Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 12.6.2018 10:59:33
|
|
|
|
emicaa
|
Masnice promjeni,pa mozes sledeci mjesec opet ovu staru.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 11:43:07
|
|
|
|
Duškić
|
I ja sam pocela trbusnjake i jos nrke vezbice
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 11:50:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Duškić I ja sam pocela trbusnjake i jos nrke vezbice Bravo
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 13:26:01
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Duskic,opet nas ima Ja sam naskidala nekih novih,od prekosutra pocinjem sa njima
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 14:14:45
|
|
|
|
mama Jo
|
E ja pocinjem u ponedeljak Idem sa curama kod mojih na selo na jedno 10tak dana i tamo cu naci vremena za vezbanje 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 14:19:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja od ponedeljka startujem Boze zdravlja. I biciklu ukljucujem.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 14:32:34
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Jaoooja ne znam da li ovde jos uvek da se prijavljujem stvarno pored ovog mog malog i ove moje velike i pored kuce i obaveza ja nem pojma kad cu vezbati. Aliii aliii otisla sam i kupila bermude ssd koje sam namenila za vezbanje heheh... E sad ja bih volela da P i ja ifemo u setnje za pocetak neke duze koje ce mi znaciti. Ovo kratko na dveulice dalje i do vrtica. To je nista
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 15:02:19
|
|
|
|
Rosita
|
Ja jedino da opet radim onu 15 minutnu jogu, ima žena na yt pp epizodama lepo pokazuje. Za više nisam, radije legnem preko dana kad se ukaže
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 15:54:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Sve se racuna
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 16:07:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ajde prijavljujte se da bodrimo jedna drugu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 13.6.2018 17:18:39
|
|
|
|
emicaa
|
meni je danas pauza sa onim za stomak.Ali danas sam opet naduvana od kad sam ustala.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 9:38:23
|
|
|
|
Leptiric123
|
Kupila sam pre dve godine plan ishrane i treninga od Dianna fitness,zasita je dobar i za kratko vreme daje rezultate...al kako sve kod vecine nas biva pridrzavas se necega samo kad ti izbije pare iz dzepa. 😂 imam nekih ajde 5 kg da skinem ideju...i sa tim planom koji sam od nje kupila moze,te godine sam za 2 nedelje skinula 6 kg i poceli su da mi se naziru trbusnjaci.Saljem vam na mail ko hoce plan...samo mi napisite pp. Ima li neko da mi bude konkurencija,pa da krenemo istovremeno i merimo rezultate? Treba mi drustvo...😂 P.S.deluje i samo plan ishrane,a vezbe dodatno ubrzavaju proces,ko nijr dugo trenirao preporucuje se bar nedelju dve samo ihrana pa onda trening.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 9:49:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Leptiricu, ja imam jos nekih 2.5 kg da skinem. Ako ti treba društvo tu sam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 9:55:02
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Leptiricu salji meni . Ja vezbam naziru se trbusnjaci ali tesko cu se odreci pizze ,krofni .😆
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:09:23
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Leptiricu salji meni . Ja vezbam naziru se trbusnjaci ali tesko cu se odreci pizze ,krofni .😆 Priznaj da si videla moje krofne od sino 😂😂😂 Moze Ivana,hoces i ti plan? Posaljite samo mejlove ako vec niste da vam prosledim
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:11:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, retko ko moze imati dobre trbušnjake a da jede testo i meni se naziru, okacicu sliku, al sam se pomirila da ne moze da bude savršeno dok ne eliminisem neke stvari iz ishrane.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:17:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Masnice, retko ko moze imati dobre trbušnjake a da jede testo i meni se naziru, okacicu sliku, al sam se pomirila da ne moze da bude savršeno dok ne eliminisem neke stvari iz ishrane. Testo i secer...ja npr poslednjih dana nisam jela testo,ali kako sam bila u pms i poceo ciklus krizirala sam za secerom i jel neki kao sejk plazma,sladoled i neme gluposti...imam utisak da mi se stomak od toga malo vratio.Od sutra ukidam sve.Jos danas mi je tu svekrva pa moram da uzivam u carima njene kuhinje. Isla sam dok mi je A bila na rekreativnoj na razne tretmane,elektrostimulacije,kavitaciju i gipsane bermude + preso,da ispeglam celulit i zaista su dobri,samo elektrostimulacija mi smeta ciklusu i to necu ici.Ali gips i preso da jer bas dosta toksina izbace iz tela i bude lepa koza.Realno imam tako kao ti Ivana viska oko 2-2.5 ali skidam duplo da mogu da jedem kao covek 😂
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:18:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Leptiricu salji meni . Ja vezbam naziru se trbusnjaci ali tesko cu se odreci pizze ,krofni .😆 Priznaj da si videla moje krofne od sino 😂😂😂 Moze Ivana,hoces i ti plan? Posaljite samo mejlove ako vec niste da vam prosledim ahaha pa kad si domacica prava ko da im odoli.😍😆😄 i ja sam se navukla na neki recept danima ih pravim ne stizem da slikam. a sada napravila rafaelo kolac. hajde Ivana pa i mi nase da slikamo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:23:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro, de, dosta o krofnama i pizzama Leptiricu, ja bih plan ako moze upravo spomenute stvari da jedem kakve su vezbe, koliko dnevno traju?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:25:21
|
|
|
|
Leptiric123
|
Odosmo mi u recepte 😂😂😂 ovaj program se sastoji u tome da jedes 5 puta.Ima sve ispissmo videces...prva 3-4 dana se osecas kao da imas stomacni virus,samo ides u wc...😂
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:27:24
|
|
|
|
Leptiric123
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro, de, dosta o krofnama i pizzama Leptiricu, ja bih plan ako moze upravo spomenute stvari da jedem kakve su vezbe, koliko dnevno traju? Moze valjda po nekad,pise kolac nekad uzina.A vezbe traju 30 min i prilagodjene su kucnim uslovima.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:28:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:30:49
|
|
|
|
Leptiric123
|
Pa nemas ti puno...tebi bi kardio vezbe to ispeglale za cas...naziru se trbusnjaci,samo malo imas jedna sloj preko...ali veruj mi za cas ces ispeglati.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:33:09
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana ti si meni odlicna 😍 Ja danas pocinjem opet sa vjezbama.Imam jos mjesec i desetak dana da se rijesim ostatka stomaka
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 17.6.2018 10:37:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Leptiricu, trcim i radim vezbice kuci. Zato te i pitah za vezbe. Emice, svoj svome najbolji ❤️
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?