leamalamut
|
Ja sam pusti idealista i mislila sam da nikada necu zagaziti u ovu temu...Ali evo posle 6 godina zabavljanja i 3 godine braka ja se osecam lose, umorno ... U poslednje vreme nam nisu sve ovce na broju . Ne osecam ljubav onu ,koja je nead bila , razumevanje .Ne osecam se kao zeljena od strane mm . Mislim , imamo mi redovan sex ali je postao rutinski , kao bracna obaveza . On mi se vise ne udvara , ne upucuje mi lepe reci , upali smo u opasnu kolotecinu i naviku . Od porodjaja sam smrsala , vratila se u moju devojacku kilazu i osecam se odlicno , svi to primecuju i upucuju mi komplimente , cak vise zene nego muskarci a mm nista , njemu sam mrsava . Drugi razlog je sto ne spava stalno sa mnom u krevetu , vec u pola noci ili i pre ode u drugu sobu ,,da se naspava'' jer nam dete place zbog odvikavanja od sisanja i on ne moze da slusa i smatra da ne moze da ista tu pomogne . A da li ja treba da se naspavam to je manje bitno . Takodje , postao je pravi kucni mis . Nigde ne mogu da ga nateram da izadjemo . Imamo zajednicki biznis koji je trenutno zatajio , pa sad i to stvara dodadtnu tenziju . Kad mu kazem ajmo kod ovih ili onih , ili da zovemo nekog , on kao ,,ma sta cemo , sta ce mi taj i taj '' . Ajmo u bioskop , neka bice taj film na tv-u . Ajmo u grad , nemamo para , kao da cemo potrositi 1000e msm . I kod mene mu smeta sto pusim , sto se isticem i drustvu , sto moram ovo sto ono da kazem , sto nisam raspremila , sto nisam .... ne nzm ni ja vise .... Sedela sam i pricala i iznela sve razloge svog nezadovoljstva on misli da ja umsiljam i dramatizujem . A ja se osecam smorena i neispunjena . Iznela sam mu moju zelju za masterom , na sta je on dreknuo , sta ce ti to , nemoj o tome ni da razm. treba drugo dete da radjamo . Ma da , ti si zacrtao a pitam li se ja ista tu ? Umorna sam od vodjenja , guranja , prepustam mu kormilo pa cemo da vidimo sta ce dalje biti ....
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|