Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.4.2012 8:50:11
|
|
|
|
Maslacak15
|
ladojedac, To su druge jedinice! u miu/ml a mi smo gore pisale u ng/ml. Po tim jedinicama 90 jeste ok ali 500 je previsoko!!! Ali da u pravu si, ako si jednom imala visok prolaktin treba da obracas paznju na njega i da ga kontrolises. Jer on se brzo vrati, iako si ga oborila bromokriptinom...Procitaj na threadu o prolaktinu imas jos vise informacija. Da se vratimo ovde spermiogramima.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.4.2012 10:08:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mm je poceo da kaslje i da mu curi nos, pred samu vto. Bojim se da lekovima ne unistimo i ovo malo spermica sto ima, a dr kaze da tek ako je bolestan bice los spermogram. Sta mislite sta je bolje da uradimo? Ja nekako nisam za lekove, ali....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.4.2012 22:35:23
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala ti maslacak,moracu da proverim a muzicu se blizi kontrola posle profertila,jos malo... jedva cekam rezultate...valjda su bolji nego do sada
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 12.4.2012 14:26:36
|
|
|
|
neron
|
suncice nemoj muzu samo davati limun ni slucajno.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 12.4.2012 17:08:50
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: neron suncice nemoj muzu samo davati limun ni slucajno. Zasto
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.4.2012 16:47:07
|
|
|
|
Maslacak15
|
Zdravo Maraj, Evo me i ovde. Spermiogram nije sjajan ali nije ni los. Totalni broj je ok, koncentracija isto kao i morfologija. Jedini problem je pokretljivost. Trebalo bi da je iznad 50 % za progresivno pokretne a+b. Ali s obzirom da je broj veliki mislim da je realno da bi moglo da funkcionise i najnormalnijim prirodnim putem. Kao sto sam pomenula ja bih ti preporucila l karnitin i l acetil karnitin za pokretljivost.Oni su i osnovni sastojci u skupim preparatima koji se distribuiraju na trzistu.Trebalo bi da mozes da ih nadjes u apoteci pojedinacno, uzimaju ih cesto sportisti jer bagotvorno deluju na oksidativni metabolizam.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.4.2012 21:05:20
|
|
|
|
Maraj
|
Hvala Maslacak. Inace, rekla sam ti taj spermiogram je rezultat korisnjenja nolvadex-a 72 dana inace je bio nesto losiji. Probacemo i sa l karnitinom. Hvala na savetima...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 19.4.2012 13:45:19
|
|
|
|
lalojedac
|
kakva su vam iskustva sa profertilom?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 20.4.2012 16:36:14
|
|
|
|
sojcica
|
I moj dragi je dobio da pije profertil.Dr,koja mu je to prepisala,kaze da su jako dobre,videcemo.Skupe su,pa ne bi bilo dobro da nema rezultata
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 10:22:19
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala sojcice,mi bi trebalo da radimo kontrolu za par dana pa cu ti javiti rezultate ali i mi bas verujemo u ovaj lek!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 12:01:43
|
|
|
|
Jole84
|
I mm u ponedeljak radi spermogram,pa vam pišem rezultate Maslačak,na nos ću da ti izađem
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 12:36:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
Uvek tu za tebe Jole- Na duznosti Javi se !
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 12:38:22
|
|
|
|
Jole84
|
Šta bismo mi bez tebe čak je i mm počeo da pita-šta kaže maslačak
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 12:57:40
|
|
|
|
hanka
|
Di radi ponedeljkom koji lab? Pitam zbog mm on bi mogao samo ponedeljkom zbog posla
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:02:32
|
|
|
|
Jole84
|
U Human,isto i mi se jedva ukombinovali zbog posla. Tamo radi Dejan Mitić na analizama,pa mi dr preporučio njih.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:08:40
|
|
|
|
hanka
|
Jel to kod lutkarskog pozorista?Koja je cena ?Jel se zakazuje i ima li guzve?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:12:00
|
|
|
|
Jole84
|
Da,tu je-2500,a baš ih hvale zbog validnih rezultata.Mi smo hteli juče ili danas ali taj dr koji radi analize nije tu,pa prvo dogovore sa njim pa onda zakažu.Imam broj,ako hoćeš poslaću ti na pp.Nema gužve,samo je bitno da se uklope se dr.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:14:49
|
|
|
|
hanka
|
Molim pp
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:16:46
|
|
|
|
Jole84
|
Odmah stiže madam
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:27:59
|
|
|
|
*Maki*
|
I moj muz radi u utorak spermogram,bas cemo da imamo o cemu da pisemo Cena je 1600 dinara u Konzilijumu u Bgd-u
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 13:30:51
|
|
|
|
Jole84
|
Lelee jadni oni,ima da štucaju danima Navijam
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 17:46:37
|
|
|
|
sojcica
|
Nama je Dr,vec procitala rezultate i dala terapiju,ali je zurila na carski,pa nisam stigla da je pitam koliko je losa situacija.Danima blenem u ove rezultate,ko telence u bukvar.Ic,ne razumem
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 21.4.2012 18:23:06
|
|
|
|
ivannna
|
sojcice pa sta kazu rezultati,napisi mozda ti neko od nas pomogne!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 16:12:38
|
|
|
|
sojcica
|
Evo rezultata:-Likvefakcija do 60min; -Konzistencija normalna;Zapremina ejakul. 3,9 (2-7); Ph 8(7,5-7,8);-Br.sp 10(20-250);Br.sp 39(>50);-Progres.pokretni 0,18(>0,25);-Sporo pokretni 0,06(>0,10);Pokretni u mestu 0,15;Nepokretni 0,61;Broj leukocita 0,98(<1.0);Ostale celije 0,84;Vitalnost 0,47(>0.5)-Normalne forme 0,45(>0.60);Abnormalne forme 0,55(<40);Vidi i sama,po ref.vrednostima da nije dobro,ali neznam koliko nije dobro,pa ako je neka od vas raspolozena da mi prevede i malo pojasni situaciju.Ivannna,hvala na podrsci.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 22.4.2012 16:26:00
|
|
|
|
degu
|
Sojcice spermogram je loš i broj i pokretljivost, ali ono što je dobro to je da je spermogram veoma varjabilan i dosta se može popraviti. Ako je imao i najmanju prehladu a pogotovo temperaturu u skorije vreme, moglo je uticati na rezultat. Naš spermogram je bio daleko lošiji od vašeg, tek sad m ima spermogram sličan vašem, sa malo boljom pokretljivošću. Napravi onu vitaminsku bombu sa medom i semenkama, pisala sam na trećoj strani u ovoj temi, vitamina C, Profertil, matični mleč i popraviće se sigurno. Trebao bi kod urologa da ode da utvrdi uzrok lošeg spermograma, u svakom slučaju stanje nije sjajno, ali nije ni najgore i može se popraviti.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?