big mum -> RE: Bračni problemi (18.4.2015 16:31:13)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence [ uh, bas mi je zao. a molim te, sta je on rekao kada je doneo taj poklon, od koga je? kakav je vas odnos, da li pricate? Kad su došli Sofka je nosila kesu pitala sam je šta je to.On je odgovorio da jeto poklon za rođendan od male _____ pitam koje on ponovi.Reko da li si ti normalan,kaže on šta ima veze.[sm=smiley21.gif][sm=smiley29.gif]I tad sam saznala da ju je prvi put vodio. Užasno sam se posvađala sa njim i on kaže šta to ima veze nek se djeca druže[sm=smiley21.gif]I da će on svoje djete voditi gdje on hoće. Od tad je Sofi počela mucati. Njima dvoma je to sasvim normalno. On je otišao u jednu bolesnu krajnost i ne razlikuje dobro od lošeg.Sa svima se posvađao jer mu ljudi pokušavaju reći da to nije uredu šta on radi. Puno bih ga više poštovala da je spakovao stvari i otišao.I de ponaša normalno,dođe obiđe djecu kupi im hranu/odjeću.Prošeta sa njima. Meni ne treba njegov novac,auto.Imam kiriju od svog stana kojeg izdajem i to je dovoljno za moje potrebe.Od njega mi ne treba ništa. Ta žena je klasična sponzoruša koja je iskoristila svog muža da bi došla do fak.diplome i državnog posla.Svekrva joj kupila auto prošle godine za rođendan.Koji joj je oduzet kad je napustila muža pa sad vozi naš.Njena plata ne može da podmiri šminku,frizure i odjeću.Muž joj više ne daje novac za djecu već im kupuje šta im treba.Ona od svoje plate plaća stanarinu,režije i kredit. Sreća imam podršku od sveki koja neda da ja i djeca iselimo iz stana jer je na njoj 1/1./ Ona je garant pikirala nov renoviran stan koji je u blizini škole.Sad im je krivo jer je tako.I na sve načine pokušavaju da me iznerviraju da ja sama odem.A baš toliko luda nisam da im prepustim renovirani stan. A mm je silnim kreditima i dugovima a nema podršku svoje majke od koje je ranije imao.Neda mu da raspolaže njenom bankovnom karticom niti da prodaje polj.proizvode i stoku. Ja sam uzela svoju stanarinu pa je i tu ostao bez prihoda.Ljudi ga zovu za dugove,samo čekam kad će mu oduzeti auto-a to bih voljela više no išta. Ubrzo će se to sve raspasti jer mala nema koristi od njega,čim joj se pruži bolja prilika nogiraće ga. E onda će on poviti rep i htjeti se vrati nama.A ja mu to neću dozvoliti.
|
|
|
|