|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
14.11.2011 16:56:12   
Meisje
Hahaha,Degu pa neverovatno,nasi mm imaju mnogo toga zajednicko! I moj je pricao: Ti ne znas da si zaljubljena u mene!

Jacq bas lepo...uzivajte!

Ja sam mog upoznala preko jedne zajednicke drugarice,on je bio tad 4 nedelje na odmoru u BG a inace zivi u Holandiji skoro 20god. I vezala nas je ista profesija...njemu je ostalo jos nedelju dana do povratka kuci a ja sam se,ne znam zasto,trudila da mu bude lepo u Bg pa smo isli na ruckove,izlazili... Naravno,posle 2. sastanka je poceo da me muva ali mi se nije svidjao uopste. Radio je to na smesan nacin pa mi bilo zanimljivo. Kad je otisao bili smo u kontaktu telefonom i onda sam prvi put otisla kod njega,mada sam se dvoumila do 5 min pred polazak,i da ne duzim pricu,skoro godinu dana sam se premisljala,isla, vracala se,i na kraju kad sagledam, on je uvek bio jaci i nije mi dao da pobegnem. E da,u pocetku,nekako se sve urotilo protiv nas,prvo,kad je dolazio po mene(iz Holandije..lud..)pokvare mu se kola pri brzini od 100km/h ali srecom izbegne sudar,pa ih je popravljao 2 dana u Budimpesti...Onda kad sam ja isla avionom,izbije onaj vulkan pa nisam mogla da idem,ja eko sta je ovo...?!? E da,a dok sam se dvoumila,pricam sa snajkom koja je bila u Holandiji a ja jos nisam,i ja njoj kazem: Da je neka zemlja,nego Holandija...hahahaha,ona kaze: Videces...
Sad smo evo 2. godina zajedno...mene ne privlaci vencanje...nekako mi to izgubilo draz,mozda jednog dana...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
14.11.2011 18:11:59   
degu
Mei, meni ipak izgleda da se nisi toliko dvoumila, čim ste sve to pregrmeli. user posted image
E valjalo bi da je i mm iz Holandije, pa da imamo još više toga zajedničkog user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 327
14.11.2011 18:13:33   
Meisje
Hahahah,ta ti je dobra!!! Ili da se mi vratimo u Sbiju..heheh,bolje ova druga varijantauser posted image
Ma ja se ceo zivotu nesto dvoumim,to mi je valjda do horoskopa

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 328
14.11.2011 18:18:21   
degu
user posted image meni se ipak više sviđa prva ideja i ne bih se dvoumila ni malo.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 329
14.11.2011 23:16:11   
Meisje
Dobra ideja,jos kad bi se ostvarila...da mi budes komsinica,heheehuser posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 330
29.12.2011 13:40:17   
MakiJ
Mm i ja smo se upoznali na nekom sajtu, skidala ja neku muziku i on video da sam online( bila moja slika user posted image ) i on se meni javiuser posted image
Dopisivali se preko maila pa brojevi telefona i nakon mesec dana se videli, nije mi se odmah dopao ali kada sam ga bolje upoznala svatila da nemogu bez njega user posted image
Ispostavilo se da ja znam neke njegove drugove, ali nas dvoje se nekako mimoilaziliuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 331
24.1.2012 16:11:50   
Meisje
Hehehe,super,u poslednje vreme sve vise internet poznanstva koja zavrse brakom! user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 332
29.1.2012 1:48:12   
malapufika
Mi smo se upoznali u gradu tj u jednom klubu.Ah, svidjao mi se mesecima,izlalzili smo svakog petka na istom mestu,a on je svaki put muvao po pet njih za vece .ja sam ga jadna gledala kao neko kuce,ali nista.Dok jedne veceri nisam dosla sa drugaricom u alkoholisanom stanju,a za nama i on sa drugarima. E sada,bilo je jos rano i bili smo sami...da nismo ko zna dal bi i sada bili zajedno .Njegov drug je priso mojoj drugarici i padao na nju koliko je bio trezan ,a moj heroj priso meni da se opravda i izinjava na sta sam ja odgovorila MA NISTA SE TI NE BRINI,PUSTI TI NJU.Sta da radim bilo je jace od mene/bas sam ispala drugarica.:)Te veceri je obletao oko mene ,a ja sam se topilo(i dan danas se salim da mi je prisao jer nije bilo ni jedno drugo zensko u lokalu).Posle te veceri se nismo videli nedelju dana,ja sam ga kulirala,a on je zvao i zvao i napinjao... E onda kad sam ga videla nakon tih par dana noge su mi tresle dok sam prelazila ulicu,srce drndalo ko ludo,a u stomaku ne leptirici nego ajkule.:)Vredelo je vise se nismo razdvojili,a ja ne bih umela ni dan bez njega.......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 333
31.1.2012 22:04:39   
Brana
IZVORNA PORUKA: Brana

Posle godinu dana smo se vencali a posle 5god.dobili smo krunu nase ljubavi naseg Lazara i nikada nismo bili jaci,imamo divan brak i volimo se vise nego ikad...user posted image user posted image eto to bi bilo ukratko...

Andromeda,evo nasla sam moju pricu,i ovde lepo pise da smo se nakon godinu dana veze vencali + 4 godine braka jednako je 5 godina.To znaci da smo nakon 5 godina zajednickog zivota (od toga 4 godine u braku) dobili dete.Prvo malo procitaj pre nego sto nekoga nazoves lazovom u drugoj temi.user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 31.1.2012 22:09:45 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 334
31.1.2012 22:37:43   
Anoniman
Ja došla iz Soluna u Beograd na nedelju dana, i zbog nekih porodičnih problema ostala nekoliko meseci koje sam provela u Čačku. Mamina sestra je tih nekoliko meseci bila u bolnici a ja preuzela njene obaveze oko bake i radnje, da ne dužim bez veze... Za to vreme sam sretala mm po netu, sve se vrtelo po temama o seriji LOST koju smo oboje pratili (u to vreme beše stigla do 3. sezone) pa se priča raširila na muziku, filmove i ostalo... Da skratim priču, tetka ozdravila, ja se spremam da se vraćam u Solun, a u Beogradu koncert Mike Patton-a (15.06.2008.). Ja iz Čačka ne mogu da nabavim karte za mene i drugaricu. I čovek se ponudio, pošto su on i njegovo društvo već dogovorili da idu, kad bude kupovao njima karte da kupi 2 više pa da se nađemo pre koncerta da mu dam pare a on meni karte. Našli se na Terazijama. Ja prilazim česmi, on krenuo prema meni, prišao, zagrlio me i počeo da me ljubi.Kad se tad nisam onesvestila nikad neću. Al moram javno da priznam da se nisam baš ni otimala. U jednom trenutku je malo odmakao glavu rekao: "To je to!" i nastavio da me ljubi. Kad sam se osvestila otišli smo na kafu pa na koncert, pa na piće. Celo veče sam bila crvena u licu i mutava, nisam umela rečenicu da sklopim. Sećam se da sam vrtela po glavi: "Idiote kaži nešto, pomisliće da si debil!"Nedelju dana kasnije je zvao svoju mamu da joj kaže da je upoznao ženu svog života i da će da se ženi, mesec dana kasnije smo živeli zajedno i rešili da se venčamo na godišnjicu prvog susreta. pošto je 15.06.2009. bio ponedeljak, svadbu smo pomerili na 14. Na drugu godišnjicu braka, 14.06.2011. se rodila naša Žaba, kao najlepši poklon za godišnjicu savršenog braka! Očigledno da se nisam vratila u Solun, prošle godine smo išli zajedno po moje stvari (sve mi je bilo ostalo, jer sam bila došla sa jednom torbicom na nedelju dana user posted image )

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 335
31.1.2012 22:40:11   
Ana RR
Gae user posted image user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 336
31.1.2012 22:47:33   
Brana
Gae,divna pricauser posted image
Nema lepseg poklona za godisnjicu braka od rodjenja deteta,tako je bilo i kod nas!user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
31.1.2012 23:03:58   
madre
gae, super pricauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 338
31.1.2012 23:48:50   
pepeljuga
Jao, stvarno divna prica!! user posted image Odoh sad da spavam u romanticnom raspolozenju user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 339
31.1.2012 23:57:23   
vukosava
gae_gr divno user posted image . Jao gae_gr i ja sam bila navucena na LOST zesce... A slicno cim sam se safatala sa muzem poceli smo da zivimo zajedno (odmah sutradan) i od tad se ne razdvajamo, evo ove godine ce biti deset_ godina od tad.

Brano: ma sta se pravdas, svasta. Ko da je bitno kad se ko udao i zavrsio faks.

< Poruku je uredio vukosava -- 31.1.2012 23:59:44 >

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 340
23.10.2014 23:34:24   
Kata90
Preko mog druga sam ga upoznala,ali na prvi susret mi se uopste nije svideo.....i vremenom mm je odlazio kod njega na kafu pa su uvek zvali i mene da i ja dodjem,tako smo se vise upoznavali.....tu je vec meni postalo sumnjivouser posted image pa se tu mm meni javi porukom prvi nesto bzvuser posted image pa je pocelo to dopisivanje ceo dan....kad se setim kolko sam samo kredita potrosilauser posted image i na kraju se smuvamo za novu godinu....a upoznali se u novembru....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 341
24.10.2014 14:23:39   
anita
Ja sam upoznala mog muza kada sam jos bila u pelenama.
U stvari on je mene upoznao user posted image . Dosao je sa svojom mamom i tetkom da mi donese babinje ( to je ono kad idete kod nekoga da prvi put vidite bebu ).

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 342
24.10.2014 14:36:58   
emicaa
Ja sam svog upoznala u prodavnici,otišla kod drugarice na pivicu njoj bilo dosadno i on došao slučajno,oni su inače rodjaci user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 343
24.10.2014 14:51:40   
mirkam
Mi smo se upoznali kroz posao,radimo u istoj firmi.
Sjećam se da sam pomislila,kada sam ga prvi put vidjela,da ništa ljepše i ništa uobrazenije nikada nisam srela user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 344
24.10.2014 14:55:53   
jovicaa
u kafani, gde bi drugouser posted image
salim se.... ali da upoznali smo se u kaficuuser posted image a ako deca budu pitala, u biblioteci kod fakulteta!!!!user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 345
24.10.2014 21:17:08   
jess021
I ja sam mog upoznala u kafani! Zato sad oboje volimo da odemo u kafanuuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 346
24.10.2014 22:54:19   
isidora88

IZVORNA PORUKA: mirkam

Mi smo se upoznali kroz posao,radimo u istoj firmi.
Sjećam se da sam pomislila,kada sam ga prvi put vidjela,da ništa ljepše i ništa uobrazenije nikada nisam srela user posted image

ovo je mm mislio za meneuser posted image , upoznali smo se u kafani, klasikauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 347
24.10.2014 23:08:56   
Torbica
Na treningu realnog aikidoa, ispocetka smo se mlatili user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 348
24.10.2014 23:13:03   
Didy
Ko se tuče, taj se voli. user posted image Kod vas zapravo. user posted image
Mm i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja, u jednom trenutku su nam se društva preklapala. Prvo kao ništa, a onda sam ja shvatila da jedva čekam da ga vidim i da samo izvirujem i tražim ga u masi (posle jedno pola godine), a on se pretvarao od prvog dana i pravio cool. user posted image Posle je rekao - Nikad nisam hteo da budemo (samo) prijatelji. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 349
24.10.2014 23:23:30   
wivern
Preko facebooka, prvo sam mislila da je lazni profil mog bivseg i da me zeza. Imao je istu pricu o raskidu sa svojom bivsom user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 13 [14] 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

ime
isidora88

Da li vam se svidja ime Mateja?

da (75%)

ne (25%)

Ukupan broj glasova: 102

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here