nina26
|
Inspirisana vasim divnim pricama, potrudicu se da u kratkim crtama ispricam moju 'Vako, ja tada bila u ozbiljnoj vezi, ali koja je polako pucala po svim savovima...drugarica moja se skonta sa jednim likom(ja ga pritom ne poznajem). izadjemo nas dve jedno vece, ja okrenuta ledjima ka ulazu, i drmne ona mene, kaze evo ga ovaj moj, prvi je na ulazu,okreni se brzo da ga smeknes i da mi kazes kakav je pre nego sto dodje do nas. okrenem ti se ja tako,a u medjuvremenu dok sam se ja "okretala" moj muz umesto njenog frajer udje prvi, i ja umesto da vidim tod grugog, vidim mog dragog, koji je usao u velikom stilu, cim je cuo muziku podigao je ruke ja se okrecem ka drugarici i rekoh wauuuu, kakav frajer..kaze ona stvarno ti se svidja???reko sta svidja,extra je, svaka cast!ona opet u neverici, ma jel stvarno tolko dobar rekoh jeste zeno sta ti je,kad ona da pogleda, i zabezekne se"jbt, pa ovo nije ovaj moj, ali ko mu je ovaj ortak ispostavi se to mu je ortak koga moja drugarica nije znala, mi se tako tu upoznamo, mali se primi, ja i nisam jer sam volela drugog, ali mali bio uporan, ja vec na raskidu i posalje on meni buket cveca kuci, sa sve posvetom, a u tom trenutku ja se svadjam sa bivsim na vratima, i jos kad je video ono cvece aj zdravo, kraj definitivno, a mm napisao CEKACU TE KOLIKO GOD BUDE BILO POTREBNO sve je posle istorija, uzeli se u roku od godinu dana, i sad radimo na prosirenju porodice
|