jabudic
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Sve u svemu,svaki dan svog zivota provodim gledajuci na sat i cekajuci ga...A on kad dodje,odmah ode...I stvarno ne znam sta vise cekam. Kako se pronadjoh u ovoj tvojoj... Nego, nojoj muci se nazire kraj, ja cekam septembar, eventualno oktobar, onda ce raditi po par sati, a imati obje plate, to nam dodje kao nadoknada za ovo mucno ljeto... I mi smo se ovih dana razvodili, sto ti rece, toliko se volimo, a na kraju cemo se poubijati... Ja sam stalno sama sa djecom, dan-noc, kazem sama, posto kad radi trecu mora da odspava, kad se probudi ponekad prosetamo, i on opet ili spava ili ide na posao... Kad se Jakov rodio mama mi je bila tu nedelju dana, otkad jeona otisla niko mi ni casu nije oprao... Lazem, jeste prvih par dana prao sudje, ali posle je bio jos manje tu, pa je i to meni ostalo. Znaci, djeca od 0-24h i svi moguci kucni poslovi. Ok. Nije problem. Nemanju mi prije par dana uhvatio stomacni virus, 3 noci nisam spavala, ujutru se samo nasadim na noge kao zombi, i idemo dalje. Znaci, otpadala sam sa nogu. On isto mrtav umoran, radi 2 posla, malo spava, izmedju 2 posla ide na plac, jer su tamo u toku radovi, ja ga samo cekam, nista da mi ne radi, samo da dodje, da mi kaze da me voli, ali on dodje, onako umoran i nikakav i samo ode da spava... Meni taj nedostatak paznje i ljubavi pada mogo teze nego svi poslovi, i tako ja skupljam u sebi, i cekam da me on prvi poljubi, da on prvi ovo, da on prvi ono, a on vjerovatno ceka to isto, i tako nabijemo tenziju da samo eksplodira... Tako je eksplodiralo prije par dana, skoro smo do razvoda stigli, rekla sam mu da idem cim N.ozdravi, on kaze da sam bezobrazna, bezobzirna (jer on jelte ne spava, a ja uzivam, ili sta li vec), drska (nisam majke mi, svaki bi me za zenu pozelio, pravi sam ), i da biram da li cu da se promjenim, ili cu da idem, ili ce me on srediti ( ), pa cu biti kako treba Ja, naravno, kazem da odlazim.... I tako smo cutali jedan dan, drugi dan sluzbeno ujutro, popodne sa strahopostovanjem, oci nam govore "zagrli me", ali se oboje pravimo smrtno ljuti... Kad me okrzne u prolazu koza mi izgori na tom mjestu... Noge nam se dohvate u krevetu, izmicmo ih oboje, a zelimo i ja i on da se primaknemo... Glupi ponos... Jutros me pita sta sam odlucila... Ja kazem da me sredi Onda smo se malo mazili, rekao je sredice me nocas I tako, zivot je to... On je meni stvarno dobar, za djecu je savrsen, nas najvise muci malo zaj vremena... I odlucila sam da sve sto zeli on meni da uradi da cu uraditi ja njemu, jer on ceka isto...
|