Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:43:39
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ako sam uspela ds ubacim sliku,ja ovaj donji stomak tj deo oko pupka moram da eliminism 😂 a to su krofne i pizza
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:52:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ma da, ne vidi se lepo, ali ja ne planiram da se svega odreknem A noge, butine? Nemas ti 5 kg viska. Sto ne izracunas kalorije i instaliras aplikaciju pa ces i po tome moći videti
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:56:27
|
|
|
|
Leptiric123
|
Ja ti kazem nemam...al hocu da skinem da mogu na tenane da se gojim 2 pa smrsam 2 i tako a ne da budem knap pa posle da kukam 😂😂😂 Obvde imas vezbe bukvalno za svaki deo tela ide ja mislim dva dana vezbe,pa jedan dan trcanje ili brza setnja,pa opet...ima jedan dan nedeljno pauze.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 11:01:24
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Leptiricu😍 macko!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 11:35:33
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Leptiricu😍 macko! Tek cu da budem 😋😉
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 11:40:54
|
|
|
|
emicaa
|
Ja jedem skoro sve ali smanjim porciju,pojedem toliko da ne osjetim glad.Slatkise i gazirano sam stavila na ignore
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 11:44:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Leptiricu, nemoj mnogo ni da mrsas ne znam kolika ti je visina i tezina, ali ti je tako dobro. Emice, ja ponekad bas popijem gazirano. Slatkise retko. A gazirano, testo najgori su za stomak.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 12:08:15
|
|
|
|
mama Jo
|
Leptiricu super izgledas, svaka cast
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 12:52:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hvala devojke 😊 Ivana visoka sam 168cm a sad imam 61kg...znas onaj osecaj kad si uzmedju dva broja M ti veliko a S kad obucem osecam se uglavnom kao Dara Bubamara 😂 nervira me kad imam taj osecaj da mi je nesto knap. Lakse se i poletnije osecam sa manje kg.sve ispod 60 je meni ok...ali racunam 55-56 mi je da mogu da se opustim. Sve mi ide u stomak i ruke...a od skoro i u butine.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 13:48:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni u ruke i u butine, uzas! Razumem te, i ja sam trenutno izmedju M i S. Inace, kako prolaze godine sve se lakse lepe kilogrami i na sve nezgodnijim mestima.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 13:58:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Leptirić, ne bih rekla da imaš 61kg. Ne vidi se na fotkama. Ja godinama imam istu kilažu (60kg, visoka 173cm) ali već dugo nisam aktivna po pitanju sporta (ne računam biciklanje i trbušnjake koje radim) pa mi je mišićna masa baš opala. Ovde gde moje dete ide na tekvondo ima i neki fitnes pa ću krenuti tamo od avgusta ili bolje od septembra, to bi mi baš prijalo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 14:01:41
|
|
|
|
Leptiric123
|
Meni treba teretana koja radi 00-24h,radno vreme mi je po smenama pa se tesko uklapam...kad A poraste bicu prava fitnes teta,kad bude mogla sama da ostaje.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 14:06:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Za takvu teretanu moraš da se preseliš negde u centar grada Ja radim od kuće, meni nije problem da uklopim kako god.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 14:09:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Ana, pa ti si prava mrsavica zgodarica 😊 Ja sam sad smrsala pa mi je S taman onako lepo, cak mi malo i visi, inace tako kad dodjem u tu fazu izmedju S i M i mene to jako nervira...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 14:32:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Mama Jo Pa ti si super čim nosiš S
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 14:34:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nisu S a pise ovde.. Mars iz teme
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:27:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Hahaha Nosu S a pisu ovde
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:29:04
|
|
|
|
Rosita
|
Sanjice, grdiću te! Što toliko da mršaš??? Ja sam 168, 57 trenutno. Idealno 55. Sa 52, 53 izgledam ružno mršavo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:31:38
|
|
|
|
mama Jo
|
E, bas htedoh da kazem- nemoj ispod 53... ja sad imam 56 recimo, i sada sam mrsava sebi, a ti sa 53... nemoj molim te, zatezi se, li ne mrsavi!!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:36:02
|
|
|
|
Rosita
|
Baš to. Ja bih reci o mogla malo da zategnem stomak al uzdam se da ce sqžamo, kao i posle prvog porođaja. Nisam tip za vežbe, ako mora sve, sve al trbušnjake nikako. Dok sam išla na jogu trener me grdio jer sam vežbe za stomak preskakala. Kažem, imađ gastritis i ne prija mi. On je mislio da baš zato treba, da ga ojačam. Ali ne vredi, to mi nije prijalo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:40:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zavisi od gradje . Nije isto 50 kg kod dvoje ljudi...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:45:03
|
|
|
|
Rosita
|
Ivana, jeste, ali ta brojka mi zvuči kritično, a sve ispod jezivo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:51:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Evo posle voznje imam 52,6 Rosi, videcu kako cu da izgledam. Svakako moram da se zategnem. Imam lepo oblikovano telo, jer sam godinama trenirala plivanje. Samo malo da se doteram. A ako bude ispod 53 lose lako cu da se ugojim. Meni je lako i da smrsam i da se ugojim. Zbog toga vodim racuna.Navalicu na cokolade.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 15:53:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne treba se meriti posle vezbanja Sanjice, radi neke vezbice kuci.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?