Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.7.2014 15:36:28
|
|
|
|
lelaigor
|
Ja ne znam kad ću već jednom moći da se uklopim, sutra idem kod ginekologa, na UZ i ostalo. Drugi put.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.7.2014 21:33:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
e izgleda da cemo doci i dunjica i ja. Jupiiii samo da mi se planovi ne izjalove. Pozdrav vidimo se ujutru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.7.2014 21:36:50
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.7.2014 21:45:35
|
|
|
|
pocahontas
|
jeee! vidimo seeeeee!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 7:56:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame ova moja jos spava. Hahaha... neverovatno. Do kad ste tamo u slucaju da kasnimo, jos cemo nas dve izgleda morati nositi taji dorucak na posao
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 8:06:05
|
|
|
|
pocahontas
|
pa kontam sat i po, dva cemo sigurno biti...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 8:08:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ok jer moram na benzinsku pumpu pre toga i svasta nesto ne mogu u povratku jer ce biti nervozna jer oko 11 spava. Tako da sam mislila sve da obavim pre. Nadam se da dolaze i cure od Anck inace cu ja jurcati stalno za ovom mojom i nista od moje kafice hahah...Jao i kako da je obucem??? Nisam pametna majke mi izem ti vreme
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 8:18:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi tek sad ustale .. a iskreno jos se mislim sta da radimo jer je kisa padala sve ce biti mokro :((
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 8:20:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hahah jao sad kad svi zakasnimo. Mislim Anck i ja nemam pojma. mi sto posto kasnimo meni treba pola sata do grada a ona nekad i doruckuje pola sata, mrljavi. Ajd ja se nadam da cemo se videti. Jao znala sam a imam kola ma tako uvek kad negde treba da idemo i onda se zurim kao ludak preznojim se dok se popakujemo. Nadam se da cemo se videti.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 8:41:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Devojke od nas nista ovaj put, da sam sama vec bih s enacrtala tamo ovako..nema sanse da stignemo bas mi je zao..nismo se davno druzile
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 12:48:21
|
|
|
|
pocahontas
|
hihihi vidis da si ipak uspela, kratko, ali slatko! a torbica i ja odvalile skoro tri sata bas sam uzivala!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 17:03:57
|
|
|
|
Torbica
|
Devojke, diiiiiivne ste! Poc, takodje!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.7.2014 23:32:44
|
|
|
|
Didy
|
Predivne ste, devojke! Anck, ovaj tvoj anđelak je premeden! Ne sećam se da sam je videla na slikama skoro na rr. Sledeći put vam se priključujem s decom. Kad je repriza? Torbice, kad ti počinješ da radiš?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.7.2014 8:42:04
|
|
|
|
branki*
|
novosodjanke pocahontas,kako su ti lepi zubi i osmeh,stalno se smej!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.7.2014 9:01:11
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Ja sam na godisnjem odmoru ceo avgust
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.7.2014 13:42:40
|
|
|
|
pocahontas
|
branki, hvala! za moj osmeh je zasluzan moj stomatolog
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.7.2014 18:15:38
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja sam na godisnjem odmoru ceo avgust U, Torbi, super! Ja bih došla s decom jedan dan na Štrand na kupanje. Ima li zainteresovanih? Mislila sam da provedemo ceo dan. Dođemo pre podne, okupamo se, kad uprži, povučemo se u hladovinu blizu nekih ljuljaški, peskarnika, tobogana, kuliramo u hladu, pa posle opet na kupanje.
< Poruku je uredio Didy -- 29.7.2014 18:16:47 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.8.2014 10:36:49
|
|
|
|
pocahontas
|
druzenje sl. nedelje?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.8.2014 13:51:43
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 13:34:45
|
|
|
|
pocahontas
|
utorak, sreda? meni odgovara sve sem ponedeljka...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 13:35:46
|
|
|
|
Torbica
|
Moze utorak! Taman i da budemo samo nas dve, jedva cekam! Naravno, pozivaju se NM, Anck, Lanajelena, Isidora, Bubi, Lelaigor, Didy! Jesam nekog zaboravila?! Ljisha je na moru.
< Poruku je uredio Torbica -- 22.8.2014 13:37:35 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 16:43:07
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam na Zlatiboru do 31.og. Lepo se provedite!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 17:48:01
|
|
|
|
pocahontas
|
mozeeee ocemo pre podne? 10, 11h?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 19:41:47
|
|
|
|
Torbica
|
Mozda bolje ranije, 10?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.8.2014 20:29:10
|
|
|
|
pocahontas
|
moze! ostale, javite seeee!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?