RE: Bračni problemi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

mirkam -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 10:36:27)

Jao Free ja mislim da ako se sada vratiš,nikada više nećeš skupiti hrabrost da opet odeš,a on će biti još gori misleći da ćeš opet otići.
Jako teška situacija.Nemam ništa pametno da ti kažem.Budi jaka,hrabra,moraš zbog bebe.Želim ti da se sve što prije završi najbolje što može po tebe i bebu [sm=smiley31.gif]

mali_mis -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 10:52:40)

Budi hrabra, ne padaj na provokacije. To radi samo da te psihicki slomi.
Ne javljaj se na telefon kad te zove, ne odgovaraj na sms.

Modessty -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 10:59:59)

free samo hrabro i pametno! Promisli pre nego što napraviš sledeći korak. Želim ti svu sreću ovog sveta!

Olga75 -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 11:01:40)

ako se ona sada vrati to ima dva scenarija , oba uglavnom imaju isti kraj
nasilnici se ne menjaju , oni su perfidni
u svakom slucaju nadam se da ce ona izaci iz tog pakla nepovredjena

choopa choops -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 11:07:34)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ako se ona sada vrati to ima dva scenarija , oba uglavnom imaju isti kraj
nasilnici se ne menjaju , oni su perfidni
u svakom slucaju nadam se da ce ona izaci iz tog pakla nepovredjena

Tome se i ja nadam. Ali s obzirom da se ne javlja, bojim se da je već otišla, a ako je otišla ovo o "nepovređenosti" mi izgleda kao naučna fantastika....Ja vidjeh post kasno, već je bilo prošlo tih pola sata...

Peace* -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 11:12:55)

Možda se žena samo odjavila, ima bebu od 3 meseca ako sam dobro zapamtila.

emicaa -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 11:23:21)

Samo ne slušaj prijetnje,ne vraćaj se,ako se vratiš biće samo gore,misli na bebu šta je za nju bolje,da li da raste uz nasilje ili sa tobom u miru...

choopa choops -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 11:28:56)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Možda se žena samo odjavila, ima bebu od 3 meseca ako sam dobro zapamtila.

Nadam se...

Mala Elena -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 12:06:45)

I ja mislim. Ma pozitivno samo ...

free3 -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 12:32:47)

Drage moje bila sam u pravu. Pretnje su bile samo zastrasivanje. Dosao covek kod mojih roditelja. Ispricao svoju pricu koju su oni culi prvi put kad sam otisla. Dete jedva pogledao i otisao sa suzama u ocima. Nista od pretnji. Sad igra na sazaljenje. On je sve izgubio a ja dobila sve sto hocu. Jednom mu je upalilo sazaljenje ali sada ne. Kaze boli prazan stan. Nisam sigurna da li mu je uopste stalo do deteta.
Imam divne roditelje i sestre i punu njihovu podrsku.
Zao mi ga je ali je sam kriv. Snimke cu ostaviti da me podsecaju zasto sam otisla.
Rekla sam mu da odlazim rekao je idi.
Ufff kako se lakse dise.[sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 13:06:55)

Bravo free [sm=bravo.gif]...pusti ga nek igra i na prijetnje i na sažaljenje i na šta god hoće ti samo hrabro,to što si sad uradila ti je bio najbolji potez.

Žapkić -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 13:59:55)

Free, ne padaj na kartu sazaljenja. Oni igraju veoma prefigano. pritom, napraviće od sebe zrtvu, a od tebe krivca. Moja ti je savet: Ne vraćaj se! Ali, odluka je samo tvoja. Ja sam pogrešila. Bilo je samo još gore. Misli na svoje djete i na to kako treba da odrasta.
Da-igraće on na kartu_detetu treba porodica, da raste sa mamom i tatom-to moj i dalje radi!
Ne, detetu treba zdrava sredina u kojoj će odrastat!!! Bolje je da zivi sa jednim srećnim roditeljem, okruzeno ljubavlju, paznjom , toplinom, iskrenošću, nego da svakodnevno gleda uplakanu majku, smrknuta lica, oseća napetost, strah i sve što iz to ide!

I da- to da će te prijaviti za kidnapovanje deteta-nema ništa od toga! Može samo da laje!!! ti si tom detetu majka!

choopa choops -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 14:32:05)

Bravo za odluku! [sm=bravo.gif] I novi početak!

Kata90 -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 14:41:47)

Free3 bas mi je drago sto si se opametila.....sad ce tebi i bebici mnogo bolje biti to sigurno[sm=bravo.gif]....samo glavu gore i guraj dalje,neokreci se nazad......

Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 16:18:09)

Free, ti si samostalna žena, imaš svoje parče hleba, čuvaj i sebe i dete.
Jednom je Peace pametno rekla "detetu je potrebna zdrava majka", u drugom kontekstu ali je debela mudrost. Ja ja bih rekla "detetu je potrebna srećna majka" i srećno okruženje.
Puno sreće vam želim oboma [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Bračni problemi (29.10.2014 16:27:31)

Free,svaka čast!

free3 -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 7:58:05)

Hvala drage moje na razumevanju,podrsci i savetima. Mnogo mi znace.
Jos uvek nisam svesna svega ali lakse disem.
Sto on kaze ti imas sve oca,majku,dete,sestre a ja nemam nista samo prazan stan a za koga,kad nema ni tebe ni bebe.
Izabrao je sam da igra tu igru.
Zelim mu srecu al bez mene.
[sm=bravo.gif]

Žapkić -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 12:31:06)

IZVORNA PORUKA: free3

Hvala drage moje na razumevanju,podrsci i savetima. Mnogo mi znace.
Jos uvek nisam svesna svega ali lakse disem.
Sto on kaze ti imas sve oca,majku,dete,sestre a ja nemam nista samo prazan stan a za koga,kad nema ni tebe ni bebe.
Izabrao je sam da igra tu igru.
Zelim mu srecu al bez mene.
[sm=bravo.gif]

Free, nemoj da dozvoliš da manipuliše tobom. To što ima prazan stan-sam je do toga doveo. Mogao je da ima sve-i zenu, i dete, i porodicu. Izabrao je da glumi badžu-e, sad-neka mu-neka vidi šta je imao i šta je mogao da ima.

choopa choops -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 13:55:14)

IZVORNA PORUKA: Žapkić

IZVORNA PORUKA: free3

a ja nemam nista samo prazan stan a za koga,kad nema ni tebe ni bebe.

[sm=bravo.gif]

Free, nemoj da dozvoliš da manipuliše tobom.

[sm=smiley20.gif]

Ako ikad osjetiš da ti ga je žao, pusti sebi te snimke što imaš - da se resetuješ.

Daleko mu lijepa kuća!

Modessty -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 14:00:35)

free srećno! I pridruži nam se i na lepšim temama! [sm=smiley1.gif]

free3 -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 21:49:05)

Hvala :)
Jos uvek nisam zavrsila sa ovom problemom.
Danas sam mubodvela dete da bude ceo dan kod njega ali ja nisam ostajala. Vratio ga je ranije pod izgovorom da ide na hitno na posao.
A pola sata nakon sto sam uzela dete poslao je poruku o samoubistvu.
Zvala sam njegovu sestru bliznakinju i sve joj ispricala ali je zena daleko odavde. Ona ga zvala nije se javljao, zvala sam i ja isti nije se javljao. Otisla sam do stana zvonila na intrefon covek otvara ali nisam imala snage da se popnem. Satima me zove i salje poruke. Cak je i sestri poslao pouku da mi kaze da mu se javim ali joj se ne javlja na pozive.
Ovo je strsno kako covek moze psihicki da oboli. Njemu nije stalo do deteta on hoce mene.

NadaR -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 21:55:28)

Samo jedna stvar _ Ne nasjedaj na prazne price! [sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 21:57:30)

free ne brini, nece izvrsiti samoubistvo, da hoce ne bi ti to ni rekao. to je njegov nacin da pokusa da te vrati a ti budi pametnija pa ne nasedaj

Kata90 -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 22:02:53)

Ma daj molim te,bas da te tolikom budalom gleda.....LAZE te celo vreme....

free3 -> RE: Bračni problemi (30.10.2014 22:10:32)

Na tu pricu sam nasela dva puta. Iskreno sad me bas briga. Nek radi sta hoce (mozda zvuci surovo) jer meni je dosta njega i njegovih monologa.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>