Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 14.11.2011 16:56:12
|
|
|
|
Meisje
|
Hahaha,Degu pa neverovatno,nasi mm imaju mnogo toga zajednicko! I moj je pricao: Ti ne znas da si zaljubljena u mene! Jacq bas lepo...uzivajte! Ja sam mog upoznala preko jedne zajednicke drugarice,on je bio tad 4 nedelje na odmoru u BG a inace zivi u Holandiji skoro 20god. I vezala nas je ista profesija...njemu je ostalo jos nedelju dana do povratka kuci a ja sam se,ne znam zasto,trudila da mu bude lepo u Bg pa smo isli na ruckove,izlazili... Naravno,posle 2. sastanka je poceo da me muva ali mi se nije svidjao uopste. Radio je to na smesan nacin pa mi bilo zanimljivo. Kad je otisao bili smo u kontaktu telefonom i onda sam prvi put otisla kod njega,mada sam se dvoumila do 5 min pred polazak,i da ne duzim pricu,skoro godinu dana sam se premisljala,isla, vracala se,i na kraju kad sagledam, on je uvek bio jaci i nije mi dao da pobegnem. E da,u pocetku,nekako se sve urotilo protiv nas,prvo,kad je dolazio po mene(iz Holandije..lud..)pokvare mu se kola pri brzini od 100km/h ali srecom izbegne sudar,pa ih je popravljao 2 dana u Budimpesti...Onda kad sam ja isla avionom,izbije onaj vulkan pa nisam mogla da idem,ja eko sta je ovo...?!? E da,a dok sam se dvoumila,pricam sa snajkom koja je bila u Holandiji a ja jos nisam,i ja njoj kazem: Da je neka zemlja,nego Holandija...hahahaha,ona kaze: Videces... Sad smo evo 2. godina zajedno...mene ne privlaci vencanje...nekako mi to izgubilo draz,mozda jednog dana...
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 14.11.2011 18:11:59
|
|
|
|
degu
|
Mei, meni ipak izgleda da se nisi toliko dvoumila, čim ste sve to pregrmeli. E valjalo bi da je i mm iz Holandije, pa da imamo još više toga zajedničkog
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 14.11.2011 18:13:33
|
|
|
|
Meisje
|
Hahahah,ta ti je dobra!!! Ili da se mi vratimo u Sbiju..heheh,bolje ova druga varijanta Ma ja se ceo zivotu nesto dvoumim,to mi je valjda do horoskopa
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 14.11.2011 18:18:21
|
|
|
|
degu
|
meni se ipak više sviđa prva ideja i ne bih se dvoumila ni malo.
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 14.11.2011 23:16:11
|
|
|
|
Meisje
|
Dobra ideja,jos kad bi se ostvarila...da mi budes komsinica,heheeh
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 29.12.2011 13:40:17
|
|
|
|
MakiJ
|
Mm i ja smo se upoznali na nekom sajtu, skidala ja neku muziku i on video da sam online( bila moja slika ) i on se meni javi Dopisivali se preko maila pa brojevi telefona i nakon mesec dana se videli, nije mi se odmah dopao ali kada sam ga bolje upoznala svatila da nemogu bez njega Ispostavilo se da ja znam neke njegove drugove, ali nas dvoje se nekako mimoilazili
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.1.2012 16:11:50
|
|
|
|
Meisje
|
Hehehe,super,u poslednje vreme sve vise internet poznanstva koja zavrse brakom!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 29.1.2012 1:48:12
|
|
|
|
malapufika
|
Mi smo se upoznali u gradu tj u jednom klubu.Ah, svidjao mi se mesecima,izlalzili smo svakog petka na istom mestu,a on je svaki put muvao po pet njih za vece .ja sam ga jadna gledala kao neko kuce,ali nista.Dok jedne veceri nisam dosla sa drugaricom u alkoholisanom stanju,a za nama i on sa drugarima. E sada,bilo je jos rano i bili smo sami...da nismo ko zna dal bi i sada bili zajedno .Njegov drug je priso mojoj drugarici i padao na nju koliko je bio trezan ,a moj heroj priso meni da se opravda i izinjava na sta sam ja odgovorila MA NISTA SE TI NE BRINI,PUSTI TI NJU.Sta da radim bilo je jace od mene/bas sam ispala drugarica.:)Te veceri je obletao oko mene ,a ja sam se topilo(i dan danas se salim da mi je prisao jer nije bilo ni jedno drugo zensko u lokalu).Posle te veceri se nismo videli nedelju dana,ja sam ga kulirala,a on je zvao i zvao i napinjao... E onda kad sam ga videla nakon tih par dana noge su mi tresle dok sam prelazila ulicu,srce drndalo ko ludo,a u stomaku ne leptirici nego ajkule.:)Vredelo je vise se nismo razdvojili,a ja ne bih umela ni dan bez njega.......
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 22:04:39
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Brana Posle godinu dana smo se vencali a posle 5god.dobili smo krunu nase ljubavi naseg Lazara i nikada nismo bili jaci,imamo divan brak i volimo se vise nego ikad... eto to bi bilo ukratko... Andromeda,evo nasla sam moju pricu,i ovde lepo pise da smo se nakon godinu dana veze vencali + 4 godine braka jednako je 5 godina.To znaci da smo nakon 5 godina zajednickog zivota (od toga 4 godine u braku) dobili dete.Prvo malo procitaj pre nego sto nekoga nazoves lazovom u drugoj temi.
< Poruku je uredio Brana -- 31.1.2012 22:09:45 >
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 22:37:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja došla iz Soluna u Beograd na nedelju dana, i zbog nekih porodičnih problema ostala nekoliko meseci koje sam provela u Čačku. Mamina sestra je tih nekoliko meseci bila u bolnici a ja preuzela njene obaveze oko bake i radnje, da ne dužim bez veze... Za to vreme sam sretala mm po netu, sve se vrtelo po temama o seriji LOST koju smo oboje pratili (u to vreme beše stigla do 3. sezone) pa se priča raširila na muziku, filmove i ostalo... Da skratim priču, tetka ozdravila, ja se spremam da se vraćam u Solun, a u Beogradu koncert Mike Patton-a (15.06.2008.). Ja iz Čačka ne mogu da nabavim karte za mene i drugaricu. I čovek se ponudio, pošto su on i njegovo društvo već dogovorili da idu, kad bude kupovao njima karte da kupi 2 više pa da se nađemo pre koncerta da mu dam pare a on meni karte. Našli se na Terazijama. Ja prilazim česmi, on krenuo prema meni, prišao, zagrlio me i počeo da me ljubi.Kad se tad nisam onesvestila nikad neću. Al moram javno da priznam da se nisam baš ni otimala. U jednom trenutku je malo odmakao glavu rekao: "To je to!" i nastavio da me ljubi. Kad sam se osvestila otišli smo na kafu pa na koncert, pa na piće. Celo veče sam bila crvena u licu i mutava, nisam umela rečenicu da sklopim. Sećam se da sam vrtela po glavi: "Idiote kaži nešto, pomisliće da si debil!"Nedelju dana kasnije je zvao svoju mamu da joj kaže da je upoznao ženu svog života i da će da se ženi, mesec dana kasnije smo živeli zajedno i rešili da se venčamo na godišnjicu prvog susreta. pošto je 15.06.2009. bio ponedeljak, svadbu smo pomerili na 14. Na drugu godišnjicu braka, 14.06.2011. se rodila naša Žaba, kao najlepši poklon za godišnjicu savršenog braka! Očigledno da se nisam vratila u Solun, prošle godine smo išli zajedno po moje stvari (sve mi je bilo ostalo, jer sam bila došla sa jednom torbicom na nedelju dana )
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 22:40:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Gae
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 22:47:33
|
|
|
|
Brana
|
Gae,divna prica Nema lepseg poklona za godisnjicu braka od rodjenja deteta,tako je bilo i kod nas!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 23:03:58
|
|
|
|
madre
|
gae, super prica
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 23:48:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Jao, stvarno divna prica!! Odoh sad da spavam u romanticnom raspolozenju
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 31.1.2012 23:57:23
|
|
|
|
vukosava
|
gae_gr divno . Jao gae_gr i ja sam bila navucena na LOST zesce... A slicno cim sam se safatala sa muzem poceli smo da zivimo zajedno (odmah sutradan) i od tad se ne razdvajamo, evo ove godine ce biti deset_ godina od tad. Brano: ma sta se pravdas, svasta. Ko da je bitno kad se ko udao i zavrsio faks.
< Poruku je uredio vukosava -- 31.1.2012 23:59:44 >
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 23.10.2014 23:34:24
|
|
|
|
Kata90
|
Preko mog druga sam ga upoznala,ali na prvi susret mi se uopste nije svideo.....i vremenom mm je odlazio kod njega na kafu pa su uvek zvali i mene da i ja dodjem,tako smo se vise upoznavali.....tu je vec meni postalo sumnjivo pa se tu mm meni javi porukom prvi nesto bzv pa je pocelo to dopisivanje ceo dan....kad se setim kolko sam samo kredita potrosila i na kraju se smuvamo za novu godinu....a upoznali se u novembru....
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 14:23:39
|
|
|
|
anita
|
Ja sam upoznala mog muza kada sam jos bila u pelenama. U stvari on je mene upoznao . Dosao je sa svojom mamom i tetkom da mi donese babinje ( to je ono kad idete kod nekoga da prvi put vidite bebu ).
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 14:36:58
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam svog upoznala u prodavnici,otišla kod drugarice na pivicu njoj bilo dosadno i on došao slučajno,oni su inače rodjaci
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 14:51:40
|
|
|
|
mirkam
|
Mi smo se upoznali kroz posao,radimo u istoj firmi. Sjećam se da sam pomislila,kada sam ga prvi put vidjela,da ništa ljepše i ništa uobrazenije nikada nisam srela
|
|
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 14:55:53
|
|
|
|
jovicaa
|
u kafani, gde bi drugo salim se.... ali da upoznali smo se u kaficu a ako deca budu pitala, u biblioteci kod fakulteta!!!!
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 21:17:08
|
|
|
|
jess021
|
I ja sam mog upoznala u kafani! Zato sad oboje volimo da odemo u kafanu
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 22:54:19
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Mi smo se upoznali kroz posao,radimo u istoj firmi. Sjećam se da sam pomislila,kada sam ga prvi put vidjela,da ništa ljepše i ništa uobrazenije nikada nisam srela ovo je mm mislio za mene , upoznali smo se u kafani, klasika
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 23:08:56
|
|
|
|
Torbica
|
Na treningu realnog aikidoa, ispocetka smo se mlatili
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 23:13:03
|
|
|
|
Didy
|
Ko se tuče, taj se voli. Kod vas zapravo. Mm i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, u jednom trenutku su nam se društva preklapala. Prvo kao ništa, a onda sam ja shvatila da jedva čekam da ga vidim i da samo izvirujem i tražim ga u masi (posle jedno pola godine), a on se pretvarao od prvog dana i pravio cool. Posle je rekao - Nikad nisam hteo da budemo (samo) prijatelji.
|
|
RE: Kako ste upoznale svog muža? 24.10.2014 23:23:30
|
|
|
|
wivern
|
Preko facebooka, prvo sam mislila da je lazni profil mog bivseg i da me zeza. Imao je istu pricu o raskidu sa svojom bivsom
|
Anketa
imeisidora88Da li vam se svidja ime Mateja?da (
75%)
ne (
25%)
Ukupan broj glasova: 102Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!