Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2014 21:55:22
|
|
|
|
pocahontas
|
tek sad vidim...dolazim i ja, sta je na kraju dogovor, gde i kad?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2014 22:03:14
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Nm ajde onda ti biraj mesto gde ti odgovara, ja cu bez dece najverovatnije pa mi je onda svejedno. Ma ne, nisam rekla da se me ide u Scenario vec samo da ce potencijalno biti bas guzva tamo tad.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 13.9.2014 8:46:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja ne znam kad cu biti u ponedeljak slobodna, pocinjem da radim, sutra cu znati sta i kako!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.9.2014 22:46:16
|
|
|
|
New Mom
|
Sta bi na kraju? Ja licno nista me znam jer mi Kolja bas slinav, pa zavisi kakvo stanje bude ujutru.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.9.2014 23:17:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni je D isto slinava nemam pojma ni da li cu je voditi u vrtic isto kao kod NM zavisi sve od nje (kao i uvek)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 7:00:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I... jel kafenisemo il odlazemo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 7:10:17
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni je L do 10:45(moram da je uzmem) u skoli ako budete jos tamo javite mi pa ako uspem zbog posla (da vidim prvo kakvo je stanje) dolazim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 8:00:03
|
|
|
|
New Mom
|
Kaca u vrticu al vodim Kolju sad u DZ. Tako da ja otpadam.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 9:29:12
|
|
|
|
bubulence
|
ja stizem u sredu u NS pa ako neko bude raspolozen za kafenisanje neka se javi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 10:59:06
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam raspolozena sutra ili prekosutra
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 11:10:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bubulence ja racunam da ce D u sredu biti u vrticu opet skoro ceo dan i nadam se da nece traziti da budem pored vrtica vec da mogu malo da se svrckam pa eto mene onda
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 11:23:14
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ne znam u kojim terminima će Daria ići u vrtić sutra kad krene u ovaj novi, jer nemam pojma još uvek kad im jepoludnevno, ali ako b udem mogla, možda sam i ja za.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 11:29:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja imam kontrolu kod dr ali sam slobodna do 12:30 ili od 13:30. Vi se dogovorite kako vam odgovara pa ako uspem da se ukolpim,super.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 11:44:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja mogu u sredu u 11h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 16:48:28
|
|
|
|
bubulence
|
ja idem na komisiju. tamo cu stici oko 10, pretpostavljam da se necu zadrzati duze od sat vremena... pa ako vam odgovara sreda, posle 11-11:30, javite se na dve dvojcice tri trojcice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 17:08:52
|
|
|
|
isidora88
|
hocemo onda sredu 11h? gde cemo?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 18:26:50
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bubi, ako ides tamo gde je socijalno,zavrsices za 15 min. Trudnice idu preko reda. Vi javite gde.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 19:10:51
|
|
|
|
isidora88
|
hocete kod socijalnog negde? taman mi blizu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 19:14:50
|
|
|
|
bubulence
|
posto ja vodim Emu sa sobom odgovara mi neka igraonica, moze Mogli gde smo bile za deda mraza... i moze u 11, stim da mozda zakasnim koji minut...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 19:14:57
|
|
|
|
bubulence
|
posto ja vodim Emu sa sobom odgovara mi neka igraonica, moze Mogli gde smo bile za deda mraza... i moze u 11, stim da mozda zakasnim koji minut...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 19:16:09
|
|
|
|
dunja RR
|
I ne zaboravite sličke
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 19:30:48
|
|
|
|
isidora88
|
moze mogli
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 20:15:00
|
|
|
|
Torbica
|
Ja mogu samo popodne.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 20:23:56
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja mogu samo popodne. I ja. Hajde se sledeći put organizujte popodne, rado bih popila kaficu i povela dečicu da se druže s vašom.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 20:41:07
|
|
|
|
bubulence
|
a kada vam je to popodne? ja sam u NS do 5-6
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?