|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
16.8.2011 12:39:42   
Anoniman
Ženo, okupaj decu, veži muža kanapima za fotelju, nabudži sise i u 22h izađi iz stana. Ostalo će se organizovati u hodu. I da, uvek možeš da kažeš mužu da ideš da se dogovoriš nešto s nekim u vezi letovanja i polaska  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1151
16.8.2011 12:40:26   
bebać
Pošto ja uvijek imam nešto daodat na ovu temu(jer je moj m poseban)user posted image , dodat ću i ovo:

1. Nikada nećete promijeniti neke stvari
2. Nikada nećete ih razumjeti
3. Nikada nećete dobiti 'odgovarajuću' reakciju od njih, koju iščekujete

I što prije prihvatite i naviknerte se živjeti sa ti to bolje. Što prije sebi sve to olakšate(što očekujete od njih) biće vam bolje, i lakše ćete živjeti sa tim što on to neće- ne može- ne razumije.

Moj ne radi NIŠTA po kući i ja sam to prihvatila,jutros smo se šalili na račun ovaj:

ja: ti živiš kao u hotelu, boli te briga, ne radiš ništa samo nam ostaviš pare

on:SAMO?(i crče od smijeha)

ja: upravu si, ja se izvinjavam, vaš boravak za narednu sedmicu iznosi 100 eura(toliko mi treba za obaveze i kuću što sam sračunala da imam rashoda) to Vam je s popustomuser posted image user posted image

on: ok imaš u autu, il' biste radije žiralno da Vam uplatim?

Sprema se na poso, a ja u auto da uzmem pare. I tako, majke mi, prihvatila sam da na čoveka ne mogu računat kad je domaćinstvo i dijete upitanju. Samo mogu finansijski.

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1152
16.8.2011 12:41:09   
Anoniman
Miro, ne mogu. Marko vrišti ako ga mm uzme u toku noći, prosto dete ga ne prepozna ako se trgne iz sna, valjda to ima veze sa tim što je 8 meseci spavao u dn.sobi. Kad se mm vratio u spavać, Marko je mesec dana bio u čudu noću kad se probudi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1153
16.8.2011 12:43:25   
Anoniman
BTW, koje sise? Isisaše ih deca! Ni sise više nemam! KMEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1154
16.8.2011 12:44:46   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: Tash

user posted image user posted image  jbt bas si u down-u user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1155
16.8.2011 12:45:58   
Anoniman

Jooooooooooooj  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1156
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:46:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1157
16.8.2011 12:47:49   
Anoniman
Ja se gagi trudim da o ovakvim stavrima ne pišem. Prosto smatram da su neke stvari moja lična stvar, ali eto, u gabuli sam, znam šta je problem, znam šta bi bilo rešenje, i ne mogu da si pomognem. 

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 1158
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:49:44   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1159
16.8.2011 12:51:09   
Anoniman
Tash, ja ovaj forum baš i korisiti za izduvavanja i razonodu.... Ima stvari koje sam podelila sa vama koje nikad ne bih prevalila preko usta.... Zato smo tu.... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1160
16.8.2011 12:51:15   
Anoniman
Ma dobro, ne moraš baš bukvalno tako. I ne moraš se nalivati tekilom za koju su se neki uhvatili ko pijani plota.
Ja samo verujem da si ti razumna žena koja je na razuman način sigurno već pokušala da reši problem sa suprugom, a problemi sa suprugoVima su sasvim razumna stvar. Slažem se, razgovor, slažem se, opet razgovor, razgovor, razgovor, ooo, daaa, razgovor. Ali, koliko ja shvatam, Tashin čovek baš i nema vremena za razgovor, a onda ona, koja je voljna da razgovara, popizdi što on nema vremena, pa nema više ni normalnog  razgovora ni volje. I uz to treba imati vremena i za decu, i za smešak, i za kučne poslove. Pa pucaš, bre!

Tash, ja ću sad da izmislim toplu vodu, pa ću ti reći: razgovaraj s mužem. Ali brate, onako dominantno, ali kulturno ga zakucaš u fotelju, pa kažeš: da bih ja bila normalna majka a tebi normalna žena, potrebno mi je to, to i to. Druže moj, ili ćeš mi pomoći da zajedno ostvarimo to, to i to, ili ću se ja pretvoriti u neurotika, osušiću se od muke i nemoći, a onda neće biti dobro. Da li ti želiš neurotika pored sebe? Ne? Pa onda mrdni prokletu guzicu i pomozi mi da nas spasem!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1161
16.8.2011 12:51:35   
Olga75
Tash , predpostavljam da ce biti drugacije kad pocnes da radis

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1162
16.8.2011 12:51:52   
Anoniman
Kako god, odoh sad malo da spavam. Možda prođe glava. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1163
16.8.2011 12:56:18   
Anoniman
Hvala vam ženice.
Malo se izduvah.
Idem sada da prilegnem...

Sinoć smo sišli svo četvoro kod drugarice u kafić, ja popila pivce, mm vince, Marko zaspao u kolicima, ali Luka bi kući da spava. MM ga zove da idu njih dvojica, da ja ostanem, znači zna on šta je meni, zna šta mi fali, pomogao bi možda, ali baš i ne zna kako. Luka neće da pođe bez mene. Mislim da je na njega scena od pre neki dan (nebitno, ko razume shvatiće) malo ostavila dublji trag, krije mi se pod suknjom, i ja ne znam šta bih no da ustanem i pođem kući da zagrlim to veliko-malo biće dok ono mirno i sigurno tone u san.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1164
16.8.2011 12:57:45   
minavb
(nebitno, ko razume shvatiće)

Ja shvatila jos onda.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1165
16.8.2011 12:58:14   
Anoniman
Znam.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1166
16.8.2011 12:58:45   
Anoniman
...i kad svi utonu u san ti sa mužem kod kuće načneš novu bocu vinca, ostaviš veš, usrane pelene i sudove, sedneš, nasloniš mu se na rame i odmoriš se od svega u tišini. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1167
   [Obrisana poruka]
16.8.2011 12:59:02   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1168
16.8.2011 12:59:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

...i kad svi utonu u san ti sa mužem kod kuće načneš novu bocu vinca, ostaviš veš, usrane pelene i sudove, sedneš, nasloniš mu se na rame i odmoriš se od svega u tišini. user posted image

Ne, mila, on tad već spava.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1169
16.8.2011 13:01:32   
Anoniman
Sigurna sam da ćeš umeti da ga ubediš da se predomisli i ostane budan. user posted image Makar jedno veče. Ali pazi kad sam sigurna. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1170
16.8.2011 13:02:33   
Anoniman
user posted image

Grl za sve. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1171
16.8.2011 13:04:02   
Anoniman
Idi spavaj, a ono za tekilu i dalje stoji. Neće ti pomoći sa mužem, ali će ti pomoći sa tobom. user posted image

Grl.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1172
16.8.2011 13:18:50   
ivaj
Jao zene,sapatnice mojeuser posted image

Okreni obrni,sve pizdimo zbog istog-te kolotecine koja ubija.Peri,kuvaj,peglaj,tegli decu,...previse obaveza.
A oni svi manje ili vise isti.

Smesna mi bila scena od pre neki dan-mm stize s posla,jana se zatrcala i zagrlila ga oko noge a on je onako vuce do kuce kao majmunce,mrzi ga da se sagneuser posted image Pa jeb*m ti lebac kad bi majka kad dodje s posla pustila dete tako da visi,nego bi pobacala kese i sve ono sto vuce iz maxija,pa klekla dole da prigrli dete.

I oni posle nekog tamo razvoda dodju da traze decuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1173
16.8.2011 13:24:45   
jovicaa
tash ti ides dva puta na more, i hate youuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 1174
16.8.2011 14:28:34   
Snelle
IZVORNA PORUKA: minavb

(nebitno, ko razume shvatiće)

Ja shvatila jos onda.user posted image

Takodje! I prosto ne mogu da verujem kako sam upoznala "dušu" pojedinih žena ovde.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here