Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:08:39
|
|
|
|
Leptiric123
|
A ja sve mislim da već mašim temu, obzirom da se zove "Vežbajmo..." ne pominje se hrana. Ustala sam, oko 6h popila sirce i med pomešano sa vodom, 2 dl, jedna kašika siće jabukovo jedna kašika meda. Doručkovala sam na poslu oko 07.45 palentu sa susamom i jogurt, trebalo bi balance ali nemamo pa sam kravicu. Sad sam pojela jednu jabuku.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:11:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Masimo da, ali 2-3 posta da se nadovezemo jedna na drugu mislim da nam progledaju kroz prste evo necemo vise Dobra si Leptiricu, dobro si pocela
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:12:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Jel možemo da predjemo negde, ili napravimo temu novu gde možemo pisati i ishranu i trening...obično ta dva i idu u kombinaciji.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:13:53
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Leptiric123 Jel možemo da predjemo negde, ili napravimo temu novu gde možemo pisati i ishranu i trening...obično ta dva i idu u kombinaciji. Upravo i ja razmišljam o tome.... Nisam uspela da pronadjem slicnu temu. Otvoricu.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:14:18
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja odradila vežbe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:16:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR I ja odradila vežbe Pridruzila si nam se
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:23:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa radim ja vežbe svaki dan ali nije loše ovako uz društvo, veća je motivacija
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 10:26:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja možda odradim ove vežbe, a možda opet odem u voznju. Imam puno obaveza.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 14:51:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Odradila sam i vezbe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 17:15:31
|
|
|
|
Duškić
|
Kako zaobilazim ovu temu, tamo ovamo, pa malo provirim, ali da vezbam nikako.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 17:28:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ovako kao imam ,,obavezu" da se javim sta sam uradila, i sramota me da ne javim nista
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 18.6.2018 23:17:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Mozda se i dovedem u red od ovolikog jurcanja i sekiracije.. i nespavanja
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 10:03:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trcanje zavrseno,da prijavim.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 10:06:07
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Trcanje zavrseno,da prijavim. Ja prostrla ves i sklopila prethodni, spremila dorucak, i to je neka vrsta vezbanja :)) ali sam slatko skroz izbacila, to mi je jedina sansa da se vratim na staro
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 10:31:32
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja sam odradila vežbe. Red bi bio da sednem da radim (mislim na posao)
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 10:37:07
|
|
|
|
MimaKos
|
Sad cu da gledam da izadjemo u setnju..
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 11:37:24
|
|
|
|
emicaa
|
Mi smo se sad vratili iz setnje ali to ne racunam jao vjezbu. Juce sam odradila neke za stomak i nisam zadovoljna.Danas se vracam onim sto sam zavrsila prije par dana
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 11:39:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni ja setnju ne racunam Odradih i vezbe.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 12:08:14
|
|
|
|
mama Jo
|
E pa ako racunamo prostiranje vesa u vezbanje onda stvarno Ja jos nista nisam danas uradila... popodne, pre toga ne mogu stvarno! Ivana , dajes mi motivaciju 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 12:25:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mama Jo, ja trcim od kraja marta, vezbe sam uvela koji dan kasnije. Trebala sam da upisujem ovde Najteze mi je kad je ona bolesna, tad nema nista od trčanja, a kad zaspi rastrcim se po kuci.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 12:28:56
|
|
|
|
emicaa
|
Meni David pomaze oko vjezbanje,recimo ja radim plank a on mi se prebaci preko ledja.Radim trbusnjake on mi sjedne na stomak
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 12:28:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo stvarno! Meni je NS jako nezgodno da trcim, nema sanse, sama sam sa njih dve do 5, onda kad mm dodje gledsmo negde zajedno da idemo ili radimo nesto zajedno... ali bas ne znam kako bih i gde uglavila trcanje i to me bas nervira. Zato cu sad da krenem sa trcanjem dok smo kod mojih, ionako cemo preko leta dolaziti cesce ovde, pa svaki put cu trcati, a sa vezbama nastavljam i tamo.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 12:36:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Meni David pomaze oko vjezbanje,recimo ja radim plank a on mi se prebaci preko ledja.Radim trbusnjake on mi sjedne na stomak Sto mi je to poznato Mama Jo, pa ne znam koliko ce ti značiti povremeno trcanje... Mislim, znaci sve, naravno. Mozes da se fokusiras na vezbe, ionako si rekla ds ti treba samo zatezanje.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 19.6.2018 12:38:09 >
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 16:27:40
|
|
|
|
emicaa
|
Odradila sam vjezbe za stomak+vjezbe za cijelo tijelo.Sto volim onaj osjecaj kad mi trbusni misice gore dok vjezbam
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! I... 19.6.2018 16:52:32
|
|
|
|
MimaKos
|
Pocela sam i da se istezem svako jutro kao pripreme, kondicija mi je nikakva...
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?