magnolija1
|
Imam problem i ne znam više šta da radim. U braku sam dve godine, imamo dvoje dece, prvo dete je moje iz prethodnog braka i muž ga je bespogovorno prihvatio. Mm je stvarno za primer u mnogim segmentima, sposoban je, vredan, nema da fali ništa ni meni ni deci. Dakle, obezbeđuje nas sve maksimalno. Problem je što ja u njega uopšte više nemam poverenja i ne znam kako da živim sa tim. Već x puta sam ga uhvatila kako laže ili nešto prećutkuje, briše poruke, pozive. I naravno, ja ga malo-malo pa špijuniram. I tako dolazi do svađa. On je taj koji viče i vređa u takvim situacijama, ja pokušavam lepo da pričam sa njim. Uvek nađe neki izgovor za svoja prećutkivanja i laži, uvek su svi drugi ludi osim njega. Briše poruke od ženskih poruka, navodno su ga napadale, pa da ja ne vidim, da se ne ljutim bezveze. Pa onda ide na masaže (pitam se kakve) pa laže i to radi krišom od mene, jer sam ja ljubomorna, itd. itd... Letos sam mu pretraživala telefon i online listing svako veče, sad možda to uradim dva puta mesečno i gotovo uvek nađem da je nešto brisao. Onda se on ljuti što ga ja špijuniram i preti da će me ostaviti, a ne može da shvati da ja to ne bih radila da ništa ne nađem. Pritom sam ja non stop sa decom u kući, a i kad izađem negde, izađem sa decom. On stvarno mnogo radi, ali to mu nije opravdanje da radi sve po svom. Da ga ostavim, nemam kud,alči ne mogu više da se nosim sa tim lažima. Imam svoja interesovanja, nije da sam dokona pa da to zbog toga radim, uživam u čitanju kad deca zaspu, vežbam, radim na sebi, ali jednostavno mi se već smučilo to njegovo laganje. On je inače u ophođenju sasvim na mestu, nikad ne zakera, pažljiv je u tom smislu da mi ništa ne fali, čak ni cigare, iako on nije pušač i ovako na pravi pogled, svaka bi ga poželela, ali zato kad nije kući pitaj boga gde je i šta muti, a ja ne smem ni da ga pitam, ni gde je bio, ni kad će doći, a on govori ono što mu dođe. Požalim li se na to njegovo brisanje i laganje, odmah preti razvodom. Ne znam šta da radim, kako da mi postane svejedno?
|