|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
15.8.2011 18:50:53   
Verus
Otvorila sam davno temu o bebi i promeni odnosa partnera: i koliko god da covek zeli i ceka to dete, promeniti se zivot, osobito majkama koje su ipak "zid nosilac" svake kuce...

Mi smo imali veeeeoma raznovrstan zivot pre H; izlasci, puno drustva, putovanja, biciklanje sto planinsko po raznim nacionalnim parkovima, a ja sam bas malo pre trudnoce sa H krenula i u road biking, isli smo stalno na snowboarding, 6 puta nedeljno sam bila u teretani na raznim fitnes casovima-a tegove smo dizali zajedno.  Uvece bi otisli do bioskopa, ili gledali zajedno filmove kuci-sto je eto, jedino sto zajedno jos cinimo.  Pa bude mi krivo sto on bar deo toga jos uvek radi...doduse vec 2 godine propusta snowboridng, i zajedno smo isli na zimovanje, tako da ne mogu reci da ne "ucestvuje" u promenama, al valjda mi je tudje sladjeuser posted image

Tesko je bre sve ko kaze da nije laze, laze, laze.  Raditi 40 sati nedeljno, svaki 3 vikend, odrzavati veliku kucu, kuvati, prati ves, i to sve raditi uvece jer hoces da bar popopodne posle posla posvetis svom detetu itd.  Ja sam prirodni "zrtva tip" osobe, koja ce na ustrb sebe dati drugima-i to mi polako dolazi glave, tj. osecam vec na sebi da sam pohabana u tom smislu. 

Jbt, 2 slike sam pocela da slikam za H sobu zimus, i jos ih nisam zavrsila.  Sve sutra cu, pa sutra bude nesto drugo, a i ne mogu sve da strpam u 1.5 sat vikendom dok ona spava tokom dana.  I tako.  Eto, iskukah se sad, pa sam gotovauser posted image

Shvatila sam pre neki dan da nisam NIKAD, bar da se secam, pisala u temi negativna energija.  A bas bih nekad mogla.

< Poruku je uredio Verus RR -- 15.8.2011 18:59:11 >

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1101
15.8.2011 18:56:45   
Alexis79
Ne znam da li sam na pravoj temi ,jer ovo nije bas bracni problem.

Imam jednog muvatora -udvaraca.
Zvao me je danas kao da naruci neke parfeme od mene i krenuo sa pricom da se vidimo na kafici .
Kao pa mogli bi negde da izadjemo ,pa on je mene vidjao po gradu ....
Ja ga iskuliram i kazem da sam udata i da nema potrebe da izlazimo na kaficu i sl.
Tek on meni kaze da zna za koga sam udata ,ali da je i on ozenjen pa nema veze user posted image

I otkacim ja njega kad mi on sad salje poruku.
Kao sto neces?Mozda promenis misljenje kad budes videla ko sam .

E budale.Htedoh da pecutim mm za ovo jer je glupost totalna ,ali sad cu mu reci jer ce ovaj ocigledno da nastavi da me smara

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1102
15.8.2011 19:13:31   
Verus
mozda te tvoj muz textujeuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1103
15.8.2011 19:45:55   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Otvorila sam davno temu o bebi i promeni odnosa partnera: i koliko god da covek zeli i ceka to dete, promeniti se zivot, osobito majkama koje su ipak "zid nosilac" svake kuce...

Mi smo imali veeeeoma raznovrstan zivot pre H; izlasci, puno drustva, putovanja, biciklanje sto planinsko po raznim nacionalnim parkovima, a ja sam bas malo pre trudnoce sa H krenula i u road biking, isli smo stalno na snowboarding, 6 puta nedeljno sam bila u teretani na raznim fitnes casovima-a tegove smo dizali zajedno.  Uvece bi otisli do bioskopa, ili gledali zajedno filmove kuci-sto je eto, jedino sto zajedno jos cinimo.  Pa bude mi krivo sto on bar deo toga jos uvek radi...doduse vec 2 godine propusta snowboridng, i zajedno smo isli na zimovanje, tako da ne mogu reci da ne "ucestvuje" u promenama, al valjda mi je tudje sladjeuser posted image

Tesko je bre sve ko kaze da nije laze, laze, laze.  Raditi 40 sati nedeljno, svaki 3 vikend, odrzavati veliku kucu, kuvati, prati ves, i to sve raditi uvece jer hoces da bar popopodne posle posla posvetis svom detetu itd.  Ja sam prirodni "zrtva tip" osobe, koja ce na ustrb sebe dati drugima-i to mi polako dolazi glave, tj. osecam vec na sebi da sam pohabana u tom smislu. 

Jbt, 2 slike sam pocela da slikam za H sobu zimus, i jos ih nisam zavrsila.  Sve sutra cu, pa sutra bude nesto drugo, a i ne mogu sve da strpam u 1.5 sat vikendom dok ona spava tokom dana.  I tako.  Eto, iskukah se sad, pa sam gotovauser posted image

Shvatila sam pre neki dan da nisam NIKAD, bar da se secam, pisala u temi negativna energija.  A bas bih nekad mogla.

ma sve što si ovde napisala je na mestu user posted image user posted image user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1104
15.8.2011 20:02:19   
jovicaa

pa nismouser posted image  izdala me pilula
IZVORNA PORUKA: jovicaa

verus ne bih da ispadnem kreten, ali zasto se onda bas sad odlucili za jos jedno dete, mislim tek cete biti pretrpani kada dodje jos jedan beban?

stvarno... ijao nisam znala da mogu da izdaju, bolje da pocnem da pijem duplu dozu!user posted image JER SA OVIM MAGARCEM NECU VISE NI U RADNJU A KAMOLI DA IMAM DECU KAKO ME SAMO NERVIRA, KO ME JE TERAO DA PRICAM O KVALITETU

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1105
15.8.2011 20:12:17   
oxy7
Svima je situacija slična, u pitanju su samo nijanse...
Ja sam se sad smorila razmišljajući kako će biti tek kad stigne druga beba...Sada smo sasvim dobro organizovani, nadopunjujemo se, ali sa malom bebom i djetetom od godinu i po, baš ću postati rob kuće. Uh......

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1106
15.8.2011 20:45:33   
Alexis79

Ma jok na to nisam ni pomislila.
Ovaj doticni muvator me je prvo zvao ,a onda krenuo da textuje.
Meni je iskreno sve to smesno ,a najsmesnije je kad sam rekla da sam udata on mrtav 'ladan je odgovorio da je i on ozenjen i da mu to ne smeta user posted image

Pokazala sam mm-u poruku a on mi kaze pa zakazi mu sastanak pa da odemo zajedno .
To bi tek bilo smesno user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1107
15.8.2011 20:56:01   
Verus
Ova je samo progesteron BEZ kombinacije sa estrogenom.  ne smem da pjiem estrogen=i mora se uzimati svaki dan bas bas u isto vreme (ne ono, uvece ili ujutru, nego bas u 8 uvece ili ujutru), i tako, par veceri popila 3,4 sata kasnije nego inace i eto ti.  Ma sudjeno je.  Necu ni da razmisljam sta bi bilo kad bi bilo...

pa nismouser posted image  izdala me pilula

verus ne bih da ispadnem kreten, ali zasto se onda bas sad odlucili za jos jedno dete, mislim tek cete biti pretrpani kada dodje jos jedan beban?

stvarno... ijao nisam znala da mogu da izdaju, bolje da pocnem da pijem duplu dozu!user posted image JER SA OVIM MAGARCEM NECU VISE NI U RADNJU A KAMOLI DA IMAM DECU KAKO ME SAMO NERVIRA, KO ME JE TERAO DA PRICAM O KVALITETU

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1108
15.8.2011 20:56:41   
Verus
Jeste Jeco, al nisam napisala najbitnije: kako da se otrgam od ustajalog zivota?  Imam ideju; dajem otkaz i odoh da putujem po svetuuser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1109
15.8.2011 21:18:52   
magnetic
Ma svaka tebi cast i svima vama zenice koje radite,imate malo dete i cekate drugo.Ja ne radim,pa ne mogu da se sastavim.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1110
15.8.2011 22:42:58   
mikica sa
uh Verus, podsjeti me na mene odnosno nas. prije smo svugdje stizali, rijetko koji film da nismo odgledali skupa u kinu ili na dvd kod kuce. i sam mm kaze sta nam se to desilo pa vise nista ne stizemo a sto je najgore u zadnje vrijeme postadosmo oboje zaboravni, ali bukvalno kao da nas puca Alchamjer, ne daj Boze pu pu pu!
on radi u ludim smjenama, evo vec trecu noc do jedan po ponoci a pocne nekad oko tri s tim sto ima pauzu itd. ja kod kuce, slucajno se danas desilo da sam sa zenom njeg.radnog kolege isla u setnju i kupovinu a inace da poludim. vrtim se po kuci, stalno isto radim i stalno mi se cini da nije dovoljno cisto. sutra na razgovor za posao pa to malo vidim kao spas inace cu odlijepiti. cinjenica je da zurimo sve da uradimo dok nam djeca spavaju jer hocemo da smo njihovi 1000% kad su budni ali to izvlaci i energiju ali nam ujedno i zivot osvjezi. ja se npr. naljepse i najiskrenije smijem sa svojim Lukom i cini mi se da to mm nije pravo. nemojte pogresno shvatiti ali u smislu da mi je sinoc rekao "ti se vise ne mazis sa mnom onako kao prije otkad se on rodio" user posted image user posted image ostala sam bez teksta. ej, ljudi, mozda je najbolje da se mi sve kloniramo pa da stizemo na sva potrebna mjesta user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1111
   [Obrisana poruka]
15.8.2011 22:47:05   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu mikica sa)
  Direktna veza do poruke: 1112
15.8.2011 22:49:21   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Alexis79

Ma jok na to nisam ni pomislila.
Ovaj doticni muvator me je prvo zvao ,a onda krenuo da textuje.
Meni je iskreno sve to smesno ,a najsmesnije je kad sam rekla da sam udata on mrtav 'ladan je odgovorio da je i on ozenjen i da mu to ne smeta user posted image

Pokazala sam mm-u poruku a on mi kaze pa zakazi mu sastanak pa da odemo zajedno .
To bi tek bilo smesno user posted image
s
kazite mu da povede i svoju zenu :D

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1113
15.8.2011 22:50:18   
snješka
Jao gagi, i meni moj. Jedva čekam da se vratim na posao.
Za poslednje dvije godine smo nekoliko puta bili pred razvodom. Tako je to kad dođu djeca i obaveze. Život se iz korijena promijeni pa dok se čovjek navikne (a to se ne desi nikad ili se desi jako kasno user posted image ) mora da preživi i buru i oluju.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 1114
15.8.2011 22:50:51   
jovicaa
verus ja nikada ne pijem u isto vreme.. ali moje su estrogen i progesteron.
a sto ne smes da pijes estrogen?

Direktna veza do poruke: 1115
   [Obrisana poruka]
15.8.2011 22:54:10   
Brisani korisnik

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1116
15.8.2011 23:01:24   
snješka
Ma i ja sam sa svojim osam, nego otkako su djeca došla mi se razvodimo.user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Direktna veza do poruke: 1117
   [Obrisana poruka]
15.8.2011 23:03:55   
Brisani korisnik

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1118
15.8.2011 23:07:43   
snješka
I ja samo čekam reakciju iz istog razloga. Mi idemo u četvrtak i ja se psihički spremam za napad kad vidi spakovane stvari. A i nas je četvoro. Znaš kako je. user posted image

Direktna veza do poruke: 1119
16.8.2011 3:04:57   
Verus
Pre 4 godine sam imala trombozu dubokih vena nakon operacija: a kombo estrogen progesteron, osobito estrogen svakako pvecava rizik, a to se povecava duplo ako si vec imao tromb u proslosti.  Tako da mi kasnije ne gine spirala....

verus ja nikada ne pijem u isto vreme.. ali moje su estrogen i progesteron.
a sto ne smes da pijes estrogen?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1120
16.8.2011 9:47:09   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: snješka

I ja samo čekam reakciju iz istog razloga. Mi idemo u četvrtak i ja se psihički spremam za napad kad vidi spakovane stvari. A i nas je četvoro. Znaš kako je. user posted image

A možda vas iznenadi, kao mene moj pred ovo letovanje. user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1121
16.8.2011 11:59:53   
Anoniman
Do nedavno sam bila sigurna da me mm za*ebava, da namerno radi neke stvari, ali sada već zaista mislim da on uopšte ne razume odrđene stvari.
Juče mi kaže, ujutru ide pre posla da se nađe sa drugarom sa kojim idemo na more da se dogovore kada ćemo da krenemo, pošto drugar sutra ide na put i vraća se bukvalno veče pred polazak za more. Kaže, onda neće moći on da vodi Luku u vrtić. Kažem, važi, ja ću.
Inače, Luku svako jutro vodi u vrtić oko 8.15.
Jutros se budim, 8h, Luka sava, Marko spava, mm sedi na terasi i puši cigaru, još uvek nije spreman da krene.
Kažem mu, "Pa ako nisi otišao za 8, mogao si i Luku odvesti u vrtić".
Naravno, sama sebi dignem živac razmišljajući zašto on to sam nije zaključio, pohisterišem, rasplačem se, pošaljem muža da ide gde već treba da ide, izdr*am se na Luku, histerično presvučem Marka... MRZIM SEBE ŠTO NE UMEM DA KANALIŠEM BES, I UVEK DECA POPIJU TO ŠTO SAM BESNA NA MM.
Naravno, stanem pred orman i rasplačem se da nemam šta da obučem.
Saopštim Luki da neće ići u vrtić jer nema ko da ga odvede, on se rasplače. Naravno, na kraju ga odvedem.

Imam glavobolju od muke, a on me zove i pita "Jesi odvela Luku u vrtić? E, treba uveče da se nađem sa ovim drugarom da se definitivno dogovorimo kad ćemo krenuti, znaš, imamo dve opcije: prepodne ili popodne!" Slušam i ne verujem šta mi kaže. Naime, to da će da se nađu uveče da se def dogovore - to sam znala da sledi, tako je svaki put, ali ovo za dve opcije? Jel ja imam rogove na glavi? Jesam ja luda? Ako smo se dogovorili da ćemo putovati 21og po danu, naravno da možemo da krenemo prepodne ili popodne, nego kad ćemo, majku mu!?
Jesu svi muškarci takvi?

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 1122
16.8.2011 12:06:41   
minavb
Draga moja Tasho (nadam se da mogu nick ovako da napisem), nemoj se uopste upustati u psihoanalizu tvog muza i slicnih mu. Samo ces se jos vise iznervirati i bices jos nadrndanija. Umesto toga spakuj Mareta u kolica i idi kupi sebi neku krpicu, kad vec nemas sta da obuces. Mislices o tome sutra.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1123
16.8.2011 12:08:44   
Anoniman
hahahahahha, kanda ću da menjam nick zbog novih pravila!

Mila slatka, ni krpicu ne mogu da kupim, jer ćemo onda šaćirima da plaćamo na moru! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 1124
16.8.2011 12:09:58   
Anoniman
Aj mina odgovori mi u temi Ishrana 9-12. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here