Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 21:01:17
|
|
|
|
Torbica
|
cujemo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 21:20:14
|
|
|
|
isidora88
|
ja popodne ne mogu ove nedelje, mogu sledece.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 21:29:15
|
|
|
|
mamin mish
|
I ja bi volela da vam se prudruzim. Odgovara mi kao i isidori ove nedelje prepodna a sledece posle.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 21:42:11
|
|
|
|
Torbica
|
Nalazile smose i pre i popodne, nekad sa decicom, nekad same. Kad je lepo vreme, decica se izigraju, e sad, jesen je....jos od letos
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:40:58
|
|
|
|
bubulence
|
mi mozemo i dva puta da kafenisemo u sredu , tj ja da kafenisem a Ema da se igra . samo me sutra obavestite da znam !!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:44:15
|
|
|
|
Torbica
|
Hocemo drage, pa dobro, Didy, Bubi, ja i jos neko, sreda popodne?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:49:47
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a kada vam je to popodne? ja sam u NS do 5-6 Ja sredom do 14h imam časove, pa odem po decu u vrtić i dok dođemo do Novog Sada treba nam još sat vremena, znači najranije u 15:30h.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:51:07
|
|
|
|
Torbica
|
Ne mogu ni ja pre 16h, taman.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:53:21
|
|
|
|
bubulence
|
odlicno, odgovara nam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:56:59
|
|
|
|
Torbica
|
Bas se radujem, vec sam bila down.... bas volim da vidim zenice sa kojima rado caskam!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:57:37
|
|
|
|
pocahontas
|
stizem i ja, bar se nadam, gde je randevu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 22:59:05
|
|
|
|
Torbica
|
Negde gde ima igraonica?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:05:25
|
|
|
|
bubulence
|
da da, ja vodim i moj paketic... mada i ne moram, imam gde da je ostavim posle 1 ... ali ako vi dovodite decu povela bih i ja nju da uziva...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:18:52
|
|
|
|
Torbica
|
Sa decicom, mozda O klub, Mogli, Merkator? Dolazimo gde god odlucite.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:26:56
|
|
|
|
Didy
|
Kako god vi kažete, nama će odgovarati.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:34:08
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Meni je mozda i jos bolje popodne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:35:41
|
|
|
|
bubulence
|
meni se Merkator bas i ne svidja jer je ono sto nazivaju igraonicom bas malo. ima i na novom bulevaru, tamo blize gsp-u odlicna igraonica. ne znam tacno kako se zove ali mogu sutra da saznam. to vam je najblize a meni je svejedno jer cu dolaziti sa Grbavice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:37:09
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjalice u kom si ti delu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:37:41
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Meni je isto ok. Ja dolazim sa Nove detelinare tako da mi je svejedno.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.9.2014 23:43:33
|
|
|
|
bubulence
|
odlicno, taman da prosetamo stomacice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 5:49:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mame mogli je ok, samo me zanima da li su tamo tete da cuvaju decu? Ja nekako uvek budem u korak sa mojom curom dok je ona u igraonici. Za svaki slucaj, tako da ako se ja pojavim sa detetom meni nista od kafenisanja kao i na deda mrazu.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 7:21:33
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne dolazim, lepo se provedite.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 7:27:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja cu vam se pridruziti neki drugi put, jos uvek kasljem ko magarac. Zelim vam lep provod
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 8:20:12
|
|
|
|
lanajelena
|
Ako mogu da biram onda cu popodne ,jedino sto moja deca imaju neku fobiju od Moglija ,ali necu da vam kvarim merak,gde god dogovorite trebalo bi da mozemo da se iskombinujemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.9.2014 8:22:32
|
|
|
|
bubulence
|
u ovoj drugoj igraonici je malo veci prostor, mozda je zato bolje nego Mogli... Isi,mm, pa ajde pre podne. Ljiso, u obe igraonice su tete koje cuvaju decicu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?