RE: Bračni problemi (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 9:15:28)

Boze kako je ovo teska tema,bar za mene u ovom trenutku.
Naime sinoc sam dosla kod mojih da ohladim glavu i da razmislim o svemu,da vidim dal mogu dalje ili ne sa mm.
Naime situacija je sledeca.
Svaki put kada sam otisla kod mojih(on 99% nije hteo da ide samnom) ako sam bila duze od 2-3sata,posle toga nije razgovarao samnom po 2-3dana,ili dok mu nesto nezatreba od mene. Covek se vodio mislju da sam otisla da se vidim sa nekim drugim a ne da sam bila tamo gde sam rekla.
Padale su razne uvrede,nekada sam mu odgovorila na njh,nekada ne jer nisam bila raspolozena za svadju.
Sve profile na drustvenim mrezama sam obrisala zarad mira u kuci jer je on bio ljubomoran i da se nebi svadjali oko gluposti.
Posto sam konacno zatrudnela posle duzeg vremenskog perioda(inace smo imali problem sa spermogramom) kad je video test prvo pitanje je bilo "Cije je?". Nijednog momenta na njemu nisam mogla da primetim da se obradovao ili bar da mu je drago zbog toga.
Skoro svaki dan je tortura tipa,ti mene lazes,ko zna cije je dete,ti si negde stalno isla sama,ko zna skime si se jasala,ja cu da radim DNK da vidim dal je moje dete i takve bolesne izjave. Juce je bio vrhunac svega kad mi nije dao kola da idem kod mojih.A lepo sam mu rekla da su mi brata zvali da ide za Rusiju na 6meseci i da hocu da idem da se vidim sa njim,jos sam ga pitala hoce li i on da ide samnom(mada sam znala da nece). Da bih na to dobila odgovor " necemo da idemo zajedno a neces ici ni ti sama" ,pitam zasto "pa eto moze mi se". Ok ako neces ti da ides ja odoh sama,"nemoj da si slucajno sela u MOJA kola i izasla iz dvorista,nemam nameru da sipam gorivo za tvoje kurvanje". Ok necu ti sesti u kola nikad vise u zivotu.
Zvala sam ocuha i dosao je po mene.
Jedina dobra stvar je sto me moji podrzavaju,sto su i majka i ocuh u fazonu resi sama saobom,ako hoces to da trpis vrati mu se,ako neces nasa vrata su ti otvorena,hvala im za to.

Peace* -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 9:25:34)

Svaka ti čast što si do sada trpela. Ja ustvari nemam šta da kažem, toliko sam šokirana.

bubulence -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 9:25:52)

anoniman nije bas na nama da delimo savete, posebno sto nismo u tvojoj situaciji ali veruj mi da mislim da sa takvim covekom ne bih ostala ni jedan jedini dan!

lanajelena -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 9:26:01)

[sm=smiley19.gif]...najbitnije je da imas podrsku [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 9:39:33)

Sedi i dobro razmisli sta ti donosi zivot sa tim covekom a sta bez njega, i sta ce danas-sutra doneti tvom detetu. Sjajno je sto imas podrsku tvojih, i sto znas da mozes na nekoga da racunas.

dijana1* -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 11:15:25)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Naime sinoc sam dosla kod mojih da ohladim glavu i da razmislim o svemu,da vidim dal mogu dalje ili ne sa mm.

[sm=smiley20.gif]

Uvek je jutro pametnije od veceri.
Najbitnije je da imas podrsku i da sama mozes doneti odluku.
Srecno [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 12:05:32)

Mora da si ga mnogo volela kad si sve to trpela. Ja sam veliki slobodnjak, mi ne bi u vezi bili jedan dan, kamoli sta vise... Teska tiranija!

doktorkakristal -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 21:31:03)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Mora da si ga mnogo volela kad si sve to trpela. Ja sam veliki slobodnjak, mi ne bi u vezi bili jedan dan, kamoli sta vise... Teska tiranija!

slazem se,posebno me zgrozio deo u kome se pita ko je otac deteta,posebno jer ste imali problema sa zacecem,kako god da odlucis glavu gore i misli prvenstveno na bebu i njen buduci zivot

anci kv -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 21:37:09)

anoniman,od tebe zavisi,na tebi je odluka. Imaš dva puta,jedan da odeš,drugi da trpiš jer sa takvom osobom mislim da nema razgovora,kompromisa ni dogovora.
Samo je pitanje koliko možeš izdržati tako i šta je sledeće

Torbica -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 21:49:00)

Niko ne treba da trpi iživljavanje ni po koju cenu. To nije život, to je robija.

dunja RR -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:00:05)

Nikada ne pišem na ovim temama, ne znam, ne volim .. ali ovo me pogodilo, jer znam koja je sreća zatrudneti posle čekanja .. s'tim sve ovo što pišeš mi još dobija na težini. Da li je moguće da postoje takvi ljudi, sada, kada baš trebate da uživate u neizmernoj sreći. Ti očigledno imaš veliko srce, kada si ga primila i voliš ga .. ja mislim da kao što Torbi reče, ni dana ne bih bila sa takvim čovekom.

Ja ti samo želim da doneseš pravu odluku, a samo ti znaš koja je prava [sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:08:45)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Boze kako je ovo teska tema,bar za mene u ovom trenutku.
Naime situacija je sledeca.
Svaki put kada sam otisla kod mojih(on 99% nije hteo da ide samnom) ako sam bila duze od 2-3sata,posle toga nije razgovarao samnom po 2-3dana,ili dok mu nesto nezatreba od mene. Covek se vodio mislju da sam otisla da se vidim sa nekim drugim a ne da sam bila tamo gde sam rekla.
Padale su razne uvrede,nekada sam mu odgovorila na njh,nekada ne jer nisam bila raspolozena za svadju.
Sve profile na drustvenim mrezama sam obrisala zarad mira u kuci jer je on bio ljubomoran i da se nebi svadjali oko gluposti.
Posto sam konacno zatrudnela posle duzeg vremenskog perioda(inace smo imali problem sa spermogramom) kad je video test prvo pitanje je bilo "Cije je?". Nijednog momenta na njemu nisam mogla da primetim da se obradovao ili bar da mu je drago zbog toga.
Skoro svaki dan je tortura tipa,ti mene lazes,ko zna cije je dete,ti si negde stalno isla sama,ko zna skime si se jasala,ja cu da radim DNK da vidim dal je moje dete i takve bolesne izjave. Juce je bio vrhunac svega kad mi nije dao kola da idem kod mojih.A lepo sam mu rekla da su mi brata zvali da ide za Rusiju na 6meseci i da hocu da idem da se vidim sa njim,jos sam ga pitala hoce li i on da ide samnom(mada sam znala da nece). Da bih na to dobila odgovor " necemo da idemo zajedno a neces ici ni ti sama" ,pitam zasto "pa eto moze mi se". Ok ako neces ti da ides ja odoh sama,"nemoj da si slucajno sela u MOJA kola i izasla iz dvorista,nemam nameru da sipam gorivo za tvoje kurvanje". Ok necu ti sesti u kola nikad vise u zivotu.
Zvala sam ocuha i dosao je po mene.
Jedina dobra stvar je sto me moji podrzavaju,sto su i majka i ocuh u fazonu resi sama saobom,ako hoces to da trpis vrati mu se,ako neces nasa vrata su ti otvorena,hvala im za to.

zeno, spasavaj zivu glavu dok jos mozes! Strasno sta trpis!

Leptiric123 -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:16:20)

Superm potpisujem.

Torbica -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:17:52)

Kad pročitam ovako nešto ozbiljno se zapitam šta je sa zdravim razumom? Kakva ljubav? Patologija...

NadaR -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 22:18:13)

Ni jedne jedine sekunde ne bih ostala pored takve osobe. Mislim da bih lakse presla preko prevare nego preko takvih rijeci . [sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:14:49)

I ja se slažem sa većinom da takvog čoveka ne bih trpela ni dana. Posle tih njegovih izjava tipa da dete nije njegovo ja bih se plašila i da ga posle ostavim sa tim detetom jer ako je toliko ljubomoran i daje takve izjave,ko zna da nije u stanju i detetu nešto na žao da učini

Klarita -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:22:24)

O, Gospode Boze, kakav manijak...po meni, da se razumemo
Sama ces ti doneti pravu odluku. Dobro je sto si otisla da razbistris glavu, iskuliraj par dana. Najbolje u svemu tome je da imas podrsku svojih najblizih [sm=smiley31.gif]

Žapkić -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:33:54)

Anonimna, ako ti nešto znači, ja te potpuno razumem. Bila sam u sličnoj situaciji, ako ne i goroj.
Naime, moje dete je dete sa VTO (to svi na RR znaju , kao i priču oko rođenja mog deteta).
Kada sam ja bila trudna, a i kada se T. rodila, njegovi su ga huškali da treba da ide na DNK, jer, zaboga-"tamo nešto može da see pobrka"!!! Da , tamo se sve drzi u buretu, i uzima kome , kako i koliko treba!!!!!!!
Da ne pišem šta sam sve od njegovih dozivljavala, da je to išlo dotle da sui pitali da li će dete biti normalno, pošto je sa VTO!!![sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
Moj ti je savet da gledaš sebe i to dete, da ti takav čovek u zivotu nije potreban. Ovo ti kažem iz ličnog iskustva, jer mi je mnogo zao što priču sa MM završavam sada i što moje dete mora da se razvlači izmedju dva roditelja, umesto da sam tu priču završila kada sam bila trudna. Ne bih mu priznala pravo na očinstvo i ne bih prolazila kroz ovo kraoza šta sada prolazim.
Zelim ti svu sreću, šta god da odlučiš![sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:42:54)

[sm=smiley13.gif]Žapkić [sm=smiley31.gif] nisam znala koliko si se napatila,ali najvažnije ti je da ga makar više ne trpiš, ni njega ni njegovi sa takvim izjavama.Kao što ti reče,žao mi što sada dete treba de se razvlači od jednog do drugog roditelja. Znam kako je jer se tako muči i moja ćera iz prvog braka i osuđena je da sluša svakakve priče ali mislim da će vremenom i sama razlučiti šta je od svega toga istina

Žapkić -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:47:30)

Znaš kako, Viki, svako ima svoju istinu, ali istina je samo jedna ona koju Bog vidi!
Ja ččvrsto verujem u to da će moje dete samo jednog dana shvatiti da sam ja učinila ono što je po nju najbolje.

Klarita -> RE: Bračni problemi (2.6.2014 23:51:10)

Onda, kada postanu majke, zive bile...a, mi ovde da nazdravljamo i otvorimo temu "Nasi unuci i unuke" [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Bračni problemi (3.6.2014 0:47:09)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Onda, kada postanu majke, zive bile...a, mi ovde da nazdravljamo i otvorimo temu "Nasi unuci i unuke" [sm=smiley1.gif]

...i posle tolikog vremena mi ćemo i dalje biti u kafani...onda ćemo piti čajeve za jačanje organizma i prepričavaćemo šta je nekad bilo[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Bračni problemi (3.6.2014 6:22:29)

Anonimna necu da te tesim niti bilo sta, samo cu reci takvi skotovi od oceva uvek dobiju najgoru kaznu za njihove izjave. Dete ce sigurno biti original otac a onda ce njemu biti zao za sve, a ti ces do tad vec preboleti i gurati napred svom snagom radi svog deteta i nece ti biti potreban šonja (sto bi rekao Branko kockica što u gaće tronja). Zena je uvek najjaca kad je sama sa detetom. Dete ce ti dati snage i volje i sve ce biti ok. Tesko je ali evo da se ponovim jer sam vec ovo izjavila na rr. Razvod braka je kao kad se udaris u lakat, JAKO BOLI BRZO PRODJE. I tako je. Bices malo tuzna, ali ces se ipak radovati detetu a onog trena kad dete dodje nema vise tuge jer dete treba stalno da gleda tvoj osmeh na licu.

Torbica -> RE: Bračni problemi (3.6.2014 7:54:57)

Ma ovaj put cak ni ono otrcano - ""sama ces odluciti" mi se ne pise. Ovde je samo jedna prava odluka, zdravorazumska.

branki* -> RE: Bračni problemi (3.6.2014 9:05:03)

anonimna,mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to i to bas sad kad si trudna i kad treba da si okruzena mirom,ljubavlju i spokjem.i sama sam imala krize i krizice u braku,ali mi ostadosmo zajedno..je li uvek bila takva situacija izmedju tebe i tvog m?izvini sto pitam,ali da li je bilo nekih osnovanih sumnji za njegovu ljubomoru?
zapkic,ja sam mislila da si se ti pomirila sa tvojim muzem[sm=smiley13.gif]?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>