|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pitajmo Minu (o ishrani)
24.7.2012 23:21:44   
Anoniman
I time smatram vanilu uvedenom?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 601
25.7.2012 13:25:21   
cockic
mina koje maslinovo ti savetujes da dajem leni davala sam joj do sad puter pa bi da ubacim maslinovo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 602
25.7.2012 14:19:07   
minavb
Posto je koncentracija vanile u vanil seceru mala, sa sipkom opet idi postepeno.
Hladno cedjeno maslinovo ulje, bilo koje, dodaj kasi nakon kuvanja, pred sam obrok.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 603
25.7.2012 14:20:08   
minavb
Posto je koncentracija vanile u vanil seceru mala, sa sipkom opet idi postepeno.
Hladno cedjeno maslinovo ulje, bilo koje, dodaj kasi nakon kuvanja, pred sam obrok.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 604
29.7.2012 22:36:13   
miva
Kada se bebama uvodi gluten i kako?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 605
30.7.2012 8:47:41   
minavb
Od 6 meseci, postepeno kao i ostale namirinice, davanjem nekih pahuljica koje ga u sebi sadrze. Recimo, milupin 7 korn.

(odgovor članu miva)
Direktna veza do poruke: 606
31.7.2012 14:58:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: Yula

Ne, jagnjetina je od jagnjeta, mladunceta ovce, a jaretina od jareta, mladunceta krave      Salim se, jaretina je od mladunceta KOZE.   A to je ipak razlicito.

Ček ček. Jagnje je mlado od čega? A jare je mlado od čega?

Pitanje je, ako dete jede jagnjetinu, da li ima potrebe jaretinu uvoditi posebno? Zar jagnje i jare nisu ista životinja različitog uzrasta?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 607
31.7.2012 15:07:12   
*Alexx*
Ammmm, zar jedno nije ovca, a drugo koza? A možda sam lupila (a ni u gugletu ne umem da pretražim user posted image )

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 608
31.7.2012 15:07:51   
Olga75
nisi lupila jagnje je mala ovca a jare mala koza user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 609
31.7.2012 18:15:47   
Figaro88
Mina citala sam o kikiriki buteru da je zdrav,ali vidim da ima puno kalorija pa me zanima da li je stvarno zdrav i koliko cesto smem da ga jedem zato sto je bas kalorican?Kupila sam neki na kome pise da nema kazein,secer,vestacke arome ni konzervanse.......Ja ga mazem na tonus....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 610
31.7.2012 20:41:16   
minavb
Jare je mladunce koze a jagnje mladunce ovce, to nije isto.
Kikiriki buter jeste zdrav, kao i mnoge visokokaloricne namirnice. Ako si na redukciji, odlozi upotrebu kikiriki butera, ako nisi ne mora bas svakodnevno da se koristi, ali je sasvim ok da bude sastavni deo svakodnevnog jelovnika.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 611
31.7.2012 22:28:50   
Anoniman
Hvala žene, ja sam mentol koji ne zna ono što deca sa nepune dve godine znaju "mame i mladunci". user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 612
2.8.2012 7:41:32   
Gejsha
jagnje ili jare ...sve je nebitno kada je na tanjiru user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 613
6.8.2012 15:16:12   
red3lilu
U temi Dijetalni meni si savetovala Tash da proba Nes kafu sa mlekom bez laktoze kako bi izbegla nadimanje...

Mene interesuje da li u mleku postoji još kakav sastojak koji bi mogao da izaziva nadimanje ili gasove, obzirom da obožavam mleko, volim ukus i prija mi, ne bi da ga se odreknem. Pre operacije žuči sam ga jako teško probavljala, a sad nakon op. ide to malo lakše ali čak i delakto mleko mi teže padne, dugo varim, nadima me...

(odgovor članu Gejsha)
Direktna veza do poruke: 614
6.8.2012 18:53:29   
PoisonEve
Mina, bele tackice na noktima, to je nedostatak nekog odredjenog vitamina?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 615
6.8.2012 18:55:12   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Mina, bele tackice na noktima, to je nedostatak nekog odredjenog vitamina?

Čekaj reda !!user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 616
6.8.2012 22:02:54   
minavb
Pre operacije zucne kese, mleko ti je smetalo jer se za lakse varenje, tj emulgaciju masti iz mleka i mlecnih pr, koriste zucne kiseline. Osim toga, ti si izgleda intolerantna i na kazein ili WHEY tj proteine surutke. U tom slucaju bi morala da se odreknes kravljeg mleka, i da predjes na neke druge vrste kao sto su pirincano, bademovo, ovseno.

PE, to sa noktima je urbani mit koji se i dalje provlaci, na zalost i medju zdr. radnicima. To belo je dakle posledica povrede matriksa nokta koja je nastala mnogo ranije no sto se bela mrlja pojavila. To sam prvi put skontala kada mi je profesorka tehnologije pricala da seljaci vode krmace na parenje (ili im dovode vepra, ne znam kako ti ide) i onda recnu nokat kod korena. Kad im se bela linija rastom nokta pomeri do vrha nokatne ploce, vreme je da se krmaca prasi.user posted image Bas velike bele promene, sa kvrgavoscu nokta i drugim ostecenjima, mogu biti posledica gljivicnog oboljenja, ili vec nekog drugog sistemskog.

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 617
6.8.2012 22:10:35   
Anoniman
grbavi okti mogu biti i od ekcema, ja ga mam na jednom noktu, javljaju mi se plikcici kod zanoktice, oni ostete nokat jos pre nego sto izraste, pa kada se vec visi, raste sa udubljenjem.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 618
6.8.2012 22:14:20   
minavb
Jeste, i to, ali uglavnom nema veze sa cinkom, kalcijumom i sl.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 619
6.8.2012 22:16:36   
Jagodica*

IZVORNA PORUKA: minavb

PE, to sa noktima je urbani mit koji se i dalje provlaci, na zalost i medju zdr. radnicima. To belo je dakle posledica povrede matriksa nokta koja je nastala mnogo ranije no sto se bela mrlja pojavila. .

A kako mozes da mi objasnis cinjenicu da se to belo povuce za par sati kad popijem sumecu tabletu kalcijuma?
Meni kad se to belo pojavi, pojavi mi se u istom danu na vise noktiju. Nije moguce da su mi toliki nokti povredjeni. user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 620
6.8.2012 22:23:12   
minavb
Nemam objasnjenjeiz vise razloga. Prvo zato sto se kalcijum iz sumecih tableta jako malo vezuje, ili gotovo ni malo, drugo zato sto ne moze odmah da se veze,a trece sto to zaista nema veze sa nedostatkom Ca. Vrlo je moguce da udaris sve prste istovremeno.

(odgovor članu Jagodica*)
Direktna veza do poruke: 621
6.8.2012 23:09:25   
Jagodica*
Ma nema sanse. To je apsolutno netacno. Postoji nesto sa CA i ZN. Bar u mom slucaju. Izgleda da sam medicinski fenomenuser posted image Inace, meni je doduse zaista nekoliko lekara reklo da je to nedostatak minerala. E sad, da li je to lekarska patka ili ne, nemam pojma, ali udarila prste nisam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 622
6.8.2012 23:13:30   
Anoniman
A iz cega se Ca vise vezuje, mislim, hvataju me grcevi u nogama, i rekose mi da je Ca resenje za to, ali sta vredi da pijdem sumeci ako to ne radi stvar?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 623
6.8.2012 23:15:07   
red3lilu
Pij Mg...on je protiv grčeva...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 624
6.8.2012 23:16:27   
jovicaa
a sumeci mg, da li se on resorbuje?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here