Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 8:46:14
|
|
|
|
isidora88
|
ako je prepodne dolazim, ako je popodne ne mogu jer mi dolazi mm.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 8:47:40
|
|
|
|
bubulence
|
ma ja sam rekla da mogu i pre podne i posle podne . posto sam u gradu do 5-6 popodne...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 8:57:49
|
|
|
|
isidora88
|
ak te ne mrzi 2 puta da kafenises, eto me
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 9:00:18
|
|
|
|
bubulence
|
naravno da me ne mrzi ... posalji mi br na fb da imam, i javim ti kada zavrsim u socijalnom, moze? a ko hoce jos da kafenise pre podne neka nam se pridruzi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 9:12:21
|
|
|
|
isidora88
|
poslala
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 9:43:09
|
|
|
|
lelaigor
|
Auh, ja vas ništa nisam pohvatala. Nek neka napiše koji su sve termini i gde se sve nalazite, pa možda u neki termin uskočim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 9:46:04
|
|
|
|
bubulence
|
prvi siguran je od 11 u Mogliju, preko puta Z.O. Vuka. drugi je oko 4, lokacija nije utvrdjena.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 9:50:26
|
|
|
|
lelaigor
|
Popodne ne mogu sigurno, D je u vrtiću a ja idem na minival. Možda dođem sa D. u taj termin u 11h. Mada ona malo kašlje, ne znam koliko vam je to problem, ali ide redovno u vrtić, rekoše da nije bolesna. Ako nam se ništa ne iskomplikuje, dolazimo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:02:59
|
|
|
|
Didy
|
Gde se nalazimo sutra popodne? Meni je svejedno jer ću se svakako dovozati autom, samo dajte adresu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:15:38
|
|
|
|
Torbica
|
Didy, hocete Starli? Nemam ideju gde!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:29:35
|
|
|
|
Didy
|
Meni je baš svejedno, sve može što se mene tiče, samo recite gde da dođem. Mojoj deci je svuda dobro, meni je bitno da vas vidim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:37:32
|
|
|
|
bubulence
|
lelo sta ima veze sto kaslje... samo dodjite, obavezno... didy, torbi meni je svejedno, a gde je taj starli?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:37:54
|
|
|
|
Torbica
|
Starli je blizu Akse, samo malo nize prema gradu, Bulevar Vojvode Stepe, ima putokaz gde se skrece, lako se nadje. Ako Bubi odgovara, nama odgovara, moji klinci bas vole, radni je dan, ne verujem da ce biti guzva.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:38:52
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, evo ja baš gledam na mapi - Novo naselje, Bulevar Vojvode Stepe 56, tvoj kraj.
< Poruku je uredio Didy -- 16.9.2014 17:39:14 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:39:04
|
|
|
|
bubulence
|
a da Boze, pa zivela sam na 500m od Starlija... nego, moramo da promenimo 2-3 busa da dodjemo do te igraonice... ali ako svima ostalima odgovara snaci cemo se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:39:49
|
|
|
|
pocahontas
|
u koliko sati?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:40:19
|
|
|
|
Didy
|
Gde tebi, Bubi, odgovara? Torbica i ja smo autom, nama je svejedno.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:43:28
|
|
|
|
bubulence
|
ovako, ja ujutro kafenisem prvo u Mogliju, posle toga sam na Grbavici, a bez kola... znaci odgovara mi sve gde mogu stici jednim busom od Cara Dusana... Poc, oko 16h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:45:22
|
|
|
|
Torbica
|
Hocete da sednemo gore u Merkator, to je tu blizu Grbavice, decica mogu u igraonicu, a mi da caskamo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:45:27
|
|
|
|
Didy
|
Bubi, majku mu, reci tu i tu u toliko sati i da završimo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:48:16
|
|
|
|
Didy
|
Igraonica džamglmania Čula sam da je ovde jako dobro, a ima i napolju, blizu je Tina, mogli bismo i nju zovnuti. Ne znam da li ti dovde ide samo jedan bus, pretpostavljam da ne.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:49:28
|
|
|
|
bubulence
|
daaaaa ,na Dzanglmaniju sam juce i mislila, bila sam tamo, odlicna je! ja sam za! sada cu joj pustiti poruku
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:50:00
|
|
|
|
bubulence
|
ma tamo stignem peske za 15 min, ni ne treba mi bus
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 17:52:40
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence ma tamo stignem peske za 15 min, ni ne treba mi bus Eto, super! Nisam znala u kom si delu Grbavice. Ostale ženice, da li vam odgovara Džanglmanija u 16h sutra?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 18:05:31
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: bubulence lelo sta ima veze sto kaslje... samo dodjite, obavezno... didy, torbi meni je svejedno, a gde je taj starli? E, pa onda verovatno dolazimo. Mm mi je rekao: Ako opet ispališ te žene i ne odeš na kafu, nemam reči. Mogli u 11h?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?