Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:34:48
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Wivern - najkratka kosa (my favourite, btw) potpisuvam!!! i jedan shiny smile
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:37:08
|
|
|
|
smeško
|
Trca i plavušica sa plavom kosom su baš lepe! Kao i sve ostale, uostalom, da se ne pravim pametna. Sve ste nasmejane i vedre, a od toga nema ničeg lepšeg! Divne ste!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:37:20
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Trcosava pa bre bre jes'' da sam si turila novi zubi, ali imaš me na fejsu, mislila sam prepoznaćeš me ja na fejsu vidim samo ćerkine slike a tebe nigde a devojčurak na tebe lii rekla bih! Nego skokni ti do Niša da se malo podružimo! žmu me uopšte ne slika, a ja nisam vična samu sebe da slikam hahahaha a mislim da sam ovde postavila i sliku sebe kako se kezim sa novim zubima a Ana se menja non stop - u jednom trenutku je bila preslikana ja kad sam bila mala @ Smeško -
< Poruku je uredio Trcosava -- 18.7.2013 23:38:49 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:37:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Wivern - najkratka kosa (my favourite, btw) potpisuvam!!! i jedan shiny smile Turila sam gaaaaa, no frx
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:38:59
|
|
|
|
smeško
|
Gospode, izlapitis totalitis! ,,Plavušica sa plavom kosom''! Plavušica sa kratkom kosom!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:39:22
|
|
|
|
Trcosava
|
ma to ti ja uzvraćam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:40:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 0:30:53
|
|
|
|
godo
|
Devojke prave ste lepotice!I Boga mi sve imate osmeh kao da vam je Trcin zuba svima pravio zube...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 8:33:46
|
|
|
|
NadaR
|
Super ste drugari! Moram da naglasim da nam se Suzi jako,jako proljepsala . Sva je blistava (da se ne naljute Trckini zubici )
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 10:48:04
|
|
|
|
cvećka
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja uopste ne pricam mnogo... to od tebe nisu stigle na red Sjajne fotke :) E jeste likovi totalni, super je bilo, sve vas cmacem a onoj maloj krofni bih pojela stopalo, jao mojima sa mnom... Pa kako ne bi prijala Mod, kad smo morali da je jurimo po privatnim klinikama Ivanka, dacu ti ja "naj obim", da bog da ti psenica ne nikla na farmi, pa nemala cime da hranis krave!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 10:48:50
|
|
|
|
cvećka
|
Preterah sa smajlijima, izvinjavam se /:
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 10:52:37
|
|
|
|
mati
|
Zene divne ste. Toliko vam je prijalo da ste zaboravile da nam uslikate decicu... Da smo malo blize. Zamislite jedno sRRbija okupljanje, kako bi to divno bilo...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 10:59:59
|
|
|
|
cvećka
|
Ljudi, ili ja imam problem sa percepcijom, ili su meni svi lepsi uzivo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 11:04:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: cvećka Ivanka, dacu ti ja "naj obim", da bog da ti psenica ne nikla na farmi, pa nemala cime da hranis krave!! buhahahahahahahahahahahahaha A za uživo - kamera je đavo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 11:07:33
|
|
|
|
wivern
|
Cvele, dobro je dok nije obrnuto...znaci da je radio moj "cimer" u fotosopu :)))
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 11:08:27
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mati . Zamislite jedno sRRbija okupljanje, kako bi to divno bilo... Ovo bi bila taaaaaaako dobra idejaaaa. Ali ne znam kako bi se sve izorganizovale - pa za jedno druženje u Bg se dogovaramo po dve nedelje Zamisli skupljanje iz cele Srbije.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 11:17:28
|
|
|
|
adulence
|
I su svi lepsi uzivo....hihihihihiihihi...mada smo lewpe i na slikama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.7.2013 11:39:05
|
|
|
|
viking
|
Super ste, baš se vidi da vam je bilo lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 7.8.2013 20:51:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ispismo kaficu Sunči, marina1983 i moi, kao uvek bilo je lepokada se vidim sa mojim drugaricama. Hvala vam što ste me zvale
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.8.2013 15:00:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoćemo kaficu sledeće nedelje? Dijana, dokada si u Bg?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.8.2013 15:18:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunja rado ali sutra idemo za BL. Jedino veceras ili sutra pre podne brzinska od dva- tri sata
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.8.2013 15:22:02
|
|
|
|
dunja RR
|
A jel se vraćate skoro ili?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 22.8.2013 15:46:51
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne verujem Dunja, posao krece u septembru i trebali bi biti u BL. A ne bi vise ni da putujem. Vuk krece u vrtic a ja cu da odmaram i da se cuvam. Tak tamo u martu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 20:33:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoćemo kaficu u novembru, šta kažete devojčice?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 20:50:05
|
|
|
|
lesica
|
Ja hoću uvek
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
EUDa li ste za ulazak Srbije u EU?da (
77%)
ne (
23%)
Ukupan broj glasova: 168Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!