Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 14:02:15
|
|
|
|
bubulence
|
da da, sutra svakako ostaje da se druzimo u Mogliju. nego sam pokusavala da se organizujem i za danas popodne. ali E je dobila i proliv . samo da do sutra prodje jer nemam kome da je ostavim...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 15:43:19
|
|
|
|
lelaigor
|
Auh, miš mali. A valjda će proći. Ti javi ujutru ako se odlaže.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 19:07:05
|
|
|
|
Torbica
|
Divna kafica sa dve fenomenalne zenice, ljubim vas puno Didy i Lanajelena!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 19:07:50
|
|
|
|
bubulence
|
bas vam zavidim ... ali neka ste se lepo druzile
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 20:44:48
|
|
|
|
Didy
|
Baš smo se fino družile, kratko, ali slatko. Moji su već u 19:45h zaspali. Pošteno sam ih izmorila. Bubi, izgleda da će kod tebe i mene biti ona čuvena - Kada neće Muhamed bregu, doći će breg Muhamedu. U prevodu - Eto nas kod tebe jedan dan.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 20:53:11
|
|
|
|
17 joka
|
Drugarice imate li neku sličicu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 20:59:09
|
|
|
|
Torbica
|
Koliko god, mnogo mi prija!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:04:52
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka Drugarice imate li neku sličicu E, pa nismo se slikale, sad sam tek skontala.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:05:24
|
|
|
|
branki*
|
bas lepo sto je bilo lepo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:08:04
|
|
|
|
17 joka
|
Didy, drugi put obavezno slicice
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:17:03
|
|
|
|
Didy
|
Ma, mi se toliko zapričamo, da o slikanju ni ne mislimo. A decu sumnjam da bi iko pohvatao da se slikaju s nama. Evo, potvrdiće i Lanajelena i Torbica.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:17:47
|
|
|
|
Torbica
|
Ijaaao, zaboravile Didy, bas tako!
< Poruku je uredio Torbica -- 17.9.2014 21:19:07 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 21:52:50
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Didy Bubi, izgleda da će kod tebe i mene biti ona čuvena - Kada neće Muhamed bregu, doći će breg Muhamedu. U prevodu - Eto nas kod tebe jedan dan. didy uvek ste dobrodosli! bez zezanja, ti vozis vama je i lakse
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 22:07:11
|
|
|
|
Torbica
|
Ako se budete videle prepodne u Scenariju nekad, ja mogu da klisnem na pauzu od pola sata, ako nisam u sali.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 22:15:11
|
|
|
|
bubulence
|
Torbi a ti si vec krenula sa poslom? pa doci cemo u cekaonicu, ima tamo aparat za kafu pa cemo da caskamo .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 22:25:13
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Didy E, pa nismo se slikale, sad sam tek skontala. Pa kako OVO moglo da se desi Torbici?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 22:30:27
|
|
|
|
Torbica
|
NM Zamisliiii, sram me bilo, omanula sam. Izes ga, zapricale se...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.9.2014 22:34:21
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Torbi a ti si vec krenula sa poslom? pa doci cemo u cekaonicu, ima tamo aparat za kafu pa cemo da caskamo . Krenula juce Mnogo mi prija, doduse tek dva dana, ali nova sam zena, tamo nikog ne interesuje hrana, spavanje, nocni podoj Tu sam ja sa vama, koliko god budem mogla!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 8:30:16
|
|
|
|
lelaigor
|
Jel' i dalje važi Mogli u 11h? I jel' moguće da nijedna druga žena ne može osim Bubi i mene? I možda Peace.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 8:32:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ja racunam ako me ne zovu iz vrtica eto mene
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 8:35:06
|
|
|
|
branki*
|
devojke,zelim vam lep provod i da stavite slike posle ovde da vas komentarisemo kao sto smo nislijke
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 8:39:03
|
|
|
|
lelaigor
|
Woohoo, znači Bubi, MiLj, Sanjalica i ja. I možda Peace. Valjda ćemo se setiti da se slikamo. Meni je ovo prvo RR druženje!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 9:13:36
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Didy Ma, mi se toliko zapričamo, da o slikanju ni ne mislimo. A decu sumnjam da bi iko pohvatao da se slikaju s nama. Evo, potvrdiće i Lanajelena i Torbica. ,bas mi je prijalo,kao da se vidjamo svaki dan a slikanje bolje sto nije bilo jer sam ja samo izletela iz stana kad sam cula da ce ipak juce biti druzenje i to u 16h sam saznala
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 10:03:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hajde mame dajte br telefona da neku od vas nazovem danas da vas se javim da ne budem ispala. Ako me zovu iz vrtica onda cu kasniti ali cu doci sa D a ako me ne zovu docicu sama ali se onda bas ne mogu dugo zadrzavati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.9.2014 10:05:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo moj 064/3076311, mi idemo za 11h, ali mi nećemo moći ostati dugo jer D ide popodne u vrtić, pa moramo stići kući na ručak. Mi ćemo krenuti oko 12h kući...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?