram, kad uspavam U oko 2 i J ruca, dok U spava da ja odradim, tako sam juce... J malo vezba uz mene malo se igra, to mi nije problem.
Videcu kako cu uspeti da se organizujem. Uglavnom, opasnu upalu imam od juce 😁

jess021 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 10:10:49)

E tako su i one u pocetku, stalno oko mene. Sad me kuliraju.

Jel to ono 7 days work at home? To su jaci treninzi.

nata11 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 11:24:17)

Cindy K bas dugo traje , sat i po. Jel ima neki njen video kraci, malo zagrevanja i odmah na stomak da predjem. Nemam ovoliko vremena.

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 11:43:35)

Imaš njen onaj kratki video od 10min...ali ostali su dugački ...

Ukucaj na yt fitness blender, probaj to, imaju kratke. A imaš i Heather kratke

Filadendronka -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:01:01)

Ja ne stizem, a i da stizem nesto nisam u elementu. Smrsala sam posle porodjaja, bas bi valjalo zatezanje. Nzm kako da se nateram. 

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:04:59)

Ja sam počela sa 5 min bukvalno...radila sam po malo kad mi prija...

One round is still better than none 😃

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:22:03)

Da jess to je to.
Ju, pa ja sam onda pocela bas zestoko, vidim ja da to meni tesko ali reko hajde idem nema stajanja
Ja ukucala na yt i krenula sa prvim sto mi izaslo, nisam uoste izanalizirala sta jos ima 😂

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:24:03)

Ona ima puno vežbi...

Da, te koje si počela su teške

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:25:17)

Ja sam pogub nad pogubima 😂

mama Jo -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:28:10)

Mada dobro sam se drzala. Svidjaju mi se sve te vezbbe kad skace, ajako su mi teske one sa sklekovima, i generalno te gde si u polozaju za sklekove. Nemam snage u rikoma, a i ne forsiram ruke... To odradim koliko mogu i onda trcim u mestu dok ona ne predje na drugu vezbu

Ana RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:36:23)

Jao sjajne ste! Ja nisam uopšte stizala da odradim evo već neko vreme. Što bi rekla moja bivša koleginica, heftam se, valjda se i to računa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 12:42:05)

Hahaha Ana 😃

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 17:40:03)

Ja radim svaki dan, menjam, radim 10 minutne od Heather, noge, ruke (svaki dan), stomak itd i obavezno radim povremeno i ovaj stretch, prija leđima i nemam upale, super je KLIK

pari -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 17:43:53)

I ja se istezem povremeno...i danas sam

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 17:50:02)

Ja sam danas presla 6 km,sutra cu opet vjezbe

degu -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 18:15:15)

Svaka vam cast zene! Ja radim do 16h svaki dan, bas mi je bilo super u karantinu, radila sam svaki dan po sat vremena, bas mi je prijalo, sad stignem mozda pola sata i to je cesto u 22h. Meni je glavni problem.sto mi nista intezivnije od joge ne prija, zbog karlice. Svaka vam cast i na trudu i na rezultatima!!!

emicaa -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 18:32:41)

Degu kojim razultatima 😂😂😂 nista ja za ovih 7 dana nisam primketila.Ali ne odustajem,ako nista drugo osjecam se bolje posle njih

degu -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 19:10:36)

Meni je dosta tvojih 53 kg sto se tice rezultata 😄 ja jedino primecujem za ovih 4 meseca da mi se naziru misici ispod sala 😄

dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (18.5.2020 19:38:35)

Degu i ja uveče, tek kada zaspu, a zaspu kasno, posklanjam u kuhinji, odradim vežbe, istuširam se pa nastavim sa poslom, do kasno u noć..zato i mogu samo ove od 10 minuta, + ruke svaki dan, ali one kratko traju, par minuta su ruke.

Trudim se da šetam, sa M, ili da ih oboje odvedem u park, ali ne uspem svaki dan, danas npr nisam, jer imam puno posla, pa sam ostala da radim, a moji su u parku, već jedno 4 sata. Ali bar 4 puta nedeljno ih vodim na Taš, ili na Zvezdaru i nazad, pešaka, ne ulazimo u prevoz zbog virusa, tako da ima tu par kilometara.

I ja zbog kičme ne bi smela ništa intenzivno, pa se trudim da vodim računa. Zato istezanje obavezno, mada ono i treba da bude obavezno, čuva leđa.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>