Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.11.2013 21:31:34
|
|
|
|
Modessty
|
šerpi ti stigla do Beograda a mi ni u Nišu ne možemo da se vidimo!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.11.2013 21:36:57
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR šerpi ti stigla do Beograda a mi ni u Nišu ne možemo da se vidimo! ma ja samo zelim da odem do bg ali to do proleca nece biti moguce,a nama je ovde svaki dan prolece samo kad ubodemo dan,a valjda hocemo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.11.2013 21:48:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ih beogradjanke kako bih vam se pridruzila na kafi da vas sve upoznam samo da ste malo blize
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 16:22:59
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja stižem sutra u VRT posle 17, imam sastanak na Bulevaru, tako da stižem sigurno na druženje. Ko dolazi?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 16:29:52
|
|
|
|
jole82
|
Bese oko 17 30? Ja cu videti da stignemo tad ili do 18 zavisi kad se gospodjica probudi, pa ce verovatno i jesti u kaficu Dolaze kralj Dzulijan i Smor pravo s Madagaskara
< Poruku je uredio jole82 RR -- 19.11.2013 16:31:09 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 16:33:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Može super, između 17.30 i 18.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 16:49:33
|
|
|
|
lesica
|
Ja ja ja!!! Onda 17.30 - 18, jeeeee!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 16:56:10
|
|
|
|
adulence
|
Ja cu ae verovatno naci sa mm u gradu posle njegovog posla da mu predam stafetu(ivu)posto mi je kasno da je dovodim oko 6 ona bi vec oko 7 bila komirana...ali mi se vidimo...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 17:02:54
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.11.2013 18:21:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja ću se sutra javiti, nadam se da ću uspeti da se izvučem od Marka i da dođem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 10:29:13
|
|
|
|
adulence
|
Zene jedva cekam da vas vidim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:09:16
|
|
|
|
wivern
|
Smrc..ja verovatno ne stizem zbog posla.....ali cu se potruditi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:19:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, ja verovatno neću doći. Probudila sam se zapušenog nosa i bolom u grlu, pa ne bih da nekoga zarazim (sem ako ovo opet nisu simptomi pms-a ).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:38:14
|
|
|
|
adulence
|
Jos samo jednom da proverim,jel u pola 6 ili 6 da znam kako da se natempiram i fogovotim sa mm u vezi ive
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:42:09
|
|
|
|
jole82
|
adulence pa između pola6 i 6..pa ko kad stigne.. Ni ja ne mogu tačnu miutažu da kažem jer ona spava do 5 pola 6..
< Poruku je uredio jole82 RR -- 20.11.2013 11:43:06 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:42:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo onda u 18, taman da odležim svoju turu sa utrogestanom od 16.30.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:43:41
|
|
|
|
jole82
|
Može 18
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:48:57
|
|
|
|
adulence
|
Ok onda u 6 ...u Vrtu...koja je to ulica samo mi to javnite da znam sa koje strane da dolazim...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 11:54:52
|
|
|
|
jole82
|
Radivoja Koraća 5...saljem ti na pp link sa mapicom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:14:16
|
|
|
|
adulence
|
Hehe hvala jole aad videh pa ja mogu i 83 do beogradskog pa malo peake jel tako...nisam puno promasila...jaoooo sad bi moj tata rekao i ti si rodjena u Beogradu,kao sa neke cuke da si sisla pa neumes da se snadjes,ali sta cu on je kriv covek taxista...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:23:58
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha..razumem te..i ja se vodim kao da sam rođena u kolima..sve sa par linija sam se vozila i nemam pojma kuda idu..tako da sam i ja ko sa čuke ..da znam da 83 ide tuda..možeš taman tako kod beogradskog pa se vratiš malo u nazad
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:39:44
|
|
|
|
jole82
|
Žene ja ipak neću doći... T ima temperaturu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:41:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoćete da pomerimo za neki drugi dan, sledeću nedelju?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:45:11
|
|
|
|
jole82
|
I mm javlja da je otkazao pacijente i da dolazi kući...tako da imam 2 bolesnika na stanju.. Nemojte sad da otkazujete...mislim vidite se vi...pa ćemo opet da se okupimo u većem broju.. Ja ne znam da l sam sad tužna ili besna... Ne znam jel ovo od zuba ili početak viroze..uuhhh..
< Poruku je uredio jole82 RR -- 20.11.2013 13:46:28 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.11.2013 13:57:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Uf Jolence, nadam se da nije viroza, miš mali ..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ponovo biramo ime :-)supermTata je odustao od Maše :-)Milica (
69%)
Angelina (
31%)
Ukupan broj glasova: 77Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!