Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:59:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da obavezno vezbe kod kuce ako ne krenem na fitnes.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:01:26
|
|
|
|
pari
|
Svaka cast mame! Ja sam pre ove trudnoce se stvarno dovela do lepe linije...videcu kako ce mi sad ici. Ne znam kad cu poceti sa vezbanjem i kako. Sad imam 57kg na 164cm. Tek je proslo 2 nedelje od porodjaja...polako...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:08:09
|
|
|
|
emicaa
|
Rosita moja normalna tezina je 50 kg.Imala sam i 48.Ali sam mini,i sva sam sitna.Ako odem preko 52 onda sam kao burence
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:27:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pari, pa nemas mnogo viska. Koliko kg hoces? Emica i ja iste, meni je taman 50 kg. Toliko sam imala pre trudnoce, pa u trudnoći kad sam smrsala na 47 kg svi se krstili na sta licim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:34:26
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Hahaha Nosu S a pisu ovde Hahaha
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:34:45
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, ni meni se to ne cini puno. Kolika ti je kilaza inace, mislim na to da si ti zadovoljna? A i da nisi premrsava?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 16:54:27
|
|
|
|
pari
|
Sa 53 kg sam zadovoljna tako da nije strasno...Ali moram se zategnuti...vise mi je to...butine i zadnjica pogotovo...plus celulit sa kojim se borim godinama...ali nemam ni malo godina
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 17:02:51
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ko ne voli trbusnjake one elektrostimulacije zaista pomazu.Ali meni je cudan ciklus posle njih i to mi se ne svidja...
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 21:33:52
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam isla na te elektrostimulacije, meni su za butine bile bolje.. trbusnjaci slabo..
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 21:58:48
|
|
|
|
Leptiric123
|
Meni stomak ok od njih. Nisam nikada isla za noge. Ko krece sutra u izazov sa mnom? Ivanaaaa?????
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:00:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Kakav izazov? Sta se radi? 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:09:04
|
|
|
|
Leptiric123
|
Danas sto sam pisala da imam program od dianna fitness za ishranu i trening.Ko hoce poslacu na mail. https://www.instagram.com/diannafitness/
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:10:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Leptiricu, ujutru trcanje,posle vezbe nekih pola sata. Ti? Cu da uslikam i vezbe i trcanje ako treba
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:11:07
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Leptiricu ja krecem. Samo plan ishrane tesko cu postovati ja ne zelim da smrsam ,imam 63kg na 178 samo jos malo da se zategnem .
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:12:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako budem stigla opet voznja. Videcu da li cu sutra taj plan da sprovedem u delo. Ako ne, onda cu one vezbe sto sam skinula aplikaciju.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:12:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja krecem sa sircem i medom po programu.Onda dorucak videcu ds doruckujem kuci oko pola 7 da stignem veceru do 19h,jer onds idr uzina,pa rucak,pa uzina pa vecera...i ne sme ni jedan obrok da se preskoci. A vezbe na planu su ja mislim sutra sobne tek 3.dan brza setnja ili trcanje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:12:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, jos nesto ukljucujes ili samo vezbe kao do sada? Mama Jo, krecemo u akciju
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:14:50
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
ukljuvcicu ovo letiricevo med voda sirce i dorucak u prvih sat vremena. vezbe imam te njene i jos jednu novu aplikacuju. nego me ruka zeza od tetanusa cela mi je otekla i boli pa odlazem vezbe vec 3 dana.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:16:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E da, ne napisah. Gledam da unosim do 1400 kalorija. A često i manje.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:28:09
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ivana gledala i ja...i pojedoh dve baklave i padoh u depresiju 😂
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:29:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Ivana gledala i ja...i pojedoh dve baklave i padoh u depresiju 😂 Ahahhaahahhahaahahhaa ahahhaahahhahaahahhaa 😂😂😂😂😂 si ludaaa, znas koliko treba da se istrosis za dve baklave😂
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:31:55
|
|
|
|
Leptiric123
|
Znam od prilike 2.5 kruga oko Ade 😂😂😂
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:35:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Znam od prilike 2.5 kruga oko Ade 😂😂😂 veceras sedimo ispred, drugarica vadi kikiriki i neki welnes keks sa suvim grozdjem. Ja gledam u one kalorije i lose mi bilo. Taj welnes keks 210 gr ima otprilike kalorija koliko i Big mek i koka kola. Sve sam im demonstrirala. Drugarica vise nije keks
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:39:00
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja sam skinula aplikaciju kao za to jer se ne razumem.V Bivsi decko mi rekao da pocnem da brojim kalorije...on je moj jedini iskreni muski prijatelj koji mi kaze istinu u oci 😂😂😂 i ja skinula ukucala dve baklave koje sam pojela i rasplakala se
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 22:40:31
|
|
|
|
Rosita
|
Ja jedem 150- 200 g keksa uveče . Kalorije sam brojala kao tinejdzerka, nikad to više ne bih radila. 1400 je premalo! Idem, nije ova tema za mene, samo vas grdim . Uživajte i srećno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?