Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 21:55:57
|
|
|
|
Didy
|
Ja imam seminar u školi ceo dan.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 22:00:52
|
|
|
|
bubulence
|
tesko, idem sutra i u nedelju u NS, bice mi mnogo i u utorak. javim se kada budem dolazila sledeci put preko dana... lep provod!!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.8.2014 20:56:05
|
|
|
|
pocahontas
|
jel stoji dogovor za sutra?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.8.2014 21:04:05
|
|
|
|
Torbica
|
Naravno! Jedva cekam da te vidim!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.8.2014 21:27:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Drage moje novosadjanke nadam se da cu vam se pridruziti na kafi u skorije vreme. Bas bih volela da vas upoznam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 25.8.2014 22:15:05
|
|
|
|
pocahontas
|
jeeejjj! vidimo se!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.8.2014 9:16:11
|
|
|
|
lanajelena
|
Aaa tek sad vidim,nista onda drugi put,sad ne stizem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.8.2014 9:27:52
|
|
|
|
pocahontas
|
u pola jedanaest se nalazimo, ako stignes dodji!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.8.2014 9:42:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Nazalost necu stici,da sam bar videla juce da sam se organizovala drugacije,nema veze sledeci put sigurno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 26.8.2014 10:07:45
|
|
|
|
isidora88
|
uzivajte, vidimo se drugi put, stigli smo za vikend pa sam jos u frci, perem ves po ceo dan, gosti se smenjuju, nemam vremena jos koji dan dok sve ne dodje na svoje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 14:32:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moze dakle kafa u ponedeljak ujutru?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 16:30:17
|
|
|
|
Torbica
|
Daaaaa!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 17:18:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel jos neko raspolozen Poc LJ, NM...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 18:53:58
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Ja sam tek sada videla. Raspolozena sam za druzenje. Javite samo gde pa cu se dogegati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 20:01:27
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jel jos neko raspolozen Poc LJ, NM... Poslacu im SMS, posle ce da kazu, nismo videle Hehehe! Sanjalice, dobrodosla! Anck, mesto i vreme, ti biras, dolazim i na Mars ako treba.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 20:29:41
|
|
|
|
New Mom
|
Nista ne obecavam 100%. Ispitni rok mi pocinje, sva sam u nekim pokusajima. Gde i kad?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 20:58:52
|
|
|
|
isidora88
|
pih al ste neke, ne zovete ja ne mogu u ponedeljak, imam nesto na faksu oko 12h mogu jedino popodne, ali pretpostavljam da to ne odgovara vecini...
< Poruku je uredio isidora88 -- 11.9.2014 21:00:21 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 21:12:58
|
|
|
|
Torbica
|
Isidora NM, verovatno oko 9-10h, tebi odgovara Scenario, blizu je svega, faksa, kuce. Anck,. sta kazes?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 21:16:06
|
|
|
|
New Mom
|
Kao sto rekoh, pocinje ispitni rok. 80%testova je to jutro, u Scenariju ce biti mrtva kapa. Imajte to na umu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 21:25:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hajde utorak , taman dodje i Isidora. I taman oko 9. Da svratim i ja.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 21:32:10
|
|
|
|
isidora88
|
utorak, utorak
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.9.2014 21:33:49
|
|
|
|
New Mom
|
Anck moze samo ponedeljkom.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2014 7:21:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da nazalost jedino mi je ponedeljak slobodan dan. Nm ajde onda ti biraj mesto gde ti odgovara, ja cu bez dece najverovatnije pa mi je onda svejedno.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2014 7:30:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ja cu kola imati sto posto i u ponedeljak, ali ne znam zbog Dunjinog vrtica da li ce traziti od mene da budem u okolini. Dodjite na salas 325 ili 137 ili jos najbolje u kafanu ALF radi vec od 8
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.9.2014 9:18:01
|
|
|
|
Torbica
|
Ja dolazim gde god da dogovorite, potpuno mi je svejedno.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?