|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako ste upoznale svog muža?
28.6.2011 0:46:06   
vukosava
Za nas vazi:"Ja sam jos studirao, ona je radila..."
Radila sam u svojoj kancelariji a on je dosao da trazi mog kolegu, njegovog asistenta... Oktobar 2001, a oktobra 2002, nakon sto sam ga cesce vidjala kao druga mog drugog kolege desilo se sta se desilo... Ubrzo nakon toga smo poceli da zivimo zajedno i tako zadnjih evo 8,5 godina...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 301
28.6.2011 23:50:46   
cicimummy
hehe :) Ako je godinu dana zabavljanja brzo za brak sta li je onda nasih 5 meseci :) Sve je to relativno i nevazno,a vazno je samo ono sto srce kaze i ponekad sapne :) Cekamo samo Lenu i Petra da upotpuno vec lepu slicicu :)

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 302
29.6.2011 0:00:30   
AndreaK
Ma kakvih 5, mi bili mesec dana zajedno i znali smo da je to to... dobili zeljene crtice, isplanirali svadbicu, koja se desila 6 meseci nakon sto smo poceli da se zabavljamo... i eto, sada nas je cetvoro i jos malo pa cemo biti u nasoj kucici...slobodici user posted image

(odgovor članu cicimummy)
Direktna veza do poruke: 303
29.6.2011 13:10:51   
nina26
Inspirisana vasim divnim pricama, potrudicu se da u kratkim crtama ispricam mojuuser posted image
'Vako, ja tada bila u ozbiljnoj vezi, ali koja je polako pucala po svim savovima...drugarica moja se skonta sa jednim likom(ja ga pritom ne poznajem). izadjemo nas dve jedno vece, ja okrenuta ledjima ka ulazu, i drmne ona mene, kaze evo ga ovaj moj, prvi je na ulazu,okreni se brzo da ga smeknes i da mi kazes kakav je pre nego sto dodje do nas. okrenem ti se ja tako,a u medjuvremenu dok sam se ja "okretala" moj muz umesto njenog frajer udje prvi, i ja umesto da vidim tod grugog, vidim mog dragog, koji je usao u velikom stilu, cim je cuo muziku podigao je rukeuser posted image
ja se okrecem ka drugarici i rekoh wauuuu, kakav frajer..kaze ona stvarno ti se svidja???reko sta svidja,extra je, svaka cast!ona opet u neverici, ma jel stvarno tolko dobaruser posted image rekoh jeste zeno sta ti je,kad ona da pogleda, i zabezekne se"jbt, pa ovo nije ovaj moj, ali ko mu je ovaj ortakuser posted image
ispostavi se to mu je ortak koga moja drugarica nije znala, mi se tako tu upoznamo, mali se primi, ja i nisam jer sam volela drugog, ali mali bio uporan, ja vec na raskidu i posalje on meni buket cveca kuci, sa sve posvetom, a u tom trenutku ja se svadjam sa bivsim na vratima, i jos kad je video ono cvece aj zdravo, kraj definitivno, a mm napisao CEKACU TE KOLIKO GOD BUDE BILO POTREBNO user posted image
sve je posle istorija, uzeli se u roku od godinu dana, i sad radimo na prosirenju porodice user posted image

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 304
29.6.2011 14:36:03   
Brana
Nina divna pricica!user posted image Samo mi je totalno slatko kada pominjes u postu rec "mali"!user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 305
29.6.2011 14:43:00   
nina26

IZVORNA PORUKA: Brana

Nina divna pricica!user posted image Samo mi je totalno slatko kada pominjes u postu rec "mali"!user posted image user posted image

Pa mali i jeste, dve god je mladji od mene user posted image
Zaboravila sam da napisem da ga je taj drug nagovorio da kazu da su stariji nego sto jesu, posto je i ova moja drugarica starija i od mene par godina, pa je tu onda nastao cirkus bio kad sam ja slucajno otkrila da je mladji. Pridjem mu i pitam ga, jeli bre koliko ti u stvari imas godinauser posted image skocio je kao lud, nisam ja kriv majke mi, to me je xxx nagovorio, sav se preznojio biouser posted image
ali eto oprostila sam mu ocigledno user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 306
29.6.2011 14:47:48   
Brana
IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: Brana

Pa mali i jeste, dve god je mladji od mene user posted image

user posted image nije to strasno,bitno je da se volite!user posted image user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 307
29.6.2011 19:06:47   
nina26
Daaa, mnogo se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 308
17.8.2011 22:46:20   
maca821
Mi smo se upoznali u diskoteci, klasikauser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 309
18.8.2011 0:54:07   
jelena038
IZVORNA PORUKA: lesica

Mi smo se davno,davno upoznali...Jos smo bili srednja skola i jos smo izlazili u KST. I tako,nalete na mene mm sa krvavom rukom rasecenom od stakla,otprati me na prvi jutarnji prevoz,dade broj telefona i ja ga ne pozvahuser posted image Nakon dve nedelje,na doceku Nove godine na Akademiji,neko me izvuce iz sutke pre nego da me izgaze,kad ono... I tako danima i nedeljama smo se lepo druzili dok na kraju ja njega ne napadoh tog davnog,jako toplog 27. februara. A onda se tacno 8 godina kasnije vencasmo i ubrzo zatim stize i Lenka.
ovo je najromanticnija prica ovde! cist r'n'r! user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 310
14.9.2011 20:10:38   
hanka

Upoznali smo se na nekom rodjendanu ne zna se ko je bio u gorem alkoholisanom stanjuuser posted image
Majali smo se sve ukupno nekih mesec dana i pokusavli vise puta jedno drugo da ubijemo.Prvo ja njega umalo da pregazim kolima a onda on meni pri rasklapanju satora zamalo da zabije sipku u celo.I tako jedne noci me je davio konopcem od vrece za spavanje user posted image a ustvari sam ja samu sebe davila konopcem od duksa u kom sam spavala.Posle tako dramaticnih dogadjaja za vencanje smo se odlucili posle mesec dana od upoznavanja a svadbu pravili posle 3 meseca bar da jedno drugo nasledimo kad vec pokusavamo sa ubistvimauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 311
14.9.2011 20:20:52   
bokicans
Mi smo se upoznala na fudbalskoj utakmiciuser posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 312
14.9.2011 20:28:26   
Adriana83
Ja sam mm upoznala u teretani. On dosao da muva ribe a ja da smrsam user posted image .On je bar uspeo u svojoj nameri,ja evo i 10 godina kasnije nikako da smrsam.

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 313
14.9.2011 20:30:52   
World
u diskoteci.... user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 314
14.9.2011 20:31:32   
ikacc
Mi smo se upoznali u restoranu, bio je konobar, mnogo simpatican i pravi smeker... Zapazio je pice koje narucujem, i svaki put kada bi otisla sa drustvom, pre nego izgovorim sta cu piti , on kaze umesto mene, to mi je bilo simpaticnouser posted image .... Tako smo se upoznali, druzili, druzili, dok nisam shvatila koliko je predobar, neiskvaren, bas , bas drugaciji od drugih...I posle 5 godina provedenih zajedno, resili smo da vesu pretvorimo u brak.. Tako smo sada 2 god , u braku ili 8god.zajedno, i nije mi dosadio Nema neku lepotu , nema neko bogatstvo , ali je meni bilo najbitnije da je znao (i sada naravno ) da me postuje, ceni , voli, obraduje, iznenadi... Moja dusa, i sreca najveca, moje NAJvece bogatstvo.. user posted image user posted image

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 315
14.9.2011 20:41:51   
tijana86
Mi na chatu preko  mobilnog iz ciste zezancije , a vo skoro pa smo 4 godine u braku!

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 316
14.9.2011 21:57:00   
vonavoj
na fakultetu,u amfiteatru..prva godina faxa,pocetak...i do tada smo zajedno..sto znaci 8 godina u novembru!!user posted image user posted image
imali smo par zajednickih prijatelja i tako su nam se drustva spojila.a bili smo ista grupa!user posted image i od tada smo nerazdvojniuser posted image
on je mene zapazio po mojim grudima,a ja njega po visini i plavim okamauser posted image user posted image user posted image visoka zena gleda samo visoke muskarce!user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 317
18.9.2011 23:19:44   
Dove
1.4.2006.
Probudila sam se u 5 posle podne jer sam radila do 7 ujutru.Diskoteka.April mesec,leti se ne radi,i vec me hvata frka za posao.Sedim i pijem kafu kad na TV oglas POTREBNE RADNICE ZA RAD U VARVARINU!Ja pozovem,covek mi lepo objasni da nisam sama da imam tri cimerke,obezbedjen znaci stan,plata 15 000 ma super.Ja zapalim prvim busom.Imala sam vremena samo da spustim torbe i odmah ajd u lokal.Kafanicaq u centru,ogromna i tu Tombola.Prodavala sam listice.I te prve veceri sam ga videla.Kad sam prisla njegovom stolu i kad je podigao pogled meni su svi listici poispadali iz ruku.Nisam umela da se pokrenem.Tuznije okice nikad nisam videla.I dan danas znam da mu se zagledam u oci,a on zna zasto je to tako i odmah mi se smeje.Rekla sam sebi ovo moram da juser posted image pa nek mi je zadnje.Nisam ni sanjala udaju.
Nadjem nekako broj telefona,krenu porukice drz tamo drz ovamo...i ja saznam da on ima semu sa nekom ribom u koju je ludo zaljubljen,ali ona u njega i ne toliko.Ja odlepim.Ne zato sto mi to smeta,nego sto mi je to precutao.Aman ja samo jedno hocu od tebe sta me koj moj pravis budalom?Prestanem ja da se vidjam sa njim...
Nakon nekih par nedelja zove on,dolazi na tombolu a ja da svisnem al ga kuliram.I onda 18.5.2006.odemo mi kolima u neki sumarakuser posted image a ono hvala Bogu karavan,inace gde bih se smestila sa 180cm?Bi sta biuser posted image on mene dovezao do stana i ja mu kazem ovako
JA SAM OD TEBE DOBILA STA SAM HTELA.STO SE MENE TICE VISE NE MORAS NI DA MI SE JAVIS!!!
Nije mogao da veruje sta je cuo.Valjda sam ga dirnula u sujetu pa je bilo u fazonu sta mislis ti o meni???Eto ima tome jos malo sest godina.28.5. nam je godisnjica.A ja i dalje pored njega drhtim isto kao i tad!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 318
19.9.2011 0:45:42   
degu
Ja sam mog upoznala kad sam imala 9 godina. Nismo odmah započeli romansu, nije bio baš takav pedofil user posted image
Odrasli smo u istom društvu, a ja sam celo detinjstvo bila zaljubljena u njegovog rođenog brata, mog sadašnjeg devera user posted image
Kad sam malo stasala user posted image našli smo se na jednoj žurkici, sa puno alkohola i nekako sasvim spontano se poljubili. Bila sam oduševljena poljupcem i onako bez dlake na jeziku sam mu i rekla:"Kako se ti divno ljubiš" :)))
Ali sutradan ja nisam htela ništa više od toga i rekla sam mu da nisam zaljubljena u njega :) A on meni da će biti uporan i da ja ni ne znam da sam zaljubljena u njega :)))
I bio je uporan, ali nije smarao paćeničkim izlivima emocija, nego me je osvajao karakterom, humorom. Postali smo najbolji drugovi i počeli intezivno da izlazimo, a svaki naš izlazak završio bi se na nekoj klupici u ljubljenju do zore. A od zore opet po starom, drugovi i ništa više.
Dok ja konačno nisam shvatila da moram da ga čujem svaki dan, da želim da ga uhvatim za ruku dok šetamo i da mnogo volim da se ljubim s njim.
Trebalo mi je 7 meseci da to shvatim, ali nije bilo kasno.
Prošlo je 9 godina od tad i skoro 10 od našeg prvog poljupca, a mm je i dalje moj najbolji drug user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Dove)
Direktna veza do poruke: 319
19.9.2011 0:51:11   
hanka
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...........................................
Lepa prica bas sam se raznezila nesto

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 320
19.9.2011 0:54:24   
degu
Eto i ja sam sad kad sam se podsetila user posted image
Ne mogu da verujem da se poznajemo 18 godina user posted image

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 321
19.9.2011 0:56:06   
madre
degu, divnoooouser posted image
tvoja prica je neverovatno slicna mojojuser posted image ali, ne mozes da verujes kolikouser posted image mm je takodje bio moj najbolji drug, i ostao naravnouser posted image
nemam vremena sada da pisem, ali samo da znasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 322
19.9.2011 1:00:20   
degu
Imamo mi mnogo toga zajedničkog, vidim ja user posted image
Nego ostala si nam dužna,da nam ispričaš priču čim budeš imala vremena user posted image

< Poruku je uredio degu -- 19.9.2011 1:01:19 >

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 323
19.9.2011 1:12:02   
madre
da, cak smo i isto godiste izgledauser posted image laku nocuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 324
9.11.2011 15:31:57   
Anoniman
Mm i ja se upoznali na nekom forumu. Ja vec  nesto malo vise  od godinu dana nakon razvoda od bivseg nisam nigde ni izlazila, zapala u depresiju, zesca kriza. samo isla na posao i blejala po netu. tako naletesmo jedno na drugo. Izjadasmo se jedno drugom, razmenismo iskustva sa bivsima... Onda je krenula klasika...volis pse ja odgovaram da volim i da planiram labradora da kupim,, a on meni...nemoj, imam ja.  Onda je mesecima trajalo navaljivanje da se vidimo licno, a ja nisam htela ni da cujem. medjutim nakon dugo razmisljanja, ja prelomila i pristanem na  sastanak user posted image . Na trecem smo se vec dogovorili da cemo ziveti zajedno. Toliko brzo sam uletela u sve da nisam ni razmisljala da li me je nesto lagao. Ipak svako zeli da sebe predstavi u sto boljem svetlu, a drugo je ziveti zajedno.
I slagao me je.. u stvari mnogoooo je bolji nego sto se predstavio  i ima tri psa a ne jednog user posted image Zajedno smo vec skoro 3 godine i obozavam ga, ludo se volimo, uzivamo jedno u drugom. Oslonac mi je najveci u zivotu koji sam ikada imala!!!!! Savrsen muskarac za mene user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Pomozite za odabir imena
anajid

Cekamo blizance i dvoumimo se oko imena.Dajte nam svoje misljenje.

Aleksa i David (50%)

Damjan i David (20%)

Aleksa i Damjan (29%)

Ukupan broj glasova: 206

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here