Žapkić -> RE: Bračni problemi (28.10.2014 12:26:54)
|
IZVORNA PORUKA: free3 Htela bi bez suda,tuzenja.,policije.. da se dogovorimo oko vidjanja deteta. Odmah da ti kazem-od toga nema ništa! To je takav psihološki profil čoveka, koji će ti terati inat, pa makar se inatio i sam sebi! Samo da bi tebi kidao živce i pokušao da ti sj**e zivot! Jedno moraž da znaš: Moraš biti jaka, previše jaka, naći snagu za koju niti ne znaš da je poseduješ.Jer, sve je jako mučno . Neko reče da ti je lakše zato što nisi venčana. Nije tačno. Ni ja nisam bila venčana. Prolaziš sve isto kao oni koji su venčani, jedino što ne plaćaš razvod braka. u tome je jedina razlika. Imaš sreću da je tvoje djete mlađe od 3 godine, pa automatski pripada majci, bez ikakve raspravke. On će djete moći da viđa samo 2-3 puta nedeljno , na po par sati, a moguće i da će to biti isključivo u tvom prisustvu, je ti je djete još beba. Kada navrši 3 godine, tek tada može da odlazi kod njega na spavanje. Moj bivši muž je dobio zakonski minimum za viđanje deteta: vidja je utorkom i četvrtkom od 16-19h i ona odlazi kod njega svake druge subote od 17:30 do nedelje u 17:30. Dakle, on nije dobio čak ni jedan ceo vikend da djete boravi kd njega. Žalio se jeste Apelacionom sudu u KG, ja sada čekam odgovor, tj. da me pozovu otuda, ali koliko sam se raspitivala preko advokata i ravnika, Apelacioni sud će odbaciti zalbu kao neaosnovanu.Uglavnom tako rade. Sad-videćemo.
|
|
|
|