Anoniman
|
Ma dobro, ne moraš baš bukvalno tako. I ne moraš se nalivati tekilom za koju su se neki uhvatili ko pijani plota. Ja samo verujem da si ti razumna žena koja je na razuman način sigurno već pokušala da reši problem sa suprugom, a problemi sa suprugoVima su sasvim razumna stvar. Slažem se, razgovor, slažem se, opet razgovor, razgovor, razgovor, ooo, daaa, razgovor. Ali, koliko ja shvatam, Tashin čovek baš i nema vremena za razgovor, a onda ona, koja je voljna da razgovara, popizdi što on nema vremena, pa nema više ni normalnog razgovora ni volje. I uz to treba imati vremena i za decu, i za smešak, i za kučne poslove. Pa pucaš, bre! Tash, ja ću sad da izmislim toplu vodu, pa ću ti reći: razgovaraj s mužem. Ali brate, onako dominantno, ali kulturno ga zakucaš u fotelju, pa kažeš: da bih ja bila normalna majka a tebi normalna žena, potrebno mi je to, to i to. Druže moj, ili ćeš mi pomoći da zajedno ostvarimo to, to i to, ili ću se ja pretvoriti u neurotika, osušiću se od muke i nemoći, a onda neće biti dobro. Da li ti želiš neurotika pored sebe? Ne? Pa onda mrdni prokletu guzicu i pomozi mi da nas spasem!
|