Leptiric123 -> RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno-uspecemo!!! II deo (17.6.2018 10:17:32)
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Masnice, retko ko moze imati dobre trbušnjake a da jede testo [sm=smiley1.gif] i meni se naziru, okacicu sliku, al sam se pomirila da ne moze da bude savršeno dok ne eliminisem neke stvari iz ishrane. Testo i secer...ja npr poslednjih dana nisam jela testo,ali kako sam bila u pms i poceo ciklus krizirala sam za secerom i jel neki kao sejk plazma,sladoled i neme gluposti...imam utisak da mi se stomak od toga malo vratio.Od sutra ukidam sve.Jos danas mi je tu svekrva pa moram da uzivam u carima njene kuhinje. Isla sam dok mi je A bila na rekreativnoj na razne tretmane,elektrostimulacije,kavitaciju i gipsane bermude + preso,da ispeglam celulit i zaista su dobri,samo elektrostimulacija mi smeta ciklusu i to necu ici.Ali gips i preso da jer bas dosta toksina izbace iz tela i bude lepa koza.Realno imam tako kao ti Ivana viska oko 2-2.5 ali skidam duplo da mogu da jedem kao covek 😂
|
|
|
|