Anoniman -> RE: Bračni problemi (2.11.2014 13:18:55)
|
Već duže vreme sam sa vama, neke me čak poznaju i zato sam se odlučila da budem anonimna. Veće probleme u braku imam već neko vreme.Nisam zaposlena ,suprug jeste.Priroda njegovog posla je da je često odsutan a ja sam kući sama sa dvoje dece.Njima sam otac i majka. Kao što i same znate da je posao majke najteži na svetu ali moj supug to ne razume. Ono malo vremena koje provede sa svojom decom je kvalitetno i mnogo dobro se zabavljaju.Ali to je zaista retko. Na meni je sve deca ,kuća,suprug.Dosta sam popustljiva majka i trudim se se što više posvetim svojoj deci ali onda nešto drugo ispašta.Ako sam sa njima vani ,ne stignem da napravim ručak na vreme ili ne spremim kuću.Trudim se da to sve izbalansiram ali nekad ne uspem u tom. Supug dođe s posla nema ručka ,naljuti se.Ili deca skaču ,igraju se,biju on skoči počne da galami na njih bez ikakvog valjanog razloga.Deci nije jasno šta se dešava pa i ona sama postanu nervozna. Onda on ide sam po kući pravi sebi da jede ali usput prigovara kako on nema ženu i kako on sve mora sam.Nekad se toliko duri da ne priča samnom celi dan.A zna da me to boli. Nekad je sve uredu ,ima dobrih perioda. Onda skuplja sve moje male nenamerne greškice i počne da me vređa kako nisam dovoljno dobra majka ni supruga,kako je on često gladan ili pogužvan -što naravno nije istina.Te kako se on trudi da zaradi a ja sam kući ne radim ništa i samo trošim.Što opet nije istina.Na sebe ne trošim apsolutno ništa.Gardarobu kupujem samo i isključivo kad mi treba i to je jednom u 2 godine.Ne šminkam se ,retko se farbam.Pedikir,manikir,depilacije,skupe parfeme i haljine da i ne spominjem. Ulažem u decu ali ne u gardarobu već u same njih.Gledam da uvek imaju raznoraznih edukativnih igračaka bojica,plastelina i sve što je potrebno za kreativni rad. On za sebe uvek nađe komad skupe gardarobe,ima auto kakav je želeo takođe i mobitel.Kad poželi da na miru popije kafu,prošeta,bavi se sportom to i uradi.Ne zanimaju ga moji planovi on samo ode. Roditelji su nam daleko i nemamo nikakvu pomoć oko dece. Znam da mi je preko potreban posao i radim na tome da ga dobijem.Ako dragi Bog da na proleće bi trebala da imam svoj dinar. Ne tražim od vas nikakvo sažaljenje ,samo sam htela da ovo podelim sa vama-lakše mi je.
|
|
|
|