Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 12:34:09
|
|
|
|
adulence
|
Ja danas dolazim ali najverovatnije bez Ive...sveki putuje pa ce ici sa mm da je vide...ali ja dolazim da kafenisemo,nisam bas luda da sedim sa sveki...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 13:17:46
|
|
|
|
NadaR
|
Drugari, lijepo se provedite i ne zaboravite slicice.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 14:42:17
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence Ja danas dolazim ali najverovatnije bez Ive...sveki putuje pa ce ici sa mm da je vide...ali ja dolazim da kafenisemo,nisam bas luda da sedim sa sveki... pa zaštooooooooooooo a tako sam se radovala krofnici!!!!! I Cvećka će da svrne. Ijuuu žene kako sam happy što ćem vas vidiiiiimm!!!! Nego jel problem ako ja dođem nekih 10 min ranije sa Anom, mislim sve mi zavisi od busa. I jel ima negde u okolini da se kupi nešto za večeru ovoj mojoj? Ona jede oko 19, a mi ćemo verovatno i dalje biti tamo u to vreme?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 14:44:46
|
|
|
|
lesica
|
Trco, ma kakav problem ako stigneš ranije pa igraonica je free, a ne znači da sem nas neće biti još nekog ( teško ali dobro) E da, na ćošku bulevara i ul.braće nedić imaš skroz dobru pekaru, tu ima svašta. Vidimo se!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 14:55:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Jel trebam da kažem da sam sa RR ili nešto? Ma mi ćemo krenuti oko pola 5. Pa dok dođe bus, pa dok nađem.... verovatno ću na vreme stići
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 14:58:50
|
|
|
|
jole82
|
Trco samo udjes i kazes..ja dosla! I ja sam prosli put prva stigla Zenske lep provod vam zelim i naravno ocekujemo slicice
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 15:08:00
|
|
|
|
lesica
|
Trco, jok nema potrebe samo kažeš da si došla u igraonicu. S' druge strane čim se Dunja ili ja pojavimo biće im jasno koje žene su u stvari došle
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 15:10:59
|
|
|
|
minna
|
Mozda se nekim slucajem desi da nas dvoje ipak stignemo, neka moja sestra sa kojom treba da se vidim mi stalno pomera, nikako da se dogovorimo, ako na kraju otkazemo stizemo i mi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 15:23:44
|
|
|
|
lesica
|
Minna, pa to bi bilo super
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:00:41
|
|
|
|
adulence
|
Danas na kafici je bilo divno...toliko sam se smejala...bas je bilo lepo upoznala sam cvecku,wivern i trcu neprocenjivo...jedva cekam slike i radujem se.sledecem druzenju...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:04:14
|
|
|
|
dunja RR
|
I meni je bilo sjajno, veselo baš, baš Adulence, Minče, Trca, Lesica, divna stara ekipa, a pridružile nam se Wivern i Cvećka, i jako sam srećna što sam ih upoznala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:04:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: adulence Danas na kafici je bilo divno...toliko sam se smejala...bas je bilo lepo upoznala sam cvecku,wivern i trcu neprocenjivo...jedva cekam slike i radujem se.sledecem druzenju... I jaaaaaa :****
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:08:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja sam ljudi mnogo happy! Adulence je dovela Ivu samo da je vidimo i onda je poslala - qq pa tačno da je ostavila - ne bi se mi ispričale (barem ne ja) ja bi je ugnjavila Extremno mi je drago što sam konačno uživo videla i Lesicu, Wiki, Cvele i čak je i Minna uspela da dođe. Dunja je moj stari drugar Devojke, mlogo mi bilo lepo na druženju - ja bi opet p.s. slike mi se još upload-uju - to će potrajati... kod mame mi slab net
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:26:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Supeeeer
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:27:56
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, duboki naklon i hvala na sjajnom popodnevu! Wivern, Cvećka i naravno Trca, divne, divne žene! Nego, ja samo imam fotke naše Adulence i njene slatke, preslatke medenice ( posle sam bila zauzeta ćaskanjem )
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:32:40
|
|
|
|
adulence
|
Jao isuse ova moja bapska pundja,ngo na srecu pored ive me niko nece ni primetiti...bilo je divno...ja bi josss...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:33:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Jaoooooo kakav je med milica slatka Adulence, ja sam bila sto posto sigurna da si plavuša jesi li ti na avataru?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:35:16
|
|
|
|
wivern
|
Jaooooooooj kakav secerkoooooo....ja sam je omasilaaa :(((
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:39:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jaooooooooj kakav secerkoooooo....ja sam je omasilaaa :((( To ti je kad ne dolaziš na vreme :P Mene bilo 'strah' da je gnjavim, onako svi s' vrata pa pravo ka njoj. Mislila sam ostaće malkice, ali ona je odmah posla na put... samo sam je malo po nogicama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:42:26
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: adulence Jao isuse ova moja bapska pundja,ngo na srecu pored ive me niko nece ni primetiti...bilo je divno...ja bi josss... Joj kako je ona slatkacica ,dusa malena ma med medeni je tvoja Iva Adulence friz stvarno pada u deseti plan jer obe ste prelepe tako nasmejane tako da bez potrebe brines
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:45:56
|
|
|
|
adulence
|
Dugo sam bila plava ,ja sam na avataru i onda se ofarbala u crveno nije mi se nesto svidelo,pa nisam imala izbora pa odoh u smedjo,no jedva cekam ponovo da budem plava...ali to je za neku drugu temu...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:54:21
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: wivern Jaooooooooj kakav secerkoooooo....ja sam je omasilaaa :((( To ti je kad ne dolaziš na vreme :P Mene bilo 'strah' da je gnjavim, onako svi s' vrata pa pravo ka njoj. Mislila sam ostaće malkice, ali ona je odmah posla na put... samo sam je malo po nogicama Grrrrrrrrrr kakava siiiiii
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:54:50
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo slika koje su se uplodovale, kako se neka uploaduje - ja ću stavljati Cvele mi na jednoj slici zaspala A skontah da Cvele, Minna i Adulence jadne nisu stigle ni da beknu od nas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:55:46
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: wivern Jaooooooooj kakav secerkoooooo....ja sam je omasilaaa :((( To ti je kad ne dolaziš na vreme :P Mene bilo 'strah' da je gnjavim, onako svi s' vrata pa pravo ka njoj. Mislila sam ostaće malkice, ali ona je odmah posla na put... samo sam je malo po nogicama Grrrrrrrrrr kakava siiiiii Najgora od svu decu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.7.2013 21:57:19
|
|
|
|
wivern
|
Ja uopste ne pricam mnogo... to od tebe nisu stigle na red Sjajne fotke :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
porodicaAdminKoliko cesto kuvatesvakodnevno (
58%)
svaki drugi dan (
42%)
Ukupan broj glasova: 40Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!