|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
16.8.2011 12:10:17   
Lu
Slažem se sa Minom, uzalud je pokušati razumjeti ih, život ode...user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1126
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:10:40   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1127
16.8.2011 12:11:21   
minavb
Ja bih kupila, pa nek se cese sto me naljutio. Makar nesto sitno, imas rasprodaje svuda.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1128
16.8.2011 12:13:24   
Anoniman
Stvarno ne znam... stalno nešto čekam, stalno se nečemu nadam, stalno pokušavam da ispravim krivu drinu, i majku mu, od svega samo glavobolja iz dana u dan... čekam da bude veče da deca zaspu, a onda čekam da bude jutro da ustanu, čekam da počnem da radim, čekaću godišnji, čekam, čekam... prođe život! Eno, Marko se naspavao za 15min, pa sad odoh da se ubijem! 

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 1129
16.8.2011 12:14:03   
lanajelena
Tash skroz te razumem takav je i mm,nama rade parking iza zgrade on ode u prodavnicu i nema ga po dva sata i onda dodje i prica kako je sa komsijom pricao o parkingu i tako svaki dan,sutra je neki drugi komsija,pa opet isti pa sta vise pricate majku mu ,znaci odlepim,odlepim kao da on pravi parking user posted image ...to se i ja pitam svaki dan da li se pravi budala ili je stvarno takav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1130
16.8.2011 12:18:45   
Anoniman
Dobrodošle u bračni život. Tek ste sad skontale da su muškarci sa Marsa? user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1131
16.8.2011 12:20:57   
minavb
Tasho, pusti Drinu neka je kriva. Nauci da svaladas krivine i bice ti super. user posted image Kazem vam, ja sam digla ruke od psihoanalize. Neke stvari ne razumem i ne trudim se. Opet, nije ni njemu lako sa mnom, nije mu lako na poslu, sa roditeljima... Kad god se nadjemo u nategnutoj situaciji, prosto pokusam da posmatram stvari iz njegovog ugla, i po nesto i shvatim, pustim. Velika je stvar hodanje u tudjim cipelama, ko to nauci, lakse prodje kroz zivot. Mm to ne ume i nikad nece nauciti, pa cak ni to se ne trudim da ispravim. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 1132
16.8.2011 12:21:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lanajelena

to se i ja pitam svaki dan da li se pravi budala ili je stvarno takav user posted image

user posted image user posted image user posted image e vala baš!!!

Direktna veza do poruke: 1133
16.8.2011 12:21:43   
Snelle
Imati muža je isto kao imati dete. E sad sve zavisi kako ste ga vaspitale user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1134
16.8.2011 12:22:28   
Anoniman
Ja ozbiljno ne mogu da razumem. Njegova strana kreveta je nenameštena već nedelju dana jer sam ja odlučila da više neću da složim njegov frotir! ALOOOOO! Samo frotir treba da savije! Možeš misliti nije imao vremena jer je morao da se banja 20min. E zabole me. Vidim sad mu je isti taj fritir zapao iza kreveta, a ja tamo prašinu nisam pobrisala ima 7 dana, i neću mu ga oprati, zabole me, nek se pokriva prljavim! 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1135
16.8.2011 12:23:49   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Snelle

Imati muža je isto kao imati dete. E sad sve zavisi kako ste ga vaspitale user posted image

Moj je sad na prevaspitavanju,stalno kritikujem sveki da ih je svu trojicu pogresno vaspitala (razmazila) 

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1136
16.8.2011 12:25:48   
minavb
IZVORNA PORUKA: Tash

Ja ozbiljno ne mogu da razumem. Njegova strana kreveta je nenameštena već nedelju dana jer sam ja odlučila da više neću da složim njegov frotir! ALOOOOO! Samo frotir treba da savije! Možeš misliti nije imao vremena jer je morao da se banja 20min. E zabole me. Vidim sad mu je isti taj fritir zapao iza kreveta, a ja tamo prašinu nisam pobrisala ima 7 dana, i neću mu ga oprati, zabole me, nek se pokriva prljavim! 

Ej, shvatas li da samo sebi cinis stetu? On to ni ne primecuje! Prebicu te ko macku!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1137
16.8.2011 12:26:31   
Jeca*

tasho, iskreno mislim da teranjem inata necete daleko dogurati...postavi ga i popricaj sa njim zrelo i bez svadje. Ovako ti sakupljas bes i puci ces

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1138
16.8.2011 12:27:04   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Dobrodošle u bračni život. Tek ste sad skontale da su muškarci sa Marsa? user posted image

ja se sa ovim ne slazem...samo milslim da je sve u komunikaciji. Nismo ni mi tako zlatne, da se ne lazemo

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1139
16.8.2011 12:28:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Tasho, pusti Drinu neka je kriva. Nauci da svaladas krivine i bice ti super. user posted image Kazem vam, ja sam digla ruke od psihoanalize. Neke stvari ne razumem i ne trudim se. Opet, nije ni njemu lako sa mnom, nije mu lako na poslu, sa roditeljima... Kad god se nadjemo u nategnutoj situaciji, prosto pokusam da posmatram stvari iz njegovog ugla, i po nesto i shvatim, pustim. Velika je stvar hodanje u tudjim cipelama, ko to nauci, lakse prodje kroz zivot. Mm to ne ume i nikad nece nauciti, pa cak ni to se ne trudim da ispravim. 

Znam ja to sve Minče, i zaista sve funkcioniše jer je pustim, plovim po krivinama, ali onda se nakupi i puknem! Puknem. Pukla sam pre koji dan, i ne mogu da se priberem.
Do petka će da isprlja sve majce koje hoće da nosi na more, i onda će od mene da očekuje da ih u subotu operem, osušim i ispeglam, jer on u subotu uveče hoće da spakuje kola.
Neće da nosi naš pokretni krevetac, kaže imaćemo u hotelu. Hoćemo. I zovite me ludom, ali ja sa ovim kilavim detetom, koje ima kožnih problema i osipa se na spray za osvežavanje vazduha, ne znam zašto bih koristila hotelski krevetac. Uostalom, u Grčkoj komarci kao rode, ako ponesem svoj krevetac, imaću dva, decu potrpam uveče u to, navučem mrežu i ne mislim.
I oko Markove hrane smo se popi*kali. Kako to da on za 10 dana pojede skoro 4 limenke. Pa, eto, tako. Šta nije jasno? Evo na papiru, sračunala sam, pa gledaj.
Luka ništa ne sluša. Pa ebote, ima 5 godina! Ne može sve da sluša! Pusti ga, neće sad da uradi nešto, za pola sata će htei. Ali ako mu zajašeš za vrat, neće hteti ni za 2 sata. Ali kako bi on to mogao znati kad dnevno ne provede tih 2 sata kod kuće?
PFFFFFJHGFHGDMHGDCHG;G;JBJHG:BGHJ;CFHGF user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1140
16.8.2011 12:30:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Jeca*

IZVORNA PORUKA: BubaMira

ja se sa ovim ne slazem...samo milslim da je sve u komunikaciji. Nismo ni mi tako zlatne, da se ne lazemo

Čuj zlatne!? Ja sam rospija, i svesna sam toga! Ali ja svaku kritiku prihvatim i pokušam da menjam navike. Prilagodim se. Ne baš u svemu, ali prilagodim se.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1141
16.8.2011 12:32:34   
Sanjica26 RR
Tash, bolje sad da razgovaras i resis to, nego da na moru puknes.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1142
16.8.2011 12:33:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

Ej, shvatas li da samo sebi cinis stetu? On to ni ne primecuje! Prebicu te ko macku!

Da... u prav si, ne vidi. A mene nervira ceo dan. user posted image

Ne znam, imam utisak da ceo dan idem i sklanjam za Lukom i mm, i onda taman kad završim, oni stignu kući, i ćao sve. Osećam se kao neko ko od jutra do sutra radi više uzaludne poslove. Osećam se kao da moj život nema nikakvu svrhu i cilj. Baš sam uletela u down, i jbt, NEKA ME NEKO IZVUČE!

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1143
16.8.2011 12:35:31   
Anoniman
Koji alkohol piješ i kad ti je slobodna bebisiterka? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1144
16.8.2011 12:36:31   
Jeca*
Tasho izdrzi dok ne pocnes da radis...onda ce sve biti lakse...problem je sto si previse u kuci

Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1145
16.8.2011 12:37:22   
Anoniman
Jao Bubi, ne biram! user posted image
Daj ozbiljno, žene organizujte neku šetnju (kafenisanje sa bebama teško zamišljam), kukam već danima u temi za kafenisanje!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1146
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:37:38   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1147
16.8.2011 12:38:04   
minavb
Par sotova tekile nece promeniti stvaruser posted image

< Poruku je uredio minavb -- 16.8.2011 12:39:14 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1148
16.8.2011 12:39:01   
Anoniman
Pre koji dan srela Nedju u gradu, jadna žena, jedva je uspela koju da progovori. Posle me bilo sramota! user posted image

Odlučila sam Jeco, posle Markovog rođ počinjem da radim kod tate, pa neka mi je bog u pomoći. Jako bi me usrećilo kada bi neko umeo da me nauči da namažem tečn puder na lice. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1149
16.8.2011 12:39:14   
lanajelena
Tash ako ti je lakse nisi jedina i ja sam u downu vec neko vreme,imam utisak da sam postala rob kuce,da po ceo dan (izuzev kad sam ovde,sto znaci prepodne,popodne ne stizem)sklanjam i rasklanjam,perem sudove a da sad upadnes kod mene pala bi u nesvest,ja sredjujem jedan deo stana a u drugom se pravi vasar,predjem u onaj deo oni se prebace u sredjeni i sve izvade napolje,taman kad uspavam D treba da spremam rucak,on spava 15 min ,onda rucamo kad rucamo dodje mm i sa vrata vec pocinje nesto da brunda a nece za sobom ni tanjir da skloni

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here