dunja RR -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (19.5.2020 13:00:13)
|
Iv, slušaj da ti kažem, imam teg od 12 i po kila, koji mi ej stalno u rukama, moći ću uskoro na takmičenje bildera [sm=smiley36.gif] A sad bez šale, imam tegove, mislim da su od kilo, pogledaču baš gde su mi, pa da krenem Heather malko i sa tegićima. Nisam htela da krenem odmah intenzivno, nego prvo zagrevanje, pa polako, dok ne uđem u formu. Ali neću preterivati sa tegovima, videla sam da ima ona i par vežbi za ruke sa tegićima, ali još nisam otvarala te klipove. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR I ja imam jake ruke. Mali tegici mogu samo da pomognu u oblikovanju ruku. Ja imam tegove od po 1 kg,a moze da posluzi i flasa napunjena peskom ili vodom. I vežbu ponavljam 20-30puta u dve serije. Zimus sam isla na mix aerobik, devojka koja nam drzi vezbe je skroz ok. I tokom vanrednog stanja nam je na viber slala vezbice pa sam je ja i pitala ponesto 😀 a isto sam "bezala" od tegova. Za kicmu obavezno odradim ledjnjake (moze i sa podizanjem i ruku i nogu, ili samo nogu ali se telo zadrži u podignutom polozaju dve,tri sekunde). Meni je sve to pomagalo stvarno za kicmu.
|
|
|
|