|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
16.8.2011 14:29:09   
Jeca*
...isto

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1176
16.8.2011 14:31:18   
Anoniman
Mi koje smo malo aktivnije po forumu lako se prepoznamo iako se nikad nismo videle.... user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 1177
16.8.2011 14:32:03   
JMPM
Lepo je kad ste tako sigurni u to user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1178
16.8.2011 14:33:23   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: n i n a

Mi koje smo malo aktivnije po forumu lako se prepoznamo iako se nikad nismo videle.... user posted image

Pozno bih te medj hiljadu zena user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1179
16.8.2011 14:34:34   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: JMPM

user posted image  sa ovim se slazem potpuno...ipak je ovo virtuelni svet

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1180
16.8.2011 14:35:24   
jovicaa

da li mi se cini ili vi dezurate po ceo dan na rr i cekate priliku da bacite bombe?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 1181
16.8.2011 14:35:59   
JMPM
Kakve bombe???

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1182
16.8.2011 14:36:01   
Anoniman
Ja nisam sigurna user posted image   samo sam primetila da recimo znam u kojoj temi koga mogu sresti, ko kakav smisao za humor ima, pa do kojih granica mogu sa pojedincima da se šalim, sa kim se vredi upuštati u raspravu ili ne, i tako to.... Zato mi se čini da nekog (prepo)znam iako ga nikad videla nisam user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 1183
16.8.2011 14:36:07   
Anoniman
Tačno. Ja ponekad samu sebe ne mogu da prepoznam. Srećom, tu su drugarice. Ponekad tvoje drugarice bolje znaju kako ti živiš od tebe same. user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1184
16.8.2011 14:39:02   
Snelle
IZVORNA PORUKA: n i n a

Ja nisam sigurna user posted image   samo sam primetila da recimo znam u kojoj temi koga mogu sresti, ko kakav smisao za humor ima, pa do kojih granica mogu sa pojedincima da se šalim, sa kim se vredi upuštati u raspravu ili ne, i tako to.... Zato mi se čini da nekog (prepo)znam iako ga nikad videla nisam user posted image

Ja sam baš na to i mislila, a ne bukvalno....

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1185
16.8.2011 14:39:52   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: jovicaa

da li mi se cini ili vi dezurate po ceo dan na rr i cekate priliku da bacite bombe?

user posted image user posted image  Jovice pazi bomba user posted image

Ja sam RR bombaš user posted image

Nina slazem se user posted image

< Poruku je uredio lanajelena -- 16.8.2011 14:40:41 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1186
16.8.2011 14:41:22   
Anoniman
Mašimo temu, peckaće nas, ajmo u birtiju. Ko zadnji, kuva kafu.  user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1187
16.8.2011 14:43:47   
Anoniman
Evo da ispravimo krivu Drinu - osećam da me vi ovde sve bolje znate nego mm user posted image I ja vas razumem, a njega nikako!!! Eto, bračni problem, a sad razlaz!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1188
16.8.2011 15:09:01   
mtajcica83
Evo da ispravimo krivu Drinu - osećam da me vi ovde sve bolje znate nego mm  I ja vas razumem, a njega nikako!!!

Slazem se

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1189
16.8.2011 18:43:00   
jovicaa
da li su i vasi muskarci odvratno zaboravni??? do te mere da ponekad pomislite  ja ne znam zasto uopste govorim bilo sta ovom neandertalcu!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1190
16.8.2011 19:29:09   
Ana*
mi funkcionisemo ovako
zajedno idemo u kupovinu, ja kuvam (hoce i on), cistim, perem, peglam (hoce i on), on plati racune i skoro sve sto ostane da meni(posle se pita gde su nam pareuser posted image ), ne izlazi bez mene (sem u retkim situacijama i to samo preko dana), inace hoce sve da pomogne kad treba ili kad to zatrazim od njega. Kad sam morala da lezim 3 m. u trudnoci sve je on sam radio- kuvao, prao, cistio itd. Iskreno ja ne ocekujem da ako ne radim a on dodje s posla mrtav umoran da mi pomaze u kuci, bilo bi to i suvise bezobrazno s moje strane jer sa jednim detetom mogu sve sama. Kad radimo oboje sve kucne poslove obavlja i on pa i kuva ako je on druga smena a ja prva.Jako je los u pogledu komunikacije. Menja misljenje vrlo lako narocito ako mu mama nesto kaze. Nije romantican uopste, ne ume da se ljubi, "volim te" ne ume da izgovori a takodje ne zna da kaze ni jednu lepu i neznu rec (poceo je da se uci na detetuuser posted image ) . Trazi mane i smara me time jer je u stanju da me kritikuje kako drzim cetkicu za zube recimo....Sve u svemu navikla sam da je takav, opravdavam dosta toga zbog njegove proslosti tj detinjstva koje je proveo bez roditelja kod babe i dede.
Trenutno me nervira sto ne mozemo da se dogovorimo oko detetovog prvog rodjendana, tj. mi smo se sve lepo dogovorili i jos je ostalo da pozovemo i rezervisemo a onda je on o tome pre neki dan pricao sa svojom majkom i dosao na ideju da mi sa sirom porodicom odemo tamo gde smo hteli a te neke svoje prijatelje da pozovem samo kuci a neke tamo druge ljude necemo da zovemo da ne pomisle da treba da donesu poklon detetuuser posted image nesto gluplje nikad nisam cula..ah da, mama mu je rekla i da jedna njena komsinica nije slavila detetu prvi rodjendan pa zasto bi mi. E sad smo u fazi da ce biti ili onako kako ja kazem ili nece biti nikako.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1191
16.8.2011 22:16:00   
minavb
Samo da vas podsetim, sve ozbiljne price sa muzevima odlozite za posle 25. avgusta. Merkur se krece retrogradno. Danger!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Ana*)
Direktna veza do poruke: 1192
16.8.2011 22:20:04   
magnetic
Mina,pa ti i planete pratisuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1193
16.8.2011 22:20:55   
ivaj
mina pratim te iz teme u temuuser posted image
Pa ti se to razumes u horoskop?!

Svaka cast.Eto a ja kao neki astrolog amater pojma nemam sta se desava na nebu.Znam samo da je pun mesec,jedino za to imam vremena-da virkam kroz prozoruser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1194
16.8.2011 22:23:27   
Maya21

IZVORNA PORUKA: minavb

Samo da vas podsetim, sve ozbiljne price sa muzevima odlozite za posle 25. avgusta. Merkur se krece retrogradno. Danger!

eee sad mi je jasan danasnji dan user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1195
16.8.2011 22:26:41   
minavb
Moja koleginica se bavi i to me je naucilam ,kad god je merkur retrogradan, cuti i trpi. Ne pratim inace, slucajno sam procitala u nekim novinama. OFF ali opet i ima veze sa temom. Majo, znas da sam isplanirala sutra da odem po majce. Muz mi je natovario goste za sutra i prekosutra, i sad moram u nabavku i moram nesto da spremim, tako da mozda necu stici sutra. Prekosutra moram!

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 1196
16.8.2011 22:31:47   
Maya21
opusteno user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1197
16.8.2011 22:38:09   
Anoniman
Naspavala sam se! user posted image
Sanjala sam goooooooooomilu gluposti, neću ni da pričam previše, dovoljna je info da sam sanjala New Mom kako igra picigen na Dunavu... mislim, kao srela sam je... user posted image
U celom ovom kukanju, ne rekoh, ja volim svog muža, jer da ga ne volim ne bi me pogađalo sve ovo.
I ja znam da se on trudi, na njemu poznat način, a ja bih da on razmišlja kao ja ili da mi čita misli user posted image , a to baš i ne ide, i onda kada sam umorna, nastane sra*e.
Sve što sam rekla je istina, i da nervira me, ali to su realno sve sitnice, zar ne?

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 1198
16.8.2011 22:43:03   
minavb
Sitnice duso. Velika stvar je kad nema ljubavi i postovanja. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1199
16.8.2011 22:43:21   
New Mom
user posted image user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here