|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
15.8.2011 15:13:07   
jovicaa
da ne komentarisem kako je sve poskupelo???????? pre neki dan smo racunali,,,,, sve pare nam odlaze na hranu, ali sve, a ne fensiramo se nesto preterano... strasno, valjda ce se dici malo plate...
ivaj ti trazi posao, nista te ne kosta, pa ako nadjes nesto super sto da ne radis? uvek mozes bar da probas! mozda ti posao dodje kao odmor od deceuser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1076
15.8.2011 15:13:46   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: jovicaa
slazem se, kako god okrenes  nezadovoljni, grozni... i mi imamo 100 evra ratu za autouser posted image

Samo?! user posted image Mene čeka kredit za stan user posted image

pobedila siuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1077
15.8.2011 15:16:34   
jovicaa
izvinite sto ofiram, ali moram ide uz ovu diskusiju, napisa moj drug na fb-u: "ako mislite da nikoga na  svetu nije briga da li ste zivi, samo preskocite jednu ratu za kredit. " user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1078
15.8.2011 15:17:47   
Vučko.ba.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1079
15.8.2011 15:18:36   
Snelle
Ljudi, ja moram ovde da prokomentarišem (nisam više ni sigurna za koju je temu ovo) ali da li je moguće da je za godinu dana život toliko poskupeo da smo prošle godine u ovo vreme mogli lepo da prištedimo, a sada, ne mogu da sastavim kraj s krajem, a što Jova reče, niti kupujemo sebi nešto, niti izlazimo, putujemo...imamo sasvim prosečan život i jako skromne "apetite". Daj da otvorimo temu (ako već ne postoji) Kako dočekati kraj meseca u plusu na bankovnom računu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1080
15.8.2011 15:19:42   
Vučko.ba.
Snelle men s čini da ima negdje tema o financijama

a da sve je poskupilo, tačnije hrana je poskupila najviše

PENDREK JE ČUDO, MOŽDA ČAK I VEĆE NEGO HEPEK

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1081
15.8.2011 15:21:31   
Jeca*
http://www.ringeraja.rs/forum/m_113559/mpage_33/key_/tm.htm#820577

http://www.ringeraja.rs/forum/Koliko_para_je_dovoljno%3F/m_7051/tm.htm

ja sam isto razmisljala o tome....najgore mi kad trosim platu unapred user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 1082
15.8.2011 15:21:31   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ljudi, ja moram ovde da prokomentarišem (nisam više ni sigurna za koju je temu ovo) ali da li je moguće da je za godinu dana život toliko poskupeo da smo prošle godine u ovo vreme mogli lepo da prištedimo, a sada, ne mogu da sastavim kraj s krajem, a što Jova reče, niti kupujemo sebi nešto, niti izlazimo, putujemo...imamo sasvim prosečan život i jako skromne "apetite". Daj da otvorimo temu (ako već ne postoji) Kako dočekati kraj meseca u plusu na bankovnom računu.

bravo, to bi bio super naziv za ovu diskusiju!
pa da ja se secam kada sam dosla da studiram u zru, pre tri godine, ja sam od mojih dobijala 25 ooo mesecno i od toga sam za svoj pojam zivela kao car. izlazila, kupovala garderobu, istina u second handovima, ali za mene je to ok, placala stan i racune, dazbine oko faksa... a sada od 25000 ne mozemo da se nahranimo za mesec dana nas troje?!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 1083
15.8.2011 15:24:00   
Inica
Ma bre sve je poskupelo za bar 50% u odnosu na pre koju godinu.. Eto, kad smo vecj kod hrane, samo glupo mleko u mlechni proizvodi (shto inache svaki dan kupujemo) duplo su skuplji nego pre 3-4 god.. A plate iste.. Pa naravno da ne mozhe da se ushtedi..

(odgovor članu Vučko.ba.)
Direktna veza do poruke: 1084
15.8.2011 15:25:39   
Snelle
Aj neko copy-paste u jednu od te dve...

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1085
15.8.2011 15:26:31   
lanajelena
Jeca je dala ponudu za teme prebacite se da ne kvarimo Bracne probleme user posted image

(odgovor članu Inica)
Direktna veza do poruke: 1086
15.8.2011 16:19:23   
Anoniman
ivaj, moj tata je lovac i znam tacno o cemu pricas. Tvoj muz ce zauvek biti lovac, i ako pokusas to da mu oduzmes, bice nesrecan. :) Tj, neces uspeti to da mu oduzmes.
Kako bude sve stariji, u zamrzivacu vise necete imati mesta za pitomo meso, i bljuvace ti se od divljaci. Poceces krisom da bacas. :)
A ako vam finansije budu dozvoljavale, pocece da lovi na egzoticnim mestima, tipa Afrika. :)
Ljubi te Tasha

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 1087
15.8.2011 16:24:09   
jabudic
I mm je lovac, ali ne moze da prenese pusku iz Srbije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1088
15.8.2011 17:27:19   
Verus
Draga moja isto se ovako osecam u poslednje vreme...
IZVORNA PORUKA: Anoniman

- što ga retko ima kod kuće, svega nekih 1,5h dnevno
- što odlazi ranije na posao
- što ostaje petkom sa drugarima na piću
- što stigne redovno da se obrije
- što je njegova mama povlašćena stalno i za sve
- što ne priča sa mnom o glupostima koje čine svakodnevnicu
- što osećam da ga smara cela priča oko provođenja vremena sa decom, a s druge strane je mnogo ponosan na njih; ustvari, mislim da je problem što ja posvećujem pažnju deci, ne izlazim sa njim, i mislim da postaje "ljubomoran" na decu.

Aha, kad ovako sumiram, besna sam što on ima svoj život a ja ne, zbog dece.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1089
15.8.2011 17:40:16   
Lu
Nije bitan kvantitet nego kvalitet vremena provedenog s mužem!
Ili nekome jesteuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1090
15.8.2011 17:40:43   
Inica
Ovo je chesta pojava.. Ponekad pomislim kako bi bilo ideaLno radjati decu samo za sebe user posted image Naravno, da postoje uslovi za to.... user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1091
15.8.2011 17:42:03   
meyo
zasto ne pokusate zajedno otici negdje vecera pice svirka ??
ili nek on ostane doma sa djecom a vi sa prijom na kafu ...

srecom kod nas to nikada nije bio problem ali i meni je nekako vise odgovarao povuceni kucni zivot i neke zajednicke setnje ...

bdw.na konto teme moja rodica ima zesci problem sa suprugom koji je odsutan na godinu dana jer ide radit u englesku a ona se preselila sa dvomjesecnom bebom kod majke ne zeli da zivi u zajednicki stan kao neuslovan je a stan je ko bombonica doduse nema preko 50 kvadrata al za njih dvoje dosta ne prepoznajem je u zadnje vrijeme ne zeli bebu da vodi da je vide njegovi nece da im se javlja na telefon ne znam koji joj je djavo a on je mnogo divan prema njoj doduse ima nekih ispada i on i ljubomore dosta al zaboga u braku su i imaju bebce .

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1092
15.8.2011 17:42:04   
jovicaa
ja svako vreme provedeno sa svojim muzem smatram kvalitetnim. tako da je logicno da zelim kvantitet tog vremenauser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1093
15.8.2011 17:47:20   
Verus
slazem se moja lu, al mi nesto vise nemamo bas ni kvalitet-hahahahah sad pisem i mislim kako se mm UOPSTE ne slaze sa mnom-on recimo, ne oseca da smo se udaljili ili da bilo sta ne stima-sve samo ja osecam, znaci da je u mojoj glavi?  Otkud znam....U gradu smo mi sami, znaci nema baba/deda a bebisiterku jos nismo nasli, mislim, nekoga kome smem ostaviti dete uvece, razumete?  Sveki dolazi u septembru pa smo vec pricali kako cemo izaci, otici na veceru itd.  Ali od tih mesec dana ja 8 ili 9 nisam tu zbog nekih obaveza, tako da....eto.  Meni fali bre malo starog zivota.  Sve, ali sve u zivotu su mi samo obaveze.  On uvek kaze da mu samo kazem dan i on ce ostati kuci a ja da idem gde zelim-i to uradim ponekad, ali ja bih da sa NJIM idem negde...I tako sve u kruguser posted image   Ali ne volim da kukam (bar ne cesto) jer znam da ima puno losijih situacija od mojih.  Srecna sam sto smo zdravi i svi na okupu.
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nije bitan kvantitet nego kvalitet vremena provedenog s mužem!
Ili nekome jesteuser posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1094
15.8.2011 17:50:56   
jovicaa
verus ne bih da ispadnem kreten, ali zasto se onda bas sad odlucili za jos jedno dete, mislim tek cete biti pretrpani kada dodje jos jedan beban?

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1095
15.8.2011 17:51:32   
Lu
Pa i ja bih Verka voljela više vremena provoditi sa svojim mužem naravno, ali svako od nas zna u kakvoj je situaciji a ja sam stava, ono što ne možeš promijeniti prihvati i iskoristi najbolje što možeš.
Zato ja svog muža nakon 2 mjeseca kad se ne vidimo iskoristim najbolje što mogu i pamtim to naredna dvauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1096
15.8.2011 17:53:10   
minavb

Pa i ja bih Verka voljela više vremena provoditi sa svojim mužem naravno, ali svako od nas zna u kakvoj je situaciji a ja sam stava, ono što ne možeš promijeniti prihvati i iskoristi najbolje što možeš.
Zato ja svog muža nakon 2 mjeseca kad se ne vidimo iskoristim najbolje što mogu i pamtim to naredna dvauser posted image
user posted image Mudro.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1097
15.8.2011 18:23:47   
Anck Su Nmaun
Jao bre zene... pa sve smo u slicnom problemu...

Isto mogu reci i da je kod nas takva situacija....po ceo dan CEKAM da se vrati sa posla a ima dana kad dodje uvece u 20 kuci user posted image

Sad jos trudna pa nemogu da mrdnem, u novom sam gradu pa nemam nikoga nigde, nisakim  ni Je***u kafu da popijem!
Prosle nedelje je bas bilo zategnuto cisto iz tih razloga sto je malo kuci, ja sam sa detetom po ceo dan, nigde ne mrdam ,ni skim  ne pricam a on dodje umoran nije mu ni do cega....
Malo provodi vremena sa  cerkom pa ga iz bog toga grdim, al nekad i nemogu vise ni da kljucam vec samo cutim i gledam dokle ce user posted image a i jos trudna pa  onda zamislite tu nervozu user posted image user posted image
Jednu noc je rekao nemogu da pricam umoran sam ..a ja user posted image i nisam 3 dana htela s njim da pricam user posted image
I sve ja pokusavam da razumem, al mi se nekad cini da on mene ne razume...Jer on pomalo i izadje na pice s kolegama, krece se ima zivot i van kuce, a  ja user posted image

Nemogu da docekam vikende da budemo malo zajedno..jer i posle 10 god  ja njega i dalje ludacki jako volim i zeljna sam ga...

Dok smo bili u gradu gde su bili moji i izlazili smo i imala sam prijatelje , mama lepo cuva nju i nije nam nikad smetalo sto imamo dete pa nemozemo da se organizujemo... jos smo mi stalno neghde skitali..pravi avanturisti...a sad...
Osecam da nam teeska vremena TEK dolaze user posted image
Stize druga beba, ja sama ( bice pomoci za pocetak ali..) necu imati vremena ni za sta, neznam ... al se moram naoruzati zivcima i strpljenjem bar dok malo ne odrastu.....

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.8.2011 18:28:44 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1098
15.8.2011 18:43:29   
Verus
pa nismouser posted image  izdala me pilula
IZVORNA PORUKA: jovicaa

verus ne bih da ispadnem kreten, ali zasto se onda bas sad odlucili za jos jedno dete, mislim tek cete biti pretrpani kada dodje jos jedan beban?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1099
15.8.2011 18:45:49   
Verus
Da ovo ne radim vec zadnjih 13, a osobito zadnje 2 godine, vec bih bila u ludari....

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here