Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:59:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Kako ste sve ubaveeeeeeee, najubave ste u BG-u
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:59:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja uopste ne pricam mnogo... to od tebe nisu stigle na red Sjajne fotke :) ti dok se zalaufaš... posle kreće Wiki je jedna neopisivo pozitivna osoba p.s. sledeći put povedi ''brata'' da nas profesionalno slika
< Poruku je uredio Trcosava -- 18.7.2013 22:00:31 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:02:06
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: wivern Ja uopste ne pricam mnogo... to od tebe nisu stigle na red Sjajne fotke :) ti dok se zalaufaš... posle kreće Wiki je jedna neopisivo pozitivna osoba p.s. sledeći put povedi ''brata'' da nas profesionalno slika Rekli smo da je to cimer..... aman
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:07:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma ja sam baba sumnjiva su to meni posla... sas cimer da si 4 godine Ivanko
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:10:30
|
|
|
|
adulence
|
ahahahah slike su hit....nisam imala kad da razvezem jezik,cini mi se da sam sedela 5 min i morala krenuti,proletose dva sata dok si rekao keks... nadovezala bih se wiki je jako pozitivna i jako,jako LEPA.
< Poruku je uredio adulence -- 18.7.2013 22:12:57 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:14:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Kakva ekipa
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:20:17
|
|
|
|
marince1
|
Ko je cica sa narandzastim salom?Bas je lepa Sve ste mnogo slatke,zao mi je sto nisam blize
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:21:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Molim Trcu i Lesicu da mi šibnu slike na mail (marketing@ringeraja.rs)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:25:27
|
|
|
|
wivern
|
Hvala adulence :* Divna ekipa, divan dan
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:26:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: marince RR Ko je cica sa narandzastim salom?Bas je lepa Sve ste mnogo slatke,zao mi je sto nisam blize To nam je Minna (uspela sam dete da joj prekrstim )
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:31:45
|
|
|
|
dunja RR
|
BTW, dece nam nema na slikama (osim Adulencetovog anđela), tu smo omanuli. A tako su svi slatkiii
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:34:04
|
|
|
|
minna
|
evo I Mene, bilo nam je supeeer hvala marince ja Nemam puno slika, uglavnom samo Vladu sa prljavim nogama kao pokusavala Sam da uhvatim decu Ali nisu mi neke slike,postavicu sutra
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:34:56
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR BTW, dece nam nema na slikama (osim Adulencetovog anđela), tu smo omanuli. A tako su svi slatkiii Mislim da ih je Minna jurila aparatom... ako se dobro sećam u jednom trenutku je rekla ''idem da slikam dečicu'' e sad da li je stigla do dole ili ne to ne znam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:39:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Jedva čekam tu sliku IZVORNA PORUKA: minna evo I Mene, bilo nam je supeeer hvala marince ja Nemam puno slika, uglavnom samo Vladu sa prljavim nogama kao pokusavala Sam da uhvatim decu Ali nisu mi neke slike,postavicu sutra
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:41:19
|
|
|
|
minna
|
Stigla Sam ja do dole Ali ih Nisam stigla dole kakva recenica, sve u svemu ignorisali su me I nisu hteli da se slikaju, malo je Lenka htela pa Sam nju uhvatila na par slika, sad me jako mrzi da palim komp I prebacujem slike, sutra cu ubaciti tih par pokusaja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:44:28
|
|
|
|
jole82
|
Lepojke ste prave Bas se vidi da vam je bilo lepo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:45:47
|
|
|
|
Modessty
|
Ja lepoticeee Znam Dunju i Lesicu i rekoste Minna sa narandžastim šalom. Ajd napišite ostale ko je ko!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:48:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Jedina trudničičičičica je Cvećka, lepojka sa kratkom kosom je Wivern, smeškica sa smeđom Adulnece i moja malenkost u plavu 'aljinu IZVORNA PORUKA: Modessty Ja lepoticeee Znam Dunju i Lesicu i rekoste Minna sa narandžastim šalom. Ajd napišite ostale ko je ko!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:51:25
|
|
|
|
Trcosava
|
E ja sam debil nad debilima - prvo Dunji pošaljem mail sa slikama pod naslovom DRGUŽENJE u Beogradu, a sad skontam da ne moram da čekam da mi se uploaduju slike nego povežem usb-om Evo još dve sličke Dunja i Wiki (malo mutna) Minnin VLADA i prljave none
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:55:09
|
|
|
|
wivern
|
Hehehehe kaakvi slatki tabancici :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 22:59:26
|
|
|
|
minna
|
Hehehehe e I ja Sam opet super zadovoljna sto su se super igrali, Nisam morala non stop gore dole
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:01:09
|
|
|
|
Modessty
|
I pitala sam se Trco da li si ti u plavo aljinče Wivern friz ti je super! Imnogo ti lepo stoji! Ljubomorna sam! Ja sam odustala od kratke kose samo zato što nemam dobrog frizera. Neznaju da me ošišaju i to ti je! Cvećka prija ti trudnoća, sva zračiš! Baš mi je žao što nismo bliže! Dunjči nedostaješ mi!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:18:44
|
|
|
|
Trcosava
|
pa bre bre jes' da sam si turila novi zubi, ali imaš me na fejsu, mislila sam prepoznaćeš me
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:31:30
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stvarno ste jedna divna, vesela, nasmejana "happy bunch" Prelepe, doterane, za 5!!! Gledam slike i ne mogu a da se i ja ne nasmešim koliko ste naj naj! Titule i lente dobijaju.... Dunja naj osmeh Adulence *2 - naj obraščići Trca - naj-beli osmeh Cvećka - naj obim Wivern - najkratka kosa (my favourite, btw) Minna - najubava duga frizura Vlada - najtabančići I svaki pošteno zaslužuje po smajli!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 23:33:28
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava pa bre bre jes' da sam si turila novi zubi, ali imaš me na fejsu, mislila sam prepoznaćeš me ja na fejsu vidim samo ćerkine slike a tebe nigde a devojčurak na tebe lii rekla bih! Nego skokni ti do Niša da se malo podružimo!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
PorodjajBarbaricaSta mislite, kako je najbolje da se porodim s'obzirom da imam tahikardiju i da sam veliki panicar xD ??? Prvo mi je bebce...Normalno (
42%)
Epiduralnom (
37%)
Carski rez (
21%)
Ukupan broj glasova: 81Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!