Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ivaj IZVORNA PORUKA: BubaMira I aj lov ju. Samo da znaš. Zato što si sama sa decom i držiš se, i smeješ se i dalje. Svaka ti čast. Znas koliko se tesko odlucujem na ovaj smajli,ali ovo je posebna prilika Hvala ti... Ako bih trazila da se odrekne bar jednog delica lova,bilo bi da trazim da se odrekne sebe.I sto ume on da kaze:"Ti si mene takvog upoznala".I jeste. I Buba opet si u pravu,znam kako je bilo dok sam radila i imala jedno dete-padanje na nos.Jer mi je svekrva odmah ugura u ruke a ja ne znam gde cu pre. Jedino sto bi mi psihicki bilo lakse,da bar malo izadjem medju ljude. I ti si se odrekla sebe! I ovo moram da prokomentarišem: PA ŠTA ako si ga takvog upoznala? Šta sad to znači, da on MORA da ostane takav do kraja života, ili će svet stati? I on je tebe upoznao bez dvoje dece, odmornu i veselu. I šta sad? I ti onda imaš pravo da povremeno budeš onakva "kakvu te je on upoznao". Ljudi se menjaju kako im se menja život, deca i obaveze te nateraju da se odrekneš mnogo čega. I ja sam pre mm imala i frizuru, i garderobu, i anti-celulit tretmane, i klopu po restoranima, i letovanja, i zimovanja, i trošenje. Pa eto, sad nemam, a i da imam , drugačije bih. Promenila sam se, promenila svoje navike, sad imam Ninu i ona je prioritet. I mm, naravno, tj MI, porodica. Život te menja, brak te menja, ne možeš inistirati da se svi idreknu svega, da padaju na nos da bi ti išao malo da puckaš po priridi, jer si, zaboga, oduvek takav.
< Poruku je uredio BubaMira -- 15.8.2011 14:27:04 >
|