superm -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:08:45)
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Boze kako je ovo teska tema,bar za mene u ovom trenutku. Naime sinoc sam dosla kod mojih da ohladim glavu i da razmislim o svemu,da vidim dal mogu dalje ili ne sa mm. Naime situacija je sledeca. Svaki put kada sam otisla kod mojih(on 99% nije hteo da ide samnom) ako sam bila duze od 2-3sata,posle toga nije razgovarao samnom po 2-3dana,ili dok mu nesto nezatreba od mene. Covek se vodio mislju da sam otisla da se vidim sa nekim drugim a ne da sam bila tamo gde sam rekla. Padale su razne uvrede,nekada sam mu odgovorila na njh,nekada ne jer nisam bila raspolozena za svadju. Sve profile na drustvenim mrezama sam obrisala zarad mira u kuci jer je on bio ljubomoran i da se nebi svadjali oko gluposti. Posto sam konacno zatrudnela posle duzeg vremenskog perioda(inace smo imali problem sa spermogramom) kad je video test prvo pitanje je bilo "Cije je?". Nijednog momenta na njemu nisam mogla da primetim da se obradovao ili bar da mu je drago zbog toga. Skoro svaki dan je tortura tipa,ti mene lazes,ko zna cije je dete,ti si negde stalno isla sama,ko zna skime si se jasala,ja cu da radim DNK da vidim dal je moje dete i takve bolesne izjave. Juce je bio vrhunac svega kad mi nije dao kola da idem kod mojih.A lepo sam mu rekla da su mi brata zvali da ide za Rusiju na 6meseci i da hocu da idem da se vidim sa njim,jos sam ga pitala hoce li i on da ide samnom(mada sam znala da nece). Da bih na to dobila odgovor " necemo da idemo zajedno a neces ici ni ti sama" ,pitam zasto "pa eto moze mi se". Ok ako neces ti da ides ja odoh sama,"nemoj da si slucajno sela u MOJA kola i izasla iz dvorista,nemam nameru da sipam gorivo za tvoje kurvanje". Ok necu ti sesti u kola nikad vise u zivotu. Zvala sam ocuha i dosao je po mene. Jedina dobra stvar je sto me moji podrzavaju,sto su i majka i ocuh u fazonu resi sama saobom,ako hoces to da trpis vrati mu se,ako neces nasa vrata su ti otvorena,hvala im za to. zeno, spasavaj zivu glavu dok jos mozes! Strasno sta trpis!
|
|
|
|