Peace* -> RE: Bračni problemi (4.11.2014 8:43:10)
|
To sam ja pokušala da kažem, samo na drugi način. Iskulirati, i napraviti kako tebi godi. Ako tebi godi da ne zvoca zbog ručka, onda ga skuvaj unapred. Ako tebi godi da ne zvoca što deca skaču po krevetu, napravi da ne skaču kad on dođe. Ja to ne vidim kao podilaženje muškarcu već sebi, posebno ako voliš tog muškarca i želiš sa njim da provedeš život. Moraš biti pametna, i podići i njemu i sebi. Recimo, i kod mm sveki nikada ne sedne za sto. Ona seda kada smo svi već ustanemo. Ja sam se trudila godinama trudila da je ubedim da sedne sa nama, ali se to jednostavno ne može, ona to ne može. I mm-u je to normalno, dok kod kuće nikada ne sedne bez mene za sto. Ljudi se čude, al kod moje mame se za stolom kaže "MOLIM TE dodaj mi so!", dok je to kod drugih "E, daj so!" Kod nas je nešto između. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: Torbica Peace, pa zar zamrzavas pored Tupperware-a? Od kad sam se vratila na posao, skuvam preko vikenda u tri ekspres lonca paralelno i jos nesto pride i uredno mi u frizideru stoji u doticnim posudama i dosada se nista nije pokvarilo. Cak ni spremljeno u subotu za naredni petak. Trenutno imam nekoliko vrsta snicli, sto sa sosom i pirincem, sto sa povrcem i posni krompir paprikas, supu. Ma ne razmisljam o hrani preko nedelje. A sve sveze, nezamrzavano. Ljubac svima Ja od Tupperware imam samo one za sir, za salame, za zamrzivač. U kojim posudama čuvaš ručkove? Stavi mi sliku u adekvatnu temu, molim te!
|
|
|
|