Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Tasho, pusti Drinu neka je kriva. Nauci da svaladas krivine i bice ti super. Kazem vam, ja sam digla ruke od psihoanalize. Neke stvari ne razumem i ne trudim se. Opet, nije ni njemu lako sa mnom, nije mu lako na poslu, sa roditeljima... Kad god se nadjemo u nategnutoj situaciji, prosto pokusam da posmatram stvari iz njegovog ugla, i po nesto i shvatim, pustim. Velika je stvar hodanje u tudjim cipelama, ko to nauci, lakse prodje kroz zivot. Mm to ne ume i nikad nece nauciti, pa cak ni to se ne trudim da ispravim. Znam ja to sve Minče, i zaista sve funkcioniše jer je pustim, plovim po krivinama, ali onda se nakupi i puknem! Puknem. Pukla sam pre koji dan, i ne mogu da se priberem. Do petka će da isprlja sve majce koje hoće da nosi na more, i onda će od mene da očekuje da ih u subotu operem, osušim i ispeglam, jer on u subotu uveče hoće da spakuje kola. Neće da nosi naš pokretni krevetac, kaže imaćemo u hotelu. Hoćemo. I zovite me ludom, ali ja sa ovim kilavim detetom, koje ima kožnih problema i osipa se na spray za osvežavanje vazduha, ne znam zašto bih koristila hotelski krevetac. Uostalom, u Grčkoj komarci kao rode, ako ponesem svoj krevetac, imaću dva, decu potrpam uveče u to, navučem mrežu i ne mislim. I oko Markove hrane smo se popi*kali. Kako to da on za 10 dana pojede skoro 4 limenke. Pa, eto, tako. Šta nije jasno? Evo na papiru, sračunala sam, pa gledaj. Luka ništa ne sluša. Pa ebote, ima 5 godina! Ne može sve da sluša! Pusti ga, neće sad da uradi nešto, za pola sata će htei. Ali ako mu zajašeš za vrat, neće hteti ni za 2 sata. Ali kako bi on to mogao znati kad dnevno ne provede tih 2 sata kod kuće? PFFFFFJHGFHGDMHGDCHG;G;JBJHG:BGHJ;CFHGF
|