Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 20:54:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Zagrevanje pred Deda Mraza
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:05:26
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja hoću uvek Pih..... kako bih i ja volela
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:05:40
|
|
|
|
wivern
|
Ja vrlo rado, ako sam pozvana ;)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:09:59
|
|
|
|
Trcosava
|
khm..... Dijana šta ja da kažem? Bandžo, kada šljakaš sutra?
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 11.11.2013 21:10:32 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:16:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Trco da odemo, pa kud puklo da puklo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:19:51
|
|
|
|
jole82
|
Ko je rekao kafa? Hoću i ja al i mali smor ide sa mnom.. MM nas zove kralj Džulijan (ja) i smor (Teodora) Kad god gde god..samo javljajte
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:20:15
|
|
|
|
dunja RR
|
A šta pričaš tiii, tiiii IZVORNA PORUKA: wivern Ja vrlo rado, ako sam pozvana ;)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:20:51
|
|
|
|
lesica
|
Vas dve čekam takođe kadgod, sad smo preležali boginje pa nemam izgovore.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:27:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Trcka i Dijanče, pakujte se pa ovamo Jolence superiška
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:29:49
|
|
|
|
lesica
|
Ajmo žene, dajte datume i predloge, ja sam sem petka i subote, ovih sad, sasvim i potpuno uklopiva
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:31:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijana, meni sad u nedelju dolazi budući (verovatno) poslodavac. U nedelju idem da razgovaramo, u ponedeljak na sastanke ceo dan. A ko mislila sam ako padnu neke parice da bi skoknula do Bg. Mislim ako kapnu neke veće, eto mene dole
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 21:32:34
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Trcka i Dijanče, pakujte se pa ovamo Jolence superiška Uveli su avio liniju BG-BL, taman da se malo provozam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.11.2013 22:19:00
|
|
|
|
jole82
|
Eh da..ni ja ne mogu ovaj petak(mm rođendan) i subotu(slava nam je)..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.11.2013 22:06:18
|
|
|
|
jole82
|
Ženske kad ćemo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.11.2013 22:13:30
|
|
|
|
madre
|
novosadjanke zadale domaci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.11.2013 23:12:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Šta mislite o četvrtku popodne, sledeće nedelje? Kontam Tavanko, nego nema lift, pa se malo plašim onih stepenica zbog trudnoće. primetila sam da počinju da mi smetaju, mada i dalje ne koristim lift (jedina na spratu).
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.11.2013 23:23:11
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: madre novosadjanke zadale domaci
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.11.2013 23:23:51
|
|
|
|
jole82
|
Što se mene tiče može..a ti vidi zbog tih stepenica..al mislim da ako budeš išla bukvalno polako, što bi se reklo bebećim koracima, sa čestim pauzama, da neće biti problem.. Konkretno vreme..meni bi odgovaralo oko 18h
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 0:52:18
|
|
|
|
viking
|
Evo i ja da se javim, ja sigurno neću doći. Da ne ispadnem razmažena, ali taj deo grada mi je pakao za parking a još nema lifta, preteško mi je s ovom kilažom i stomakom da se penjem, bukvalno osećam da mi noge pucaju pod teretom kad pređem dva stepenika, a kamoli više. Lep provod vam želim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 9:20:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako ne dolazimo sa decom onda može i bilo gde drugde. Meni se Tavanko ne sviđa pa sigurno neću voditi Marka, ionako neću moći od njega da mrdnem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 10:23:20
|
|
|
|
adulence
|
meni je iskreno 6 popodne kasno ako dolazim sa ivom jer se mi vec od nekih 7 spremamo za spavanje,sta ces dete i nije nea nocna ptica,ne znam samo na koga je jer smo i mm i ja velike nocne pticurine,a ako dolazimo solo meni odg 6 popodne pa ce mm da je spremi za dzonjanje...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 11:21:58
|
|
|
|
wivern
|
Sto se mene tice moze cetvrtak popodne... :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 11:25:55
|
|
|
|
lesica
|
Ja dolazim solo, mada sledeći četvrtak je slava ( pa ne mogu ) ali ostali dani... kad god. I gde god.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 12:26:10
|
|
|
|
jole82
|
Pa hoćemo da menjamo dan onda? Ili i lokaciju..zbog stepenica..hm? Posebno ako ne vodite klince..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.11.2013 12:31:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hoćemo utorak onda, šta kažete? Ja mogu od 17 pa na dalje kada god, ne mogu ranije zbog posla. Ako već ne dolazite sa klincima, hoćemo Costu neku ili Grinet?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Atina ili AnastasijapisuljicaAtina (
36%)
Anastasija (
64%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!