Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:27:42
|
|
|
|
jole82
|
Što se mene tiče može utorak i od 17...ja samo navedoh okvirno oko 18.. A lokaciju nek izaberu trudnice..imaju prednost
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:32:38
|
|
|
|
lesica
|
Može, može sve može samo da nije četvrtak.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 13:51:45
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja dokle mogu pešaka, tu dolazim ožda neki lep kafić na Vračaru, VRT recimo ili nešto tako?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:38:46
|
|
|
|
lesica
|
I gde ćemo? Ja sam prilagodljiva, samo me zanima gde vam odgovara?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:43:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja bih i sa vama na kafu! Ali nema sanse.....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:45:33
|
|
|
|
lesica
|
Torbi, pa biće prilike valjda
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:46:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E Torrbice samo bi da kafenises ajde ajde,,, ubrzo cemo opet piti kaficu hiihihihii
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:51:00
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, uteho moja! Lesice, ako se budete dogovarale na Novom Bg tamo s proleca, eto mene!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:52:07
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja bih i sa vama na kafu! Ali nema sanse..... Ko zna mozda kada nam deca malo porastu,dodjemo do ns,na prolece...hehehe...ja ns obozavam i samo trazim izgovor da dodjemmm....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:58:10
|
|
|
|
Torbica
|
Adulence, obavezno da se javnes kad budes dolazila! Ja te cak i poznajem, iz sna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 19:59:29
|
|
|
|
smeško
|
Je l' može na HR u Višegradskoj?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:12:48
|
|
|
|
lesica
|
Torbi, ja na moj voljeni i nikad prežaljeni NBG uvek hoću a taman s proleća možemo i na neku od dve vode, ili u neki od mojih dragih kafea u rasponu hajat-merkator.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:26:15
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR ja na moj voljeni i nikad prežaljeni NBG uvek hoću Moram da te citiram...ja to stalno govorim...zato malo malo idem do keve, al priznajem više zato što je to NBG I mm i ja smo originalno odatle i daćemo sve da se za neku godinu vratimo tamo... A sad da se vratimo na temu...Hoćemo onda Vračar, Vrt? Dan ostaje utorak? Vreme 17-17:30?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:30:50
|
|
|
|
Moiraina
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Anck, uteho moja! Lesice, ako se budete dogovarale na Novom Bg tamo s proleca, eto mene! Javi se kad budeš dolazila
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:37:40
|
|
|
|
lesica
|
Može Vrt, i može 17- 17.30, i utorak je odličan.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:44:18
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zenice sto primate mene padobranca! Moiraina, vidimo se 14-og!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 20:51:28
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice svaka tebi čast kako stigneš sve,skidam ti kapu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:06:34
|
|
|
|
adulence
|
Pa taman i ja sam na nbg...hehe...hmmm utorak u 5 mislim da mi odgovara...i na kraju jel sa decom ili bez?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:08:14
|
|
|
|
jole82
|
Kako hoćeš..mislim...ja vodim Smora...nemam kome da ostavim malog prilepka
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:19:16
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Može Vrt, i može 17- 17.30, i utorak je odličan.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:27:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Jole, sada vidim da vodiš malecku, a možda i Adulence. Jel vama ok Vrt. mislim jel inače možete da budete komotne na takvim mestima, ili da jurimo neko drugo mesto?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:28:42
|
|
|
|
lesica
|
Ja moju zvrcu ne vodim, hehehe.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:30:45
|
|
|
|
dunja RR
|
L, sada mi pade na pamet, kakva je ona igraonica na Zvezdari, koja nas je kontaktirala?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:35:26
|
|
|
|
jole82
|
Ma nema nikakvih problema što se mene tiče... Klaberka je to stara...obišla sve splavove na Savi i dosta kafića ..tako da nije frka....a i ona je mala za igraonicu tako da bi opet bila negde uz mene...još uvek je prilepak
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 21:35:47
|
|
|
|
adulence
|
Joj zene ne znam jos da li cu je voditi,jer meni je sve ovo nezgodno za doci i samoj a kamoli sa ivom...mi smo sada na kraju bezanijske kose,skoro pa ledine...grrrr...videcu jos sta i kako...vi se dogovorite pa cemo se mi pridruziti ako budemo mogli...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Баби.
пеперутка16
За доњи део ваше бебе, да ли користите само крему или само пудер или обоје у исто време?